Kızlar hayırlı akşamlar,
Hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum,
İnanın bir yumuşama söz konusu değil, sadece belirsizliğin verdiği bir durgunluk var üzerimde... Geçenki telefon konuşmamızda bana dediği şeyi hatırlıyorum " pancar biliyorum orda çok sıkılmışsındır evini özlemişsindir yatağından başka yerde uyuyamazsın sen" aynen böyle söylemişti. Yani kendini kandırma eninde sonunda alıştığın düzene geri dönersin demeye getirdi.
Evet evimi yatağımı mutfağımı deliler gb özledim... Ama huzur olmayınca kendi yatağımda da uyku tutmuyordu,
Bir daha evimi göremeyecek olmak çok acıtıyor, bir yandan da herşeye istediğim gb sıfırdan başlayacağım diye hayaller kuruyorum...
Yarı konar yarı göçebe bir şekildeyim şu an, ev üstüne ev bi yere kadar, en kısa zamanda hayatımı netleştirmem gerek.
Allah kimsenin yuvasından huzuru kaçırtmasın, gerçekten manevi olarak inanılmaz zorlayıcı...
Bugün yakın akrabalarım bebek görmeye geldi, amaçları hem ziyaret hem de olayları öğrenmekti, lafa bir yerden girmeye çalışıyorlar saçmalıyorlar falan, bilmeleri gereken kadarını söyledim, içim acıdı... Ben evlenirken yanımda mutluluk pozu veriyorlardı, şimdi ise biz zaten böyle olacağını biliyorduğa getirdiler...
Herkesi bozup bozup atasım var ama yapamam işte bana ters.
Malum şahıs güya bu haftasonu bizi almaya gelecek, öyle söylemişti telefonda. Önce dava açıyor sonra almaya geliyor saçma herif! Ben yüzüne kapatınca vazgeçmiştir umarım gelmekten.
Çok yorgunum kızlar, durup durup insanlara açıklama yapmaktan, acıyan bakışlardan, ben biliyordumlardan, dağınıklıktan, kalabalıktan, yalnızlıktan, düzensizlikten, değersizlik-hiçlik-ucuzluk düşüncelerinden herşeyden usandım... Geri dönmek gb bir düşüncem planım hayalim umudum falan yok. Yeni başlangıcımın kolay olmasını diliyorum sadece...
Saçmaladıysam kusura bakmayın. Salt tek bir duyguya sahip değilim, başa çıkmam gereken çok fazla düşünce var, ara sıra soldan soldan geliyorlar. Güçlü durmak için fazladan çaba sarfediyorum. Dualara sığınıyorum, herşey daha güzel olacak diyorum, sen annesin kendine gel diyorum, nerden buldun bu adamı diyorum, ne hata ettim ne suçum vardı diyorum, ne desem kendi kendime diyorum...