Çok yanlızım 😔

Ya plan yaparsam uyar ama mesela özel değilim onun için yani ben öyle hissediyorum. Ben nöbet şeklinde çalışıyorum her akşam hastanedeyim sadece gündüz evdeyim o zaman da zaten kimse olmadığı için ev temizliği uyumak ile geçiyor vaktim diyelim ki gece nobetim iptal oldu baki servisinde hasta yok gelme portakal diyorlar gitmiyorum nöbete bu sefer diyorum ki dur bu akşam güzel bı.yemek yapim farklılık olsun film falan izleyelim mısır patlatirim vs. Gibi kendim hayal kuruyorum bı bakıyorum hooop adamın o akşam işi çıkmış arıyorum nerdesin amcam geldi emmim döndü ama ben bu akşam hastaneye gitmeyecem diyorum tamm yemeğe gelirim diyor ama gelene kadar geç oluyor. Hani ben istiyorum ki topuklarini gotune vura vura eve koşsun AA evdemisin bu gün desin mutlu olsun ama yok yani sanki onun için bişey fark etmiyor özel değilim derken bunu kastediyorum yaptığı planı benim için bozmaz e benimde ondan başka kimsem olmadığı için bütün planlarımı onun üstüne kurarak yapıyorum ama eğer onun planı varsa o planı kolay kolay asla bozmaz belki 5 saat kalmaz 1 saat gider kalır ama muhakkak gider ben olsam o plan yapsa kime söz vermiş bile olsam arayıp çok zorda kalmayacaksa planımı iptal ederim ben mi fazla vericiyim o mu fazla umursamaz anlamadım 😔
Ne kaa ayni kocalarımız var.
Sadece uzulebiliyorum şu anda seninle.
Ama bi arkadas dedi ki, birak tınlama, sen de onsuz plan yap gez eğlen, bunu tuttum, deniyorum.

Kizlar öncelikle konunun özeti ben çok yanlızım.
Hafta içi geceleri çalışıyorum. Hafta sonuda boş. Ama çalıştığım birimde tek nöbet tuttuğum için hiç arkadaşım yok gece çalışmakta ayrı bir olay zaten. Tabi iş böyle olunca h.ici eşimle görüşemeyince h.sonu bütün herşeyini bana versin istiyorum ama birinden ne kadar bişey istersen o kadar g.tü kalkar ya, herhalde eşim de öyle yoksa adamın kendisi demesi lazım yavrum h. İçi görüşemiyoruz h.sonu birlikte geçirelim diye zaten o konuda da çok muzdaribim ama onu daha sonra farklı bir başlıkta açarım. Neyse konu çok dağılmasın benim hiç kız arkadaşım yok oturup konuşacağım gezip tozacağım. Ne bilim kız kardeş diyeceğim kimse yok.
Oturduğum yer kaynanamlarin mahallesi evi burda tuttuk diyeceksiniz komşu falan yok mu üst komşumuzun kızı var çok konuşmaz. Kaç defa kahveye falan çağırdım.
Onun dışında mahalledeki kız görümcemin çevresinden biliyorum kim düğünde ne takmış kim kaç gram altın istemiş kim kocasına kaçıncı yüzüğü aldırmış çeyizi nasılmış daral geliyor bana varsa yoksa koca koca koca çeyiz düğün takı yani hayata bakış açılarımız aynı değil. Gerçi bazen onlara bakıyorum helal olsun eşlerine her istediklerini aldiriyorlar acaba onlardan bu işi mi öğrensem diyorum sonra bakıyorum ki bazen dert yandığı evliliğini başkasının yanında güllük gülistanlıkmış gibi anlatıyorlar. Yok diyorum aman benim aklım bana yetsin. Bu arada ben evlenmeden önce benim hep erkek arkadaşlarım vardı bı kaç tanesi ile hala görüşürüm hala oturup dert anlatabilirim ama haftada iki üç kezde görüşemem yani etik olmaz eşim yapsa çok kıskanırdım gerçi ben onun şu an yaptığı gibide yapmazdm ama neyse özümüz şu , sosyellesmem lazım. Öyle yuzmeyle sporla sosyalleşmiyorum ben birileri ile gitmem lazım yanımda biri olunca sevdiğim samimi olduğum biri olunca yaptığım şeyden zevk alıyorum ama hiç arkadaşım yok ne yapcam bilmiyorum
Kuzen akraba vesaire de mi yok? Yaş dengi olmasa da kafa dengi yenge teyze bile olur..

zaten sorun herşeyin farkında olmam yani temizlik için teşekkür edemiyorum çünkü onunda sorumluluğu ama takdir ediyormuyum evet çünkü kesinlikle aile yapısı buna hiç müsait bir aile yapısı değil hatta kayinvalidem defalarca dedi oğlum iş yapmasın kızım ben gelir sana yardım ederim diye. Eşimde söyler ben çok özenirim aslında oturan erkeklere diye 🤣🤣 o zaman öyle bir kadın alacaktın derim . evlilik çok zor arkadaşları ile buluşması ayrılık için yeterli mi göreceli . Kızlarla her haftasonu görüşmeyi düşünmüyorum ama benimde bir sosyal çevrem olmalı ne bilim kız kıza bir yerlere gitmeyeli uzun yıllar oldu,
uzun zaman oldu kız kıza alışveriş yapmayalı
Biz alışveriş e birlikte çıkarız gezersek birlikte gezeriz. Ama aynı zamanda o arkadaşları ile de gezer mesela bu yaz arkadaslari ile günü birlik kaç kez denize gitti bende gitsem asla ses etmez yani neden birlikte plan yapmadın madem denize gitmek istiyordun demez. Ama ben içten içe o arkadaşları ile denize gitti diye kıskandım kıskanma sebebim denize gitmesi değil bizimle ilgili plan yapmaması. Hata bende ama benimde onun gibi olmam lazım canım gezmek istiyorsa gezmeliyim denize gitmek istiyorsa gitmeliyim tek problem bunu yapacak sosyal cevremin olmaması.
Bazen tek takıl kuzum. Araban varsa kedini de al gez denizin oralarda. Keyif yap.

Back
X