- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi YavruPancar
Ablan adına sevindim ama keşke basit bi sebep olsaydı inan kayınvalide sorunu bile pavyonun yanında devede kulak kalırÖyle olmicak ilkin nasıl olsa geri döner arar vs. vs. bakıcak ses seda yok mecbur adım atcak sen hiç iletişim halinde olma cevap verme , muhatap arıyorsa artık ailenle muhatap olsun baban gerekli cevapları onun eline bir güzel verir. O zaman anlar işin ciddiyetini. Bilmiyorum boşanman taraftarı diilim her şey düzelecek gibi hissediyorum. Ablam zamanında eşi ile ailevi nedenler ve eşinin bazı hoş olmayan huylarından dolayı evini terk edip , bizim eve gelmişti eşi yaklaşık 1 ay arayıp sormamıştı. Ablam hiç iletişime geçmedi bir çocuğu da vardı. Eniştem baktı olmuyor , mecbur geri adım atıp bize geldi ablam hiç muhatap olmadı babam konuştu dedi, bunlar kabul edilir şeyler diil , bu huylarını bırakacaksın ya da kızımı senden alıcam dedi. Eniştem o gün bugündür süt dökmüş kedi gibi. Ablam ve eniştem görücü üslü evlendi ikisi de öğretmen. Emin ol doğru olan sensin , yanlış olan eşin o yüzden sabret elinde sonunda sen kazanacaksın rahat ol.
Pavyona müzik için gitmiyo herhalde
Yani bu da bi tür bağımlılık bence, madde bağımlısı gibi pavyon bağımlısı
Üzgünüm ama düzeleceğini hiç sanmıyorum
Her tartışmada bahane edip yine pavyon yolunu tutar
Bizde tartışıyoruz hangimiz pavyona gidiyo? Ya da hangimizin eşi gidiyo ? Nadirdir yani..