çok yaşlı hissediyorum..

Onlar çocuksu geliyorsa başka arkadaşlar edin koca Üniv de bi onlarmi var.

konuyu ciddiye alıp cevap verenler oluyor/cevap veriyoruz sen polemik derdindesin.
neyse
çok küçüksün büyüyünce geçer
konuyu yaş vs getirenler polemik derdinde olmuyor,
yaş konusunu kapatalım diyen ben polemik derdinde oluyorum peki.. gece gece sıkıntılandım paylaşayım belki derdime ortak olan ablalar vardır dedim geldiğim noktaya bakın.

Boyunun uzun olmasina takiliyorsan sevgili icin avantaj yada dezavantaj degil
cevabın için teşekkürler ablacım, karışık aslında derdim kız*erkek arkadaş vs de değil. sanırım hayat nereye götürecekse oraya gitmeliyiz, yine de teşekkür ederim.

burası dev bir platform. herkes farklı bakış açılarına sahip,bir konu açınca herkesin takıldığı noktalar oluyor.
uzatıp uzatmamak senin elinde, sana ciddi olup şöyle böyle yapabilirsin diyenler var, ben bile yazdım mesela okulu uzat vs. diye, ama sen bunlara cevap vermek yerine sadece kızdıgın mesajları alıntılayıp polemiğe giriyorsun.
konuyu açan sen olduğundan ve uzatıp uzatmamak sana kalmış oldugu için evet polemik derdinde sen oluyorsun otomatik olarak

bütün forumda polemik çıkartan şovenist kız olarak duyulmak istiyorum asıl amacımı nasıl anladınız.. saçma mesajlar bitse sıra zaten sizin gibi tavsiye veren ablaların mesajlarına gelecekti ama yaş konusuna taktılar, tavsiyelerini duymak isterken ben.

öyleyse rakibin çok fazla. yeni gelen şovenistler, tahtını kimselere kaptırmamak için uğraşan tescilli şovenistler... gelme, çok karışık.
sen tüm polemik girişimlerine sürekli yanıt verirsen asla bitmez,sayfalar sürer. ben 20 e kadar yolu var diyorum.

bana polemik çıkartıyorsun deyip bana cevap yazmaya devam eden siz de polemik çıkarmış oluyorsunuz.
ama malum, vurun abalıya mod on, beğen tuşuna basılsın diye damarıma basmaya çalışıyorsunuz ama çok masumsunuz hiçbir şey yapmadınız aa... siz zaten devam edersiniz, burayı size bırakıyorum egonuzu tatmin edin bıraz, hadi iyi geceler

polemik çok güzelmiş, gelsenize

Sen ilk önce burda abuk sabuk laf sokan kavga çıkarmaya çalışıp sonra "ayy terbiyesize bak bak şimdiki gençlik de cık cık " diye aglayanlari linçcileri bosver. Cevap bile yazma. Benim de basıma geldi ordan biliyorum. Onların derdi destek değil can sıkıntılarını birine sardirarak gidermek.
Konuna gelince onları çocuk gibi goruyorsan muhabbetleri yani ya onlar hakikaten çok ergen, ya da sen yaşından daha olgunsun. Ortam değiştir istersen. Ama bi mesleğinin olması hayatini garantiye alman , üniversitede birkaç yıl eglenmenden daha önemli . bunu mezun olunca daha iyi anlarsın.

cevabın için teşekkürler ablacım, karışık aslında derdim kız*erkek arkadaş vs de değil. sanırım hayat nereye götürecekse oraya gitmeliyiz, yine de teşekkür ederim.
Zamann herseyin ilacidir,cok gencsin zamana birak,insanlar tasvip etsinler diye cok kasma arada eylenmek iyidirama hayatin anlami sadece eylenceden ibaret degil emin ol buna,hayatini bu sekilde gecirenler cok mutlu olur diye bir kaide yok

Pskolojik tedavi görmen gerekiyor okuyunca ben bile bunaldım Allah yardımcın olsun

Sen ustun zekalisin canim onlarin sohbetleri seni sarmiyor basit geliyo daha ustun zekalilarla takil derim ben

Senin gibi zekası yaşının önünde olan bir kızın kendi gibi üstün zekalı arkadaşlara ihtiyacı var. Bence çocukça muhabbetler yapan arkadaşların yerine başka arkadaşlar edin. İlla ki kendin gibi ağır, zeki arkadaşlar bulursun. Üniversitede her sınıfta çocukça her şeye kikirdeyenler olur.

Komedi malzemesi yapılmasından hoşlanmıyorum diyosun bastıra bastıra.

Hayatın Eğlencesini sen kendin elinle itiyosun. Sana belkide fırsat verildi aen hoşlanmıyorum diye ittin

henüz ne istediginizi tam olarak bilemediginiz icin böyle hissediyorsunuz.Bir yandan yasitlarinizi sikici, cocuksu bulurken diger yandan onlarin kaygisiz, tasasiz sevincleri icinizi burkuyor.Onlar gibi olmak istiyorsunuz ama öyle degilsiniz.
Bence tam olarak ne istediginizi buldugunuz anda tüm ilgi düsüncelerinizi o alana yöneltip bu ruh halinden kurtulabilirsiniz.O an gelinceye dek her seyi zamanin akisina birakin, rahatlamaya calisin tüm bu olumsuz düsüncelerden kurtulmaya bakin.

Bi de yoga yapmayi düsünebilir misiniz.Belki düsüncelerinizi toparlamaniza yardimci olabilir.Tabi iyi bir yoga hocasi bulabilirseniz.Ya da kendi basiniza yapmayi deneyin.

Umarim cabuk atlatirsiniz bu dönemi.

Benim de herkes gibi 18 yasinda uni 3. sene olman dikkatimi cekti ama o konuda yorum yapmayacagim.

Kendini kabullenmeyi ogrenmelisin. Herkesin karakteri farklidir. Baskalarinin gordugun kadar olan hayatini normal belleyip, kendinle kiyaslayinca kendini eksik gibi goruyorsun. Kendi karakterini benimsediginde bu sekilde dusunmeyeceksin. Bende mesela geceleri disarda olmayi sevmem, ortam insani degilimdir, insanlarla olmak beni yorar. senin yasindayken bende kendimde noksanlik ariyordum. Ama simdi kendimle gayet barisigim. Ben boyleyim diyorum

Vhalla ben o hoppidik kizlardandim ve ayni senin gibi yasli hissediyorum...yorgun....
bu daha cok nasil yasadigina degil
yasadiklarini icine nasil depoladigina bagli...sanirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…