daha 18 yaşındayım ama kendimi o kadar yaşlı hissediyorum ki.. her şey çok hızlı gelişti hayatımda.. 3-4 yaşında okumayı yazmayı öğrenmişim, ailem 5 yaşında ilkokula başlatmış beni. lise biter bitmez üniversiteyi kazandım, hazırlığı atladım, üniversite 3.sınıftayım şimdi..
normalde sınıfta yaşı en küçük olan benim ama çok yaşlı hissediyorum.. sınıftakiler konuşurken gülüp eğlenirken " ne güzel eğleniyorlar, gençliklerini yaşıyorlar" diye düşünüyorum.. hayatı bu kadar hızlı yaşayınca fazla mükemmelliyetçi oldum, çevrem de öyle zaten.. benim hata yapma lüksüm yokmuş gibi hissettiriyor herkes bana.. ya ben hiçbir zaman hoppidi böyle enerji dolu arkadaşlarıyla gezen tozan gencecik bir kız olamadım, hep büyüklerin örnek gösterdiği, çalışkan düzgün kızdım.. zaten boyum çok uzun, beni daha da büyük zannediyorlar yaş olarak.. hiçbir zaman böyle enerjik yaşının kızı olamayacağım..
hayat akıp gidiyor ve ben yetişemiyorum kaçırıyorum eğlencesini gibi geliyor.. niye böyleyim, hep farklıydım ama hayatını yaşayan farklı da olan bir genç kız gibi olabilirdim.. niye olamıyorum, niye kendimi çok yaşlı hissediyorum..
ne yazık ki.. ben de yaşamak istiyorum aslında yaşımı, daha çok gencim ama ruhum bitti sanki.. öyle özeniyorum ki sınıftaki okuldaki kızlara, ki biliyorum başarısız düzgün olmayan kızlar ama onlar benden daha mutlu, onları sevenler bile var..sen kimlikte 18, normalde 81 sanirim.
Allah yardimcin olsun, bu yaşta bu hissiyat.
4 yıllık eşit ağırlıktan bir bölüm, bu platformda söylemek istemiyorum.18 yasindasin Üniv 3. Siniftasin
Hangi bölüm
hakikaten ya5yasinda okula basladim,17 yaşında liseyi bitirdim sen nasil üniversite 3 oluyorsun? Ben ilk sene kazanamadim su an 20yim ve universite ikideyim,yasinda eksiklikler var
eksiklik yok, bizim okulun sistemi farklı. 2014 girişliyim, yine 2018'de mezun olacağım ama 3.sınıf görünüyorum.5yasinda okula basladim,17 yaşında liseyi bitirdim sen nasil üniversite 3 oluyorsun? Ben ilk sene kazanamadim su an 20yim ve universite ikideyim,yasinda eksiklikler var
Hesap yapiyorum sabahtan yok dedigi tutmuyor beynim yandıhakikaten ya
ben de 5 yaşında başladım
17 de liseden 21 de üniversiteden mezun oldum
liseyi de üniyi de 4 sene okudum
ya liseyi de 3 sene okudu arkadaş
ya da bu işte bi yanlışlık var
hakikaten ya
hakikaten ya
açıkladım yukarıda..Hesap yapiyorum sabahtan yok dedigi tutmuyor beynim yandı
Lise 4 yıl degil mi?eksiklik yok, bizim okulun sistemi farklı. 2014 girişliyim, yine 2018'de mezun olacağım ama 3.sınıf görünüyorum.
2014 girişli olabilmen icin 16yasinda universiteyi kazanmis olman gerekiyor. 5yaşında basladiysan liseyi 17de bitiriyorsun,e seni lise 3te üniye mi verdiler?eksiklik yok, bizim okulun sistemi farklı. 2014 girişliyim, yine 2018'de mezun olacağım ama 3.sınıf görünüyorum.
O zaman ben mezunum tee allamaçıkladım yukarıda..
2014 girişliyim, 2018de mezun olacağım ama bizim okulun sistemi farklı krediden ötürü 3.sınıfım şu an.
asıl derdim bu değildi ama herkesin dikkatini bu çekti..2014 girişli olabilmen icin 16yasinda universiteyi kazanmis olman gerekiyor. 5yaşında basladiysan liseyi 17de bitiriyorsun,e seni lise 3te üniye mi verdiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?