ÇOK YORULDUK!

Ben insanların cesaretine şaşkınlıkla bakıyorum. Eylül ayı geldi yarılandı hala deniz plaj derdindeler. Bir arkadaşa dedim bak yapma dikkat et onca ay olmadım şimdi mi olcam dedi. Gittiğinde otelde kaptı virüsü neler çekiyor şimdi çok fena geçiriyor. Birde instagramda ciddiye alın falan paylaşım yapıyor dalga geçer gibi. Başına gelmeyen kimse ciddiye almayacak maalesef çok büyük bir cahil ordusuyla karşı karşıyayız.

Benim bütün arkadaşlarımı filyasyona çektiler. Gece 12ye kadar mesai. Koskoca şehir hastanesinin otoparkına çadır kuruluyor şuan yetersiz geliyo o koca bina. Artık sıramızı bekliyoruz biz öyle diyim. Tükendik gerçekten.

Rabbim yardimciniz olsun hakkinizi helal edin insallah bu zor gunleri atlatiriz basa gelince daha iyi anlasiliyo

Allah yardımcınız olsun insallah . Maskeli calismak cok zor gercekten.
Mart ayindan beri ailecek cok dikkat ediyoruz. Cocuklarima bile diyorum .normal hasta bile olmamaliyiz dikkat etmeliyiz. Anliyorlar. Onlarda sık sık elini yikiyor.

Bence mesele tatil vs. degil sadece ,insanlar gercekten maske , el hijyenine ozellikle dikkat etse, çözülür mesele .Madem tatil vs yasaklamadilar en azindan maske takmayana ceza verilseydi. Hem cezadan kazanirlardi ,para yani en cok arzuladiklari , hemde insanlar maske taktiklari icin bulas azalirdi.
Bulundugum yerde kahvelerde insanlar maskesiz oturuyor aylardir , sinir oluyorum . Bunlari dusunmekten psikolojimizden olucaz.

gerçekten çok zor durumunuz. keşke herkes önlemini alsa o zaman siz de daha az yorulcaksınız. Rabbim yardımcınız olsun.

ay benim de bir arkadaşım tamamen psikolojik inanmıyorum çok abartıyorsun dedi. cidden nasıl böyle düşünebiliyorlar anlamıyorum? çok zor işimiz.

Konuyla biraz paralel olucak ama sizdede örneğin hastanenizde su kadar covidli yada tüm personele covid bulaştı gibi şeyleri söyleme yasağı varmı ? Bizimkisi maalesef Hipokrat’ı kapsıyor ve bana çok saçma geliyor bu tarz şeyleri insanlardan saklamak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…