- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. İş hayatı dışında bi sosyal hayatım kalmadı malesef. İş benim enerjimi emiyor. Gerçi işyerim de evime 2 saat uzaklıkta. İş çıkışı bi şey yapmak istesem yapamam.Bakın kendiniz borçlu hissedebilirsiniz bu insanlara ama bu insanlar size yanlış davranmış. Halinize baksanıza yorulmuşsunuz belli. Kimse babanızın oğlu değil. İş dünyasında herkes önce kendini kurtarmaya bakar. Siz de öyle yapın. Birini bulmayı beklerseniz size iyi davranıyorlar madem goturebildiginiz kadar götürün.
Yorgunluk için de iş disinda aktif bir çevreniz olsun. Hayatınız yalnızca iş arkadaşları ve iş yeri çevresinde dönmesin. Akşam işten çıkarken iş yerini unutun. Kafanız devamlı olarak neden size kötü davrandıkları, neden size çok yuklendikleri ile dolmasın. Hepimizin iş hayatı çok iyi gitmiyor ama işten çıkınca bunları kenara atacaksaniz. Yoksa çok zor sizin için
Kaç yere iş başvurusunda bulundum. Dönüş alamayınca bende korkular başladı. Evet şu an işimde çok mutsuzum imkanım olsa hemen bırakırım ama gelecek kaygım daha ağır basıyor. Bu iki üç gündür hep bi endişe halindeyim.