Eşin biraz bencil çokça da anlayışsız gb geldi bana, bunun dışında asıl kendine sorman gereken soru "ben bu adamı seviyor muyum?" Sevgi gerçekten iyileştirici ve tolere edici birşey. Eğer eşin de seni gerçekten seviyorsa hatalı olduğunu kabul edip kendini olumlu yönde değiştirmeye karar verirse bir şansınız daha olmalı fikrindeyim. Dediğim gb bir süre kafanı dinlemeye çalış, babanla polemiğe girme, bakalım eşin bu süreçte nasıl bir tutum sergileyecek? Buna göre davranırsın
Soguduk sanki birbirimizden.
ona sorsan seviyorum der.
bana sorsan bende derim ama aramizda bi bosluk var.
ben seven insan sevdigini bu kadar inciltmez diye dusunuyorum.sevgisine pek guvenmiyorum isin acigi.
ama nedense benim o kadar ilgili olmama karsilik o hep kendine soruyomus acaba beni sevmiyomu diye benden icin saka gibi.
Suan baska sehirlerdeyiz.onceden olsa yazardi biseyler dedigim gibi aramiza bi sogukluk girdi.
bi kac gun sonra mecbur bulundugum sehirde olmasi gerekiyor.
ozmn mutlaka kesinlescek.
Babam a gelince:)
Annem hep der ikinizde ayni seyi soyluyonuz ama birbirinizi anlamiyonuz diye.
babama kizmamin nedeni once aman bosanirsin nolcak sen benim evladimsin soylesin boylesin
ertesi gun busefer tam tersi adamlar gelsin bi konusalim senin kararin ne
bosanmak istiyorum desen de istemiyorum desemde karar senin
sen bi adami idare edemedin sabirli olamadin sen soylesin sen boylesin.
baba diyorum bak zaten suan daha 1 gun olmus stresliyim bi kac gun deme boyle seyler benim kararim kesin bu evlilik yirumez ama sen boyle yapinca beni istemedigin icin aman kocasindan da bosanmasin yuz bulupta yapiyosun gibi geliyo diyorum .
sen beni yanlis anliyon bu sefer donuyor artik gitmek yok benim evim senin :)
Ole iste sabir azcik neler gecmiyoki buda gecer.hersey olacaga varir.
adam istemiyosa zaten biarada da olsa huzur olmaz.istiyosa da kaybetmemek icin bundan sonra aklini basina alir.
Ikiturlude kaybetcek biseyim yok.