- 25 Temmuz 2013
- 13.307
- 54.273
- 798
- Konu Sahibi sancilibayaann
Sanki bu konuyu daha önce okumuştum ama orada siz işleri yapmaya devam ediyordunuz.kızlar biraz uzun olacak ama kısa kesmeye çalışacağım ben kayınvalidemle yaşıyorum evleneli daha 1 yıl olmadı şimdiden kayınvalideyle yaşamanın zorluklarını anlayıp çok pişman oldum eşimde beni destekliyor biraz daha birikim yapıp ayrı eve çıkacağız benim görümcem Türkiyede yaşıyor yılda 1 gelir bizde Kosovalıyız kendisi evli 2 evladı var benimde oğlum oldu 3 aylık neyse görümcem geldi kızlar bildiğiniz yediği tabağı bile toplamıyor odasına çekiliyor hergün geziyor tozuyor annesiyle keyif yapıyor beni kahve içmeye bile yanlarına davet etmiyorlar 2-3 gün böyle devam etti bende inadına hicbir şey yapmayacağım dedim zaten 3 aylık oğlum var kimse oğluma bakmıyor bende işlere zar zor yetişiyorum inadına çalışmadım tüm işleri boşladım hizmetçi değilim sonuçta e tabi görümcemde bozuldu sürekli kaynanamla bana surat asıyorlar kahve içiyorlar çağırmıyorlar eşimlede konuşmuyorlar falan tamam biliyorum o misafir elimden geleni yapıyorum kızlarına bakıyorum ama hizmetçi değilim ki 1 ay az bi süre değil kaynanamda kızıyor sürekli surat falan benmi suçluyum anlamadım