- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
AminOlacak !
İnşallah...
Çok kötü daha zamanlarım oldu gerçekten de ama o zaman tek başımaydım bir çocuğun sorumluluğu yoktu umarım güzel günler çabuk gelir çünkü gerçekten çok yoruldum...Rabbim kuluna taşıyamayacağı yük vermemiş... En uzun en zor geceni düşün sabah olmadı mı? Yine olacak moral cümlem
Umarım..Hepsi bitiyor. Inan bana. Hepsi geciyor.
İnşallah canım ya bazen çok zoruma gidiyor her şey sonra oğlumun gülen gözleri ile bana bakışını gördüğümde kendimi dünyanın en güçlü insanı hissediyorum ama sonra yine bir ağırlık çöküyor omuzlarıma...Allah yardımcınız olsun..
her gecenin bir sabahı var..
çiçeklenen ağaçlara bakın, doğa yenileniyor..
her sonbahar dökülüyor yapraklar, kış sert geçiyor sonra güneşli günler geliyor..
kolay değil ve kolay da olmayacak ama olacak..
Ben taa buralardan hissettim..
Hersey cok güzel olacak..
Amin... Siz nasılsınız bayan x Oğlunuz nasıl ?Her zorlukla beraber bir kolaylık var.. inşirah süresini oku.Allah yardımcın olsun : ((
Amin. İnşallah evet yapayalnız olduğumu fark etmek çok zoruma gitti.Bazı şeyleri farkettiginiz için yorgun düştünüz ama farkındalık iyidir,önemli bir adımdır,başlangıçtır aslında,uykudan uyanmak gibidir ilk anda üzer fakat ilerleyen zamanlarda herşeyi hallettirir insana.Yavrunuz adına da hiç üzülmeyin herşey güzel olacak Allahın izniyle.
Amin.bu zor gunler gçer inşallah ,
Evet mecburum güçlü olmaya , devam etmeye , yaşamaya...Olur öyle arada.İnsanız her zaman aynı gücü bulamayabiliyoruz.Sendeliyoruz, duruyoruz.
Ama geçer.Yeniden dikilip yoluna devam edersin çünkü annesin.Mecbursun.
Kızlar bu sefer sadece içimi dökmek için yazıyorum. Ben çok yoruldum hem de çok... Her gün biraz daha gücümün tükendiğini hissediyorum. Ben hayatı boyunca kendinden önce başkalarını düşünen bir insan olarak görüyorum ki bütün hayatım koca bir sıfırdan ibaretmiş... Bir tek dostum , arkadaşım , ailem hiç ama hiç kimsem yokmuş meğerse... Kurduğum kocaman sofraların etrafında toplanan gülücükler saçan onca insan bir anda buharlaşıp yok oldular. Ne haldeyim , ne haldeyiz bilen yok , soran yok , umursayan yok... Çok şükür Rabbim ' e oğlum var , onun için güçlü olmaya , çalışmaya , ayakta durmaya mecburum. Her gün ona söz veriyorum her şey çok güzel olacak annecim diye... Kızlar gerçekten her şey bir gün güzel olacak mı zira çok yorgunum , zira gücümün tükenmesinden korkuyorum , kuzumu bu hayatta yapayalnız bırakıp gitmekten çok korkuyorum... Biliyorum ki ben olmazsam oğlum ziyan olup gidecek... Bugün kendimi tükenmiş hissediyorum , bizim için dua edin olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?