Çok yanlış evlilikler yaptım

Belki de haklısınız...

En iyisini siz bilirsiniz her zaman. Ama sanıyorum ikinci eşinizin sizi sahiplenmesi, o boşlukta size iyi gelmiş, anladığım kadarıyla aranızda cinsel bir çekim de varmış ve bütün duygular birbirine girmiş. Hiç mi dönüş imkanı yok peki eskiye ? Yani mutlu olmanız için...

Dün bir akrabasıyla ilgili bir konuşmada söylediğim söze kızdı
Kendisi de fazlaca eleştiri ve yorum yapmayı sevdiği için bundan böyle ben karışmam sen de karışma demek istedim

Ben bir konu açmıştım bir arkadaş şuan size söyleyeceğim cümleyi bana söylemişti ve o kadar doğru bir söz ki.
"Beklentiler çoğaldıkça mutsuzluklar artıyor..."

Aynen öyle sahiplenilmek dışında herşeyim vardı ama işe yaramadı beni hastane odasında terketti demekki öncelikli olması gereken bu dedim ve öyle çok seviyordu ki beni gözü hiçbişey görmüyordu ikisi bir ömür yetecek sandım farklılıklara rağmen evlendim.
Çaba gösterse belki düzeliriz ama çabası yok aksine ben suçluyum...

Öyle kötüyüm ki düzeltemiyorum hiçbirşeyi, zamanı desen onu da geri alamıyorum...

Iyi yanlarını düşünüyorum başkası bunları yapamaz diyorum kötü yanları geliyor aklıma pişmanlık beni yiyip bitiriyor çıldırmak üzereyim

Aynen katılıyorum. Birinci evlilik kötüydü tamam anlarım ama ikinci de kötü e bunun Sony yokki.. illa dört dörtlük insan bulamazsınız. Ve sizin bu ikinci evliliği karşınızdaki erkeğin ilk evliliği. . Muhakkak hata yapma şansı olacaktır. Yani.

eşin mailine ne karşılık verdi?

Maili okudu. Okundu iletisini aldım az önce hiçbişey yokmuş gibi aradı bişey söylemesi gerekiyordu söyledi kapattı

ondan talep ettigniz gibi davraniyor...
acikcasi bu maildeki gibi davranmak onu cok yormaz ama sizi daha zor gunler bekliyor gibi...
cinselligi ede yasayamadikca disariya yonelecek, su an siz umursamam deseniz dahi o gun kalbiniz bir kez daha kirilacak gibi duruyor ..
size yaklasmasini engellemek ve ondan anlayisli olmasini beklemek ile evdeki iki yabanci olmayi kabullenmek bir degil.

onun sizi elestirmeleri vs bunu sakince yuzyuze konusmayi, konulari birbirinden ayirarak cozmeyi denediniz mi

Sanki maddi anlamda zorluklar yaşıyorsunuz gibi anladım, eşinin para durumumu iyi değil birde ruhumu okşamıyor demişsin sanırım daha önce bedensellik önemliydi ama zaten çoğunlukkonuşmuyor aya ben çok konuşan eşte istemezdim babamdan biliyorum bunaltırdı bizi hep bir eleştiri memnuniyetsizlik boşver konuşmasın konuşanı bulursun oda seni sürekli aşağlar eleştirir

Profesyonel yardım almanı tavsiye ederim. Hem rahatlarsın hem sorununu çözersin.

eşinize mi mail attınız?

Profesyonel yardım almanı tavsiye ederim. Hem rahatlarsın hem sorununu çözersin.

Denedim ilk terapiye benim zorumla geldi ikinciye yalnız gittim üçüncüye gelmedi doktor da işi değişmedikçe yapacak bişey yok ya iş değiştirecek yada ayrılın dedi

öyle demeyin olmayınca olmuyor. bir arkadaşımın ilk eşi serserinin tekiydi hapse düştü. kız boşandı. ikinci evliliği bekar biriyle yaptı. ilk yıllar iyiydi . şimdi duydumki dayak küfür hepsi varmış. kız ikinci diye ayrılamıyorda

kader olmayınca olmuyor

Çok kez denedim ya hüsranla sonuçlandı ya da kabul seni üzdüm özür dilerimle başlayıp bikaçgüb sonra eskiye döndü

Doğru hiç kolay değil ama bir umut belki böylesi ona daha zor gelir çabalar ne bileyim işte bi umut...

Söylediğimi yapıyor gibi değil de sanki umursamamış gibiydi

Normalde maddi sıkıntımız yoktu ev araba ve ikizler bir arada olunca sıkıştık ama bu sorun değil benim için

İş için sürekli şehirdışına gidiyor sadece haftasonu geliyor hemde ruhumu okşamıyor demiş olabilirim hatta iş değiştirirse maddi kazancı düşecek ben buna bile razıyım

Sohbet etmez edersek arada mutlaka bişeye takılır sohbet soruna döner
Ama eleştiri yapmayı çok sever

Kader değişir yastık değişmez derler ya çok severim o sözü

D drtl anlattiklarinizin halledilemeyecek seyler oldugnu dusunmuyorum.
biraz ozur, biraz ozelestiri, biraz da karsilikli iletisimi paylasimi yeni baslarmiscasina kurmaya calismak ile sorunlarinizin cozulurmus gibi geliyor.
cunku esiniz belli ki sizi seviyor ve tutkuyla haftalarca gormedigi esine cinsel yonden yaklasmasi "dogal" ,
diger konularda da hatasini kabul ediyormus... benzer sekilde davrandiginda onun elestirileri veya kotu kelimelerine tartisarak yanit vermek yerine yine ayni seyi tekrarladigni hatirlatip boyle davrandigi surece hakli oldugu konularda dahi onu dinleyemeyeceginizi soyleseniz ve o yokmus gibi davransaniz belki iki yabanci olmaktan daha etkili olur.
cunku yabanci olmak bence sadece bir sonuctur, cozum kabul edilemez, bunun yerine bosanin daha iyi sizin icin.

bende çok korkuyorum 2.kez evlilik yapmaktan. hala bu konuda çok agresifim, başta çok iyi oluyolar sora değişiyolar, baksana ilk bikaç yıl iyi olup soradan çok kötü olanlarda var, gel de evlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…