Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Bebeğinin babasız büyümesi şimdi mi aklına gelmiş?
Ki sen medeni anlayışlı bir kadınsın, istese zaten bebeği görürdü. Ne aradı ne sordu, sen videoyu yollayınca analık damarına yürüyor. Nolursun kanma o arsıza. Bebeği umurunda değil ki babalı büyümesi umurunda olsun. O paçasını kurtarma derdinde . Kolay mı adı pavyoncu alkolik öğretmen olacak. Sen yada bebek değil umurunda olan, olsaydı minicik bebeği bırakıp pavyonlarda sabahlamazdı. Evde bebeği varken babalık etmiyordu yeni mi dank etmiş, ondan da ne baba olur ya.

İyiyim canım teşekkür ederim, internetim bağlandı ancak yazabiliyorum,
Fotoğraf değil de kısa bir videosunu gönderdim bebeğin, teşekkür falan etti, sonra da şöyle yazmış "bebeğin sağlığını, psikolojisini, babasız büyümemesini umursuyorsan bize ikinci bir şans verirsin!" Cvp yazmadım ama videoyu gönderdiğime pişman oldum. Çok haklısınız adam hemen yüz buldu bir de ultimatom verdi.
Bugün babamı eski arkadaşlarından biri aramış, adamı aracı yapmışlar, illa birleşsinler yuvaları yıkılmasın falan diye.
Saçmalık.

Bence videoyu göndermekle iyi yapmışsınız . Neleri kaçırdığını ,kaybettiğini anlar belki eşiniz .

Bebeğinin babasız büyümesi şimdi mi aklına gelmiş?
Ki sen medeni anlayışlı bir kadınsın, istese zaten bebeği görürdü. Ne aradı ne sordu, sen videoyu yollayınca analık damarına yürüyor. Nolursun kanma o arsıza. Bebeği umurunda değil ki babalı büyümesi umurunda olsun. O paçasını kurtarma derdinde . Kolay mı adı pavyoncu alkolik öğretmen olacak. Sen yada bebek değil umurunda olan, olsaydı minicik bebeği bırakıp pavyonlarda sabahlamazdı. Evde bebeği varken babalık etmiyordu yeni mi dank etmiş, ondan da ne baba olur ya.
Evet istese görürdü ama istemiyor, böylesi çok daha iyi

Evet istese görürdü ama istemiyor, böylesi çok daha iyi
video atınca en azından ne kadar yüzsüz olduğunu bir kez daha görmüş oldun.
barışmak istiyor güya ama hep aracılarla.
gerçekten barışmak istese pişman olsa, kapında köpek olması lazımdı. arsız hala sana evladın üzerinden duygu sömürüsü yapıyor.

İyiyim canım teşekkür ederim, internetim bağlandı ancak yazabiliyorum,
Fotoğraf değil de kısa bir videosunu gönderdim bebeğin, teşekkür falan etti, sonra da şöyle yazmış "bebeğin sağlığını, psikolojisini, babasız büyümemesini umursuyorsan bize ikinci bir şans verirsin!" Cvp yazmadım ama videoyu gönderdiğime pişman oldum. Çok haklısınız adam hemen yüz buldu bir de ultimatom verdi.
Bugün babamı eski arkadaşlarından biri aramış, adamı aracı yapmışlar, illa birleşsinler yuvaları yıkılmasın falan diye.
Saçmalık.
Pişkin çok gördüm de bu kadarını yeni görüyorum
1 değil 5 değil her taşın altından bi nanesi çıkıyo hergün
Hala seni mi suçluyor
O naneleri yerken düşünmüş mü yavrusunu, düşünse böyle olmazdı
Yürüsün gitsin pis çakal

video atınca en azından ne kadar yüzsüz olduğunu bir kez daha görmüş oldun.
barışmak istiyor güya ama hep aracılarla.
gerçekten barışmak istese pişman olsa, kapında köpek olması lazımdı. arsız hala sana evladın üzerinden duygu sömürüsü yapıyor.
Bu nasıl barışmak istemek ya adam beni deli etmeye çalışıyor:) hava bin beşyüz hala

Pişkin çok gördüm de bu kadarını yeni görüyorum
1 değil 5 değil her taşın altından bi nanesi çıkıyo hergün
Hala seni mi suçluyor
O naneleri yerken düşünmüş mü yavrusunu, düşünse böyle olmazdı
Yürüsün gitsin pis çakal
Adam anasından nasıl doğduysa hala akça pakça melek gb günahsız :) ben ne kadar yıkasam da onun çamaşırları kadar beyaz olmuyor benimkiler, yüzde yüz haksızken bile adamın özgüveni göğün katmanlarında geziyor arkadaş!

Back
X