Çok yoruldum artık

Benimde aklıma gelmedi ama çok yakın bir arkadaşım şöyle di senin değişik geliyor musum insanlara ama görsen kimseden inan bı farkim yok çok çok sırada. İnsanım hiç bir vasvim bile olmadığı ni düşünüyorum günün evde oturum nene gibi örgü ile geciren biriyim benim 2 gün gecirseler bumu imrendigim hayat der arkasına bakmadan gider ama dört duvar bilmiyorlar ki

Allah razı olsun kizlar
Cümlemizden.
Biz de çok badireler atlattık.
Adağımız var hatta kesilecek bekliyoruz.
Maddi anlamda büyük bir yıkımın ortasından çıktık hamdolsun.
Zor şeyler evet.
Artık kimseye dillendirmiyorum durumumuzu, iyi ya da kötü..
Borcum yoksa bile var diyorum artık.

geçmiş olsun

nazara vs inanırsanız her aksilik olduğunda buna yorarsınız

olmuş bir dikkatsizlik kazadır yaşanır

daha beteri olmasın deyin geçin gidin

Aslında kaza kesin nazardan oldu demiyorum ama 7 ay dir hep kötü günler yaşadık insan nazara geliyoruz diyor içte ama senin dediğin de doğru cnm teşekkur ederim

Öyle yapmak lazım insan lar çok meraklı sürekli sorular ben kimse bişey sormam kendi anla tirsa dinlerim ne kadar az şey bilirsem başkası hakki o kadar iyi diye düşünürüm

Sadaka vermeni ve nazar dualarini surekli okumani tavsiye ederim
1 fatiha
3 ihlas
7 ayetel kursu
5 felak
6 nas
Ve nazar ayetini oku her gün kendin için esin için calisiyor olsa da esin sen evde ona niyet edip oku evini oku nazardan başka kurtuluş yok

Bizde de çok oluyor. Çok lüks takilmiyoruz ama özellikle akrabalardan çok imrenenler oluyor. Mesela adamın iki evi var bizim bir tane olmasına rağmen hala imreniyor. Biz ne güzel iki tane almissiniz işte diyip hayirliyoruz. Ama benim evime gelindiğinde kıyı köşe heryer gözetim altında. Üstelik eşyalarım da çok lüks değil. Esim arabasını yenileyecekti mesela onu yapmayıp bana da ufak bir araba aldı ama iki arabanın da başına gelmeyen kalmadi. Anlatsam bir sayfa surer. Adamın altında 60bin tllik araba var bize diyor ki ooooo iki araba zenginsiniz siz. Halbuki ikisinin toplamı 45bin bile etmiyor.
Böyle imrenen hatta kıskanan insan profili çok maalesef. Hergun nas felak okuyup Allah'a teslim olun bir de herşeyi nazara baglamayin. Yoksa işin içinden çıkamazsıniz. İllaki birşeyler yaşanacak hayat bu inişi de var çıkışı da.

Sizede çok geçmiş olsun rabbim korusu insan sevdiklerinin bile nazar değer mis çok. Takmıyorum ama insanları anlayamıyorum kimseniz bişey gözüm yok benim hiç biseyim yok bı ailem ondanda uzak olsunlar istiyorum ama rabbim koruyor şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…