çok yalnızım....

olabilir
hatta kendimden yana şüphelerim de var
kendimi çok kapattım insanlara bu da yansıyor muhtemelen
ve dediğiniz etkiyi yaratıyor
ama bunu da aşamıyorum bi türlü

Asabilirsiniz. Bunu asmadiginiz sürece ileri zamandaki arkadasliklariniz da hep bir yerde tikanir. Arkadaş olmaktan ileri gitmez dost edinemezsiniz yanda dertlesebilecek bir arkadas statüsüne koyamazsiniz kimseyi.

Bence yeni arkadaşlıklar edinin ve onlarla aranıza hemen set kurmayin. BöyleCe dertlesme sorununu bu ihtiyacı kökünden çözersiniz.
Cunku burdası bdv tek başına yeterli bir alan değil sizin için sadece takviye gibi düşünün.

yanliz değilsin

aslında konuyu açarken bile kırk kere düşündüm inanın
milletin ne dertleri var
Allahıma binlerce şükür dermansız değil dertlerim
ama çok bunaldım sanırım
kalbimi bir el sıkıp sıkıp bırakıyor gibi hissediyorum
o yüzden az da olsa rahatlayabilirim diye açtım konumu
en başta yapacağım namaza daha çok özenmem
tembellik yapıyorum resmen
Allahım dermansız dert vermesin hiç birimize

Kirmizili kisim: Tipik erkek, bilmedigimiz bir tip degil yani.

Kiz ayrildiysa madem ne icin ariyor. Orayi anlamadim. Hadi ayni iste olsa neyse.

Bazi kizlar var oyle arka arkaya mesaj atar ama mesafeyi koymasi gereken kocan. Senin kocana guvenin tamsa kizdan korkun olmasin. O sen simdi gicik oldun ya seni daha cok gicik etmeye calisir.

Acik acik konusmayacaksin, anlatmaya calisma cunku yine dedigini yapacaktir. Onda bu sekil devam ederse seni kaybedecegine dair bir his olusturman gerek.

Bunun da oyle yap boyle yap diye taktigi yoktur. Benim dedigim sana fazla gelebilir . Sonunda ayrilirsin. Az gelir yine devam eder. Kocani en iyi sen taniyorsun. .

biraz uzun yazdım kusura bakma lütfen ya

Evet birikmissin anliyorum.

Yok canim ne kusuru.

Bunu yeni okudum..
Kızınız için gerçekten üzüldüm benim de benzer sıkıntılarım var..
Ama çok şükür deyip beterin beteri olduğunu düşünmek gerekiyor..
Eşinizle sonu gelmeyen kavgalarınızı bitiremiyorsanız evliliğinizi bitirin..
Çocuğunuzla birlikte mutlu huzurlu bir hayat kurabilirsiniz kendinize..
Hele bir de aileniz destek arkanızda..

boyle kocada zor.. benim esimde basit baskasinin kizmayacagi seye sinirlenir abartir.idare ediyoruz..ancak her dedigim olsun diye cabasi yoktur.hayir dedigi olmaz dedigi seyde bile esimin dedigini nasil yapabilirim diye dusunur cozmeye calisir.huyunu ogrendigimden sinirli oldugunda az oz konusur yada susarim sakinken ben konusurum..sizde esinizin huyuna gore davransaniz.

haklısınız
bu konuda kendimi aşmaya çalışacağım
elimden geleni yapacağım

kesinlikle haklısın
zaten kızdığım kesinlikle kız değil
adam mesafeyi ayarlayamıyor bir türlü
neymiş o kız tecrübesizmiş eşimden destek alıyormuş
tamam doğru olabilir (ki sabah sabah ne desteği bu hala anlamadım sinirden kudurmak üzereyim o ayrı da) oalbilir ama niye sabahın köründe
ya da niye pazar sabahı
biraz geç cevap ver müsait değildim ancak yazabildim eşimle kahvaltı yapıyosuk vs de bak bi daha kız mesaj atabiliyor mu ama yok bunu bile demem kavga kıyamet sebebi
bu sebepten pazar günü girdik birbirimize bana demediğini bırakmadı
benim işyerinden arkadaşım mesaj attığında o zaman benden önce sakın atlama dedim atlarım ben senin kocanım dedi eee ben de senin karınım aynı şey değilmiş beyefendi öyle söyledi

ya sinir oluyorum artık aslında bu küçücük bir kısmı yaşadıklarımızın

evde güçlük olmak zorunda olan hep benim
işitme engelli çocukları gençleri görüyoruz yaşadıkları sıkıntıları konuşuyoruz
konuşamadıklarını görünce üzülüyoruz
eşimin hemen gözleri doluyor
eee benim de tabii ağladım ağlayacağım ama yanımda kim varsa sen güçlü ol bak o çok üzüldü ahh yazık ağladı vs vs
eee ben BENNNNN o benim kızım canımdan bir parça ama güçlü olmalıyım ya yutup oturuyorum gözyaşlarımı
sen eşine destek ol
sen güçlü ol
sen şöyle yap böyle davran
ama ben BEEEENNNN
eşim de böyle işte hep kendi iyiliği bana gelince ben tembel ben beceriksiz ben bişeden anlamaz ben duygusuzum

size de Allah şifa versin
öyle ALlah beterinden korusun
neler gördüm o hastanelerde Allah kimseye yaşatmasın

ama hep ben eşimin huyuna göre davranıyorum sıkıntılarımdan biri de bu
hep ben anlayışlı olmalıyım hep ben susmalıyım hep ben alttan almalıyım
hep gülmeliyim
hep sakin olmalıyım
asla kıskançlık yapmayayım
vs vs...
kurulu robot olmalıyım kısaca eşime göre

insanin bicok arkadasi dostu dertlestigi yakinlari olsa ne olacakki..kapidan iceri girince evinde esin ve sen..disardan mutlu donsen icerdeki seni mutsuz edebilir.bu nedenle esinizle olan sorunlarinizi minumum seviyeye dusurun.birbirinize olan sevginizi hislerinizi ortaya cikarin.bunlar olmadan sogukluk gitmez.
ornegin esine aksam bi cay yap yanindada sevdigi bi kek tatli yap eline buyur askim diyerek ver.arada yanina oturup saril elini tut.disardan geldiginde gozlerine bakip tebessumle hosgeldin canim de..bunlari yapki once olumlu duygular ortaya ciksin.kiskanc oldugunu cok belli etme simariyorlar ve ustunde durma tel olayinin..

Senin gozunun onunde yapiyorsa sana inat yapiyor demektir. Aldatma egilimi olan bi koca olsa sana hissettirmez ki.

Seni gicik etmek icin yapiyor. Eeee sen de ne yapacaksin gicik olmayacaksin. Olsan da belli etmeyeceksin. Bir sure sonra vazgececek zaten.

Kizina gelince bu durumu kabul etmekten baska careniz yok ama yine de elinden geleni yapacaksin. Tabi ki sorumluluk sadece sana dusmeyecek. Esinin de sorumlulugu almasi gerek.

Oysa ki o sorumluluk almasi gerekirken bos beles mesajlarla senin sinirini bozuyor. Haklisin.

tek tarafli olmaz karsidanda yaptiklarinizi beklemelisiniz elbet.mutluluk bi kisiyle gelmez iki kisiyle gelir.biraz vicdan merhamet inanc bamteline dokunun..belki akli basina gelir.

güzel öneriler gerçekten teşekkür ederim ama artık içimden gelmiyor
çünkü bu zamana kadar bunları hep ben yaptım
ne yaşarsak yaşayalım dışarı yansıtmadım ailem kötü bilmesin diye
ama o ailesinin yanında bile beni terslemekten bana bağırmaktan geri durmadı
ya da kavga da etmiş olsak ertesi günü kahvaltısını hazırladım
öpücüklerle işe uğurladım
ya da yaptığım bi hata varsa hemen özrümü diledim sınırımı aştım aslında bunu bunu demek istedim ama kızgınlıkla böyle söyledim özür dilerim diyerek mesela
küs de olsak sevdiği yemeklerden yaptım
aklımda barış yapalım diye
ama hep ben yaptım işte
o yapmadı yapmıyor
şimdi de yapmak istemediğim o da bunu hissettiği için senin derdin ne oluyor ona bile sert sert tepki veriyor söylemeye kalksam senin yüzünden böyleyim deyip işin içinden çıkıveriyor

kızıma canım feda
Allah başka sıkıntı vermesin yavruma inşallah geleceği aydınlık olur, huzurlu mutlu biri olur başka bişe istemiyorum
bu yüzden de elimden gelenin fazlasını yaparım
ağzın bal yesin yaaaa aynen o dediğini yapıyor ilgilenmesi gereken şeylerle değil de abuk subuk çoluk çocuk işleriyle beni deli ediyor

Haklisin. Insan icini dokmek istiyor. Anlasildigini bilmek istiyor. Istedigin zaman yaz bize. Ister baslik ac, ister buna devam et.
Hatta ozel mesajlada iletişim kurabiliriz. Istedigin vakit yaz bana. Elimden geleni yaparım.

Yeter ki kendini yipratma. Kendine dönük, dertli kalip kizini da uzme.

Bir sure cok soguk durman gerek ama nedenini konusmadan. O bu su demeyeceksin ama normal konusacaksin. Hareketlerinde bi sogukluk oldugunu anlasin. Sebebini merak etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…