- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Jasminium84
-
Allah kızımı bana bağışlasın, birbirimizden ayırmasın
beni çok büyük ölçüde mutlu eden bi o var bi de annem
iyiki de varlar
ne yazık ki yokBurada paylaşmak isterseniz destek oluruz.
Kız kardesiniz veya ablaniz yok mu?
Bana sorarsanız birilerinin olmasıda faydasız.Olmasina rağmen ben kimseye anlatmam derdimi Allah'a sığınır kendim başa çıkarım.
Kızınız oldugunu söylüyorsunuz peki eşiniz?
inan benim için de öylekiziniz kac yasinda dogustanmi yeni doganda farkedilmedi mi tedavisi var mi dertlerinizin icinde en onemlisi benim icin bu simdi
eşimle konuşamamBurada paylaşabilirsiniz, sanal diyip geçmeyin çok da güzel arkadaşlıklar kuruluyor...
Eşinizle de konuşabilirsiniz, iyi kötü çevrem vardır ama ben de anlatmayı sevmem ama direkt konuştuğum eşimdir, siz de bunu yapabilirsiniz.
vardı hem de çok güzel arkadaşıklarım vardı sabahlara kadar muhabbet ederdikHepimizin böyle sıkıntıları olabiliyor. Çokça derdinizin olmasi normal ama evet bir arkadas ile sohbet edip çözüm uretmese dahi o an içini dökmek. Paylaşmak ayrı bir deşarj yöntemi. Siz bundan mahrum kaliyorsunuz. Neden peki sizce?
Uzun bir eğitim hayatınız olmuş bu sürede illaki arkadaşlar edinmissinizdir. Hiç birini bugununuze tasimadiniz mi?
10 kişi tanisan 1 i ile kafanız uyabilirdi sanki.
uzuldum yapcak birsey varmi yok en azindan cihazla duyabiliyor oda olmayabilirdi.bunun icin uzulmeyin artik.kiyamam ben ona Allah baska rahatsizlik vermesin konusabiliyor sanirim.inan benim için de öyle
çünkü çok endişeliyim geleceğiyle ilgili
26 aylık
doğuştan, yeni doğduğunda farkettiler ama ileri derecede işitme kaybı var ne yazık ki bir tedavisi yok
4,5 aylıkken işitme cihazı kullanmaya başladı
keşke...keşke eşiniz asabi ya da hemen parlayan sizden sıkılmayan size eş, dost, kardeş olsaydı da her derdiniz de ve canınız sıkıldığında telefon açıp onunla konuşabilseydiniz. O zaman yalnız kalmazdınız.
eşiniz de sizi yalnız bırakmış.
Kız kardeşiniz yok mu ?
kesinlikle öyleBak yalniz degilsin. O da bi sans senin icin. Karamsar olman hic bi isine yaramaz. Sana pollyanna ol demiyorum o da sacma geliyor bana ama en azindan bu kadar karamsar olma.
Arkadas deyince aklima hep "satis" geliyor. En iyisi kendi kendine yetmek.
amiiinnnnuzuldum yapcak birsey varmi yok en azindan cihazla duyabiliyor oda olmayabilirdi.bunun icin uzulmeyin artik.kiyamam ben ona Allah baska rahatsizlik vermesin konusabiliyor sanirim.
normaldir bunun icin kurslara egitime goturun yavrunuzu destekleyinamiiinnnn
Allah başka sıkıntı, hastalık, dert vermesin yavruma
ehhh az buçuk kouşabiliyor
ama tabii yaşıtları gibi değil
kesinlikle öyle
Allah ikisine de sağlıklı uzun ömürler varsin
aslında kendime yeterdim ben
ama sanırım içime ata ata çok birikti
konuşup anlatmak istiyorum
ya da belki de artık çözüm istiyorum ama bulamıyorum
arkadaşsızlıktan hıncımı çıkarıyorum
eğitimlere götürüyoruznormal
normaldir bunun icin kurslara egitime goturun yavrunuzu destekleyin
bir tane gerçek arkadaşım yok
sıkıntılı zamanlarımda buluşup ya da telefonlaşıp konuşup dertleşebileceğim ya da hıçkıra hıçkıra ağladığımda çıtını çıkarmadan benim sakinleşmemi bekleyecek sonra da teselli olabilecek bir kişi yok etrafımda
Allah canlarına sağlık versin ailem var - annem, babam, halam, babaannem her zaman yanımdalar ama her sıkıntımı onlara anlatamam ki üzülürler belki benden de çok..
çok mutsuzum, derdim bir değil, içinden çıkamadığım akıl almama geeken şeyler ise tonla.
ama bir tane dostum yok..
bütün arkadaşlıklarım yüzeysel, hepsi ben iyiyken varlar, kötüyken ara ki bulasın
ama yok içime ata ata dert sahibi oldum, bir gün patlayacağım
sağlığımdan olacağım diye korkuyorum çünkü kimseyle konuşmuyorum kimseye anlatmıyorum kendi kendime yaşıyorum
bazen nefesim kesilir gibi oluyor korkuyorum küçücük kızım var bana bişe olsa o ne yapar sonra
bunu da buraya niye yazdım bilmiyorum akıl verilecek şeyler de yazamadım sadece bunaldım bu kadarcık olsun yazayım istedim sanırım.....
vardı hem de çok güzel arkadaşıklarım vardı sabahlara kadar muhabbet ederdik
ama kimi evlendi uzaklaştı biri de ben evlenince kendi kendine sorun yaratıp çıktı hayatımdan
şimdi de var arkadaşlarım ama benim kimseye güvenim yok sanırım
özelimi paylaşacak kadar
ya da konuşmaya konuşmaya birşeyler paylaşmayı da unutmuş olabilirim bilmiyorum
çalışıyorum
hem de büyük kurumsal bir yerde
kalabalık bir ortamdayım yani
ama herkes sahte
herkes dedikodu peşinde güvenip de arkadaşlık yapacağım derdimi paylaşacağım kimse yok
namaza başladım en azından sabahları kılayım dedim onu da bi kılıyorum bi kılamıyorum düzen sağlayamadım bi türlü
sevindim boyle ilgili bilincli anneler olunca mutlu oluyorum.eğitimlere götürüyoruz
sürekli doktor kontrolünde
biz de evde olabildiğince eğitim vermeye çalışıyoruz
varım yoğum o zaten, herşeyim o benim minik farem o benim
en büyük birikmişliklerimden biri sanırım eşimBen de Turkiyede ki arkadaslarimdan koptum . Hatta biri aklima geldi dun. Trabzon'da doktorluk yapiyordu en son. Dedim ne yapiyordur simdi ama bulma zahmetine de girmiyorum.
Bulacak olan beni bulsun. Ben kotu ayrilmadiysak aynen devam ederim. Zaman beni sogutmaz arkadaslarimdan. Kotu ayrildiysak zaten o arkadaslik orada biter. Bir daha dusunmem bile.
Birikenleri burada yazabilirsin. Online arkadaslik bazen daha samimi gelebiliyor ama burada da satis var haberin olsun.
biraz uzun yazdım kusura bakma lütfen yaBen de Turkiyede ki arkadaslarimdan koptum . Hatta biri aklima geldi dun. Trabzon'da doktorluk yapiyordu en son. Dedim ne yapiyordur simdi ama bulma zahmetine de girmiyorum.
Bulacak olan beni bulsun. Ben kotu ayrilmadiysak aynen devam ederim. Zaman beni sogutmaz arkadaslarimdan. Kotu ayrildiysak zaten o arkadaslik orada biter. Bir daha dusunmem bile.
Birikenleri burada yazabilirsin. Online arkadaslik bazen daha samimi gelebiliyor ama burada da kismi satis var haberin olsun.
Bak ben KK den bazi arkadaslarla arada gorusuyorum. Yeni bulusma bu cumartesi. Yani o sekil de gorusebilirsin. Uyanlarla devam edersin. Uymayanlarla da gorusmezsin.
Allahım en hayırlı zamanda sana da sağlıklı bir evlat versinbeterin beteri var derler ya işte taaam karşında ben ben. ..
bende çok çok yalnızım hiç kimsem yok ne arkadaş ne dost. .Anne baba da uzakta. . sadece eşim ve ben kimsemiz yok. .ikimizde çalışıyoruz başka türlü hiçten çekilmez benim hayatım.. allahtan bi evlat istedim yalnizligima ISSIZZ LIGIMA ÇARE OLSUN..
oda OLMADI..
siz ne kadar sanslisiniz ki kızınız var. .bi kızım olmasi için herseyimi verirdim hemde hiç düşünmeden.. bunu yazarken bile gözlerimden yaşlar akıyor...
allahım sabır versin.. herkesin sınavı farklı...
olabilirBence neden dertlesemiyor oldugunuz belli . Güven problemi. Yani mesela Ayşe olsun şimdi hayatınız da.
Ayşe ile gorusuyorsunuz gelip gidiyor. Ama kendinizden hayatınızdan yana dertlrsmiyor bir şey anlatmiyorsunuz guvenmediginiz için. Eğer ayşe daha önce guveninizi sarsacak bir şey yapmadiysa. ..
Ayşe 1 anlatıyor 2 anlatıyor bakıyor ki siz hiç paylaşım da bulunmuyorsunuz. E ayşe diyecek ki bana bir şey anlatmiyor bende anlatmayayım. Ve mesafe sokacak oda aranıza. Halı hazirda olan güven problemi duzelmeyecek çünkü samimiyet kurulamiyor. Hatta araniz soğuyacak daha da güven zorluğu çıkacak.
Oysa ayşe ye şans versen belki baglariniz kuvvetlenebilirdi. İnsanlara bu şekil de mesafe koyduğunuz için belki ilerlemiyor diyaloglariniz.
Tabiki sadece tahmin. Böyle yapıyorsunuz demiyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?