Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Ay helal olsun sana ya gelecegi gorebilmissin bebegin icin en dogru karari kendi basina bulabilmissin .... babasiz nuyumesin ben cekerim diyenlerden olmamissin ..... Allah karsina iyi insanlar cikarsin mitlu gunler gor evladinla....
Sağolasın canım, valla burdaki yorumların çok faydası oldu.
Tabiri caizse tam bir b.k çukurundaydım da bana gül bahçesindesin kıymet bilmiyorsun diyorlardı...
İnşallah bundan sonra evladımla huzurlu bir hayat yaşarım

Sağol canım iyiyiz çok şükür,
En son 10gün kadar önce msj atmıştı eşim olacak şahıs, haftaya bebeği görmeye geleceğim çay bahçesine getir, bundan sonra da her ayın son pazarı görmeye geleceğim yazmış cvp yazmadım avukata yolladım msjı ne yapayım diye, avukatım da baya bir sinirlendi böyle emrivaki msj yazmak ne alaka dedi. Mahkeme sonucuna göre belirlenir bu bebeği görme durumu dedi. Gitmedim ben de çay bahçesine falan, zaten cvp yazmadığım için geldiğini de sanmıyorum. Böyle yani canım durumlar. Geçtiğimiz haftalarda bir takım sağlık durumlarından ötürü fazlaca para harcadım ama bundan sonra kenara atmam lazım :/ tüm eşyalarım orda kaldı, herşeyi yeni baştan almam gerek off gözümde büyüyor ya
YavruPancar benim anlamadığım bir şey var. O evdeki çoğu eşyayı da sen aldığını yazmıştın zamanında. Bunun yanında evlilikte edinilen tüm mallar ortak paylaşılmıyor muydu? Neden dişinle tırnağınla kazandığın parayla aldığın eşyaları hem de hiç hak etmeyen, seni sömüren birine bırakıp gitme halindesin, avukatınla bu konuyu konuşup alsana eşyalarını?

YavruPancar benim anlamadığım bir şey var. O evdeki çoğu eşyayı da sen aldığını yazmıştın zamanında. Bunun yanında evlilikte edinilen tüm mallar ortak paylaşılmıyor muydu? Neden dişinle tırnağınla kazandığın parayla aldığın eşyaları hem de hiç hak etmeyen, seni sömüren birine bırakıp gitme halindesin, avukatınla bu konuyu konuşup alsana eşyalarını?
Canım inan bana da saçma geliyor, avukatıma sorduğumda alırız ama mahkeme sonunda dedi, bir de ayrı dava açmamız lazım dedi. Mahkeme ne zaman biter Allah bilir.
Bir de onunla beraberken kullandığım eşyaları yeni hayatımda görmek istediğimden emin değilim :(

Bu sene boyunca iyi bir birikim yapıp herşeyin en iyisinden tek tek seçer alırım diye hayaller kuruyorum bakalım.

Canım inan bana da saçma geliyor, avukatıma sorduğumda alırız ama mahkeme sonunda dedi, bir de ayrı dava açmamız lazım dedi. Mahkeme ne zaman biter Allah bilir.
Bir de onunla beraberken kullandığım eşyaları yeni hayatımda görmek istediğimden emin değilim :KK43:

Bu sene boyunca iyi bir birikim yapıp herşeyin en iyisinden tek tek seçer alırım diye hayaller kuruyorum bakalım.
Ben olsamda almazdım almayın kendinize yeni bir hayat kurun

Bir de onunla beraberken kullandığım eşyaları yeni hayatımda görmek istediğimden emin değilim :KK43:

Pancar bence al eşyaları, hayvan barınağına bağışla. Yataklar koltuklar falan çok ihtiyaçları var. O, evde bakılıp terk edilmiş yavrular koltuklara oturup sahiplerini bekliyormuş :KK61:

Bir de onunla beraberken kullandığım eşyaları yeni hayatımda görmek istediğimden emin değilim :(

Şu forumda hafızama kazınan üyelerdensin yavrupancar Allah bundan sonraki hayatında yüzünü güldürsün inşallah

Moralim inanılmaz bozuk, burda AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ ın da tahmin ettiği ama benim konduramadığım bir şeyin gerçek olma ihtimalini öğrendim. Hani şu aramızı yapan sonra da karşı tarafı ateşli bir şekilde savunan dengesiz vardı ya o kadın bayramda halamı arayıp benim hakkımda atıp tutmuş iftiralarda bulunmuş, halam da buna baya bi fırça kaymış, halam dün bize geldi ve pancar benim daha önce de aklıma geldi ama bu kadının konuşmalarından anladığım kadarıyla bunların bir ilişkisi var dedi, muhtemelen sizin eve rahatça girip çıkacağını düşünerek aranızı yaptı bu kadın dedi...

Dünden beri düşünüyorum düşünüyorum evet tüm olanlar bunu işaret ediyor işte!
Bizim evliliğimizin başından beri bu kadın aşk üçgeni gb her şeyin içinde olmak istedi, olur olmaz triplere girdi, ben geçen yıl buraya ailemin yanına geldiğimde kocam olacak yaratığa attığı msjı görmüştüm, "ayyy canım pancar da yok sabah erken nasıl kalkacaksın ben seni uyandırırım " falan yazmıştı, okuyunca çok sinirlenmiştim.
Bir de sürekli arayıp aranız nasıl falan diye soruyordu ben iyi abla çok şükür sorun yok dediğimde ertesi gün mutlaka aramızda kavga çıkıyordu. Daha neler neler...

Çok büyük tuzağa düşmüşüm kızlar...
Bu kadarını da yapmış olamaz dediğim herşeyi yapmış, bu kadar da olmaz dediğim herşey olmuş.

Dün halamla konuştuktan sonra ben kocam olacak yaratığı tekrar kaydettim telefona (silmeden önce engellediğimden emin değildim), engel atıp hemen silecektim. Telefon elinde mi bekliyordu bilmiyorum hemen o iki dklık zamanda benim whatsaptaki bebekle olan profil fotoğrafımı görmüş msj attı "maşallah büyümüş yakışıklı" yazmış, ne cvp bekliyordu bilmiyorum "büyüdü abisi ellerinden öper" falan yazacaktım heralde. Beynime ağrı saplandı. Yemin ederim manyak mıknatısıyım!

Dünden beri başım çatlıyor, kin ve nefret doluyum.
Bu adam kendi tipsizliğine bakmayıp sürekli benimle dalga geçen bir adam, onun için yaptıklarımı düşündükçe kendimden de iğreniyorum.

Moralim inanılmaz bozuk, burda AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ ın da tahmin ettiği ama benim konduramadığım bir şeyin gerçek olma ihtimalini öğrendim. Hani şu aramızı yapan sonra da karşı tarafı ateşli bir şekilde savunan dengesiz vardı ya o kadın bayramda halamı arayıp benim hakkımda atıp tutmuş iftiralarda bulunmuş, halam da buna baya bi fırça kaymış, halam dün bize geldi ve pancar benim daha önce de aklıma geldi ama bu kadının konuşmalarından anladığım kadarıyla bunların bir ilişkisi var dedi, muhtemelen sizin eve rahatça girip çıkacağını düşünerek aranızı yaptı bu kadın dedi...

Bizim evliliğimizin başından beri bu kadın aşk üçgeni gb her şeyin içinde olmak istedi, olur olmaz triplere girdi, ben geçen yıl buraya ailemin yanına geldiğimde kocam olacak yaratığa attığı msjı görmüştüm, "ayyy canım pancar da yok sabah erken nasıl kalkacaksın ben seni uyandırırım " falan yazmıştı, okuyunca çok sinirlenmiştim.
Bir de sürekli arayıp aranız nasıl falan diye soruyordu ben iyi abla çok şükür sorun yok dediğimde ertesi gün mutlaka aramızda kavga çıkıyordu. Daha neler neler...

Bu kadarını da yapmış olamaz dediğim herşeyi yapmış, bu kadar da olmaz dediğim herşey olmuş.

Dün halamla konuştuktan sonra ben kocam olacak yaratığı tekrar kaydettim telefona (silmeden önce engellediğimden emin değildim), engel atıp hemen silecektim. Telefon elinde mi bekliyordu bilmiyorum hemen o iki dklık zamanda benim whatsaptaki bebekle olan profil fotoğrafımı görmüş msj attı "maşallah büyümüş yakışıklı" yazmış, ne cvp bekliyordu bilmiyorum "büyüdü abisi ellerinden öper" falan yazacaktım heralde. Beynime ağrı saplandı. Yemin ederim manyak mıknatısıyım!

Bu adam kendi tipsizliğine bakmayıp sürekli benimle dalga geçen bir adam, onun için yaptıklarımı düşündükçe kendimden de iğreniyorum.

Bu adam benimle öpüşmekten hoşlanmazdı da sorduğumda ağzın kokuyor derdi, üstelik de kendisi 13yaşındam beri sigara kullandığı için nefesi çürümüş et gb kokardı, ben bir kez bile bunu yüzüne söylemedim,

haftalarca bunalıma girdim araştırma yaptım, bademciklerim sebep olmuş olabilir diye bıçak altına yattım da bademciklerimi aldırdım biliyor musunuz! Sonra ne oldu? Hiçbirşey değişmedi.

Aaaaaaaa ben şok konunu takipteyim yok artik ya insanlara azcik guvenim vardi oda gittiiii bu ney yaaa cok dizi mi izliyoz noldu bize kafamda deli sorular .... helal olsun sanada iyiki o adamdan yakani kurtarmissin kendi pisliginde bogulsun

Ben emin olmadığım şey hakkında kimsenin günahına girmeyeyim derken millet üstüme iftira atıyor! Ben şimdi ne yapayım? Arayıp ağzına yüzüne s.çayım mı bu ahlaksızların?? Ben nasıl birşeyin içine düştüm?

Bu insanlar bi kadar kotulugu nasil kurguluyorda yapabiliyor yanlis mi amladim ben ya araci kadinla iliskisi mi var yani yok artik
Benim anladığım kadarıyla benden önce ilişkileri vardı beni de paravan kullanmak için aramızı yaptı. Benim beynim artık yandı zaten

Bu insanlar bi kadar kotulugu nasil kurguluyorda yapabiliyor yanlis mi amladim ben ya araci kadinla iliskisi mi var yani yok artik
Benim anladığım kadarıyla benden önce ilişkileri vardı beni de paravan kullanmak için aramızı yaptı. Benim beynim artık yandı zaten

İfşa olmamak için de bazı şeyleri açıkça yazamıyorum ama şimdi düşününce herşey ortada işte

Kocasinin kulagina su kacirsan ama sen kacirmamis gibi hani nasil olur bilemedim ama iste anla sen sonucta davaniz dilanda var bunlar sana patlamasin sonra acip agzina geleni soylersin isin kolayi bu da sonrasini dusunmek lazim ....

Back
X