Yahu ben de onlarla beraber gülüyorum eğleniyorum da sıkıntı şurada çok çocuksu buluyorum!
yoksa ben de put gibi dikilip böyle somurtmuyorum.. sadece benden büyük olanlar böylesi muhabbetlerle eğlenirken bana neden saçma geliyor diyorum asıl derdim bu.. iyice asosyal pasif yaptınız beni ya tebrikler
konuyu yaş vs getirenler polemik derdinde olmuyor,konuyu ciddiye alıp cevap verenler oluyor/cevap veriyoruz sen polemik derdindesin.
neyse
çok küçüksün büyüyünce geçer
Boyunun uzun olmasina takiliyorsan sevgili icin avantaj yada dezavantaj degilhayır, öyle olmadığını yukarıda belirttim zaten
cevabın için teşekkürler ablacım, karışık aslında derdim kız*erkek arkadaş vs de değil. sanırım hayat nereye götürecekse oraya gitmeliyiz, yine de teşekkür ederim.Boyunun uzun olmasina takiliyorsan sevgili icin avantaj yada dezavantaj degil
konuyu yaş vs getirenler polemik derdinde olmuyor,
yaş konusunu kapatalım diyen ben polemik derdinde oluyorum peki.. gece gece sıkıntılandım paylaşayım belki derdime ortak olan ablalar vardır dedim geldiğim noktaya bakın.
bütün forumda polemik çıkartan şovenist kız olarak duyulmak istiyorum asıl amacımı nasıl anladınız.. saçma mesajlar bitse sıra zaten sizin gibi tavsiye veren ablaların mesajlarına gelecekti ama yaş konusuna taktılar, tavsiyelerini duymak isterken ben.burası dev bir platform. herkes farklı bakış açılarına sahip,bir konu açınca herkesin takıldığı noktalar oluyor.
uzatıp uzatmamak senin elinde, sana ciddi olup şöyle böyle yapabilirsin diyenler var, ben bile yazdım mesela okulu uzat vs. diye, ama sen bunlara cevap vermek yerine sadece kızdıgın mesajları alıntılayıp polemiğe giriyorsun.
konuyu açan sen olduğundan ve uzatıp uzatmamak sana kalmış oldugu için evet polemik derdinde sen oluyorsun otomatik olarak
bütün forumda polemik çıkartan şovenist kız olarak duyulmak istiyorum asıl amacımı nasıl anladınız.. saçma mesajlar bitse sıra zaten sizin gibi tavsiye veren ablaların mesajlarına gelecekti ama yaş konusuna taktılar, tavsiyelerini duymak isterken ben.
bana polemik çıkartıyorsun deyip bana cevap yazmaya devam eden siz de polemik çıkarmış oluyorsunuz.öyleyse rakibin çok fazla. yeni gelen şovenistler, tahtını kimselere kaptırmamak için uğraşan tescilli şovenistler... gelme, çok karışık.
sen tüm polemik girişimlerine sürekli yanıt verirsen asla bitmez,sayfalar sürer. ben 20 e kadar yolu var diyorum.
bana polemik çıkartıyorsun deyip bana cevap yazmaya devam eden siz de polemik çıkarmış oluyorsunuz.
ama malum, vurun abalıya mod on, beğen tuşuna basılsın diye damarıma basmaya çalışıyorsunuz ama çok masumsunuz hiçbir şey yapmadınız aa... siz zaten devam edersiniz, burayı size bırakıyorum egonuzu tatmin edin bıraz, hadi iyi geceler
Zamann herseyin ilacidir,cok gencsin zamana birak,insanlar tasvip etsinler diye cok kasma arada eylenmek iyidirama hayatin anlami sadece eylenceden ibaret degil emin ol buna,hayatini bu sekilde gecirenler cok mutlu olur diye bir kaide yokcevabın için teşekkürler ablacım, karışık aslında derdim kız*erkek arkadaş vs de değil. sanırım hayat nereye götürecekse oraya gitmeliyiz, yine de teşekkür ederim.
Sen ustun zekalisin canim onlarin sohbetleri seni sarmiyor basit geliyo daha ustun zekalilarla takil derim benYahu ben de onlarla beraber gülüyorum eğleniyorum da sıkıntı şurada çok çocuksu buluyorum!
yoksa ben de put gibi dikilip böyle somurtmuyorum.. sadece benden büyük olanlar böylesi muhabbetlerle eğlenirken bana neden saçma geliyor diyorum asıl derdim bu.. iyice asosyal pasif yaptınız beni ya tebrikler
daha 18 yaşındayım ama kendimi o kadar yaşlı hissediyorum ki.. her şey çok hızlı gelişti hayatımda.. üniversite 3.sınıftayım şimdi, okulun sistemi gereği böyle, ama 2 sene sonra mezun olacağım. yaşa takılmayıp asıl derdimle ilgilenebilirseniz sevinirim.. komedi malzemesi yapılmasından hoşlanmıyorum..
normalde sınıfta yaşı en küçük olan benim ama çok yaşlı hissediyorum.. sınıftakiler konuşurken gülüp eğlenirken " ne güzel eğleniyorlar, gençliklerini yaşıyorlar" diye düşünüyorum.. hayatı bu kadar hızlı yaşayınca fazla mükemmelliyetçi oldum, çevrem de öyle zaten.. benim hata yapma lüksüm yokmuş gibi hissettiriyor herkes bana.. ya ben hiçbir zaman hoppidi böyle enerji dolu arkadaşlarıyla gezen tozan gencecik bir kız olamadım, hep büyüklerin örnek gösterdiği, çalışkan düzgün kızdım.. zaten boyum çok uzun, beni daha da büyük zannediyorlar yaş olarak.. hiçbir zaman böyle enerjik yaşının kızı olamayacağım..
hayat akıp gidiyor ve ben yetişemiyorum kaçırıyorum eğlencesini gibi geliyor.. niye böyleyim, hep farklıydım ama hayatını yaşayan farklı da olan bir genç kız gibi olabilirdim.. niye olamıyorum, niye kendimi çok yaşlı hissediyorum..
Bence o üçüncü sömestr demek istemiş, yani 6 ayda bir, sömesterler sayılıyor, genelde 7 veya 8 sömestr oluyor böyle bölümlerHesap yapiyorum sabahtan yok dedigi tutmuyor beynim yandı
Yok bildigimiz sinifmis 3.sinif (Bence o üçüncü sömestr demek istemiş, yani 6 ayda bir, sömesterler sayılıyor, genelde 7 veya 8 sömestr oluyor böyle bölümler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?