ÇOK YORULDUM COK:(((

öyle bi haldeyim ki inanın artık ne doğru bilemiyorum kaç gündür bişey yemiyorum uyumuyrum düşünemiyorum ölsem daha iyi bu yüzden sizlerle dertleşmek istedim

Cidden oyle bısey var mı? Nıkah ıptali

ama bu sır ogrenılse de ben bıterım aılem bıter
İyi annem git kocanın yanına madem. Yerin kocanın yanı!
Anneni dövmüş adamın evinde mis gibi otur.
Aileni de hiç görme ne olacak, görmüşsün bunca yıl!
Sırrın da güvende olur!
Bu çirkinlikleri bir bir yut, hazımsızlık yapmayacak gibi görünüyor zaten.

hemen bir avukatla görusup evliligin iptalini iste dugun olmadan. ne kadar acele edersen o kadar iyi. bir an once kurtul bu serefsizden.

esım anneme tokat attı.. aılemle konusturmucanı soyledı. 5 hafta sonra dugun

utanarak soluyorum ilşşki yasandı
bunda utanacak bir sey yok ki, zaten esiniz olacak o kisi bunu yaymaya meyilli, simdi bunu yapan ileride neler yapar. hayatını onun ellerine teslim edeceksin evli kalmaya devam edersen. boyle bir durumda kimse iliskiye takılmaz adam annene tokat atmıs daha ne olsun!!!

Senin annene utanmadan el kaldırıp tokat atan insan , yarın bir gün evlenince seni de döver
Babanın tlfon açıp eşine hakaret etmesi , senin eşinin annene tokat atması için geçerli sebep değil , ne olursa olsun bunu yapmasına hakkı yok
Aranızda ne yaşandıysa yaşandı , bu aileni ezip geçmen için önemli mi

Annene tokat mı attı????
Hala bu asama eşim diyebiliyorsan yazık... Annen ya annen... Böyle bir adam kapımda köpek bile olamaz afedersin... Gurur diliyorum

oaılesıne demıs zaten bıterse de bııkılerın kulagına gelecek duyacaklar korkum benı kabul etmemelerı ıhtımalı

Öyle bir şey olmadı
üste çıkmak için yapıyor dersiniz
siz böyle bu konuyu kafaya takarsaniz aileniz de o kadar abartir
ayrıca zaten nikahlı eşiniz düğün olsa nolur olmasa nolur

Eğer gidersen hicbisey daha iyi olmayacak farkında değil misin? Seni ailenle gorusturmeyecek sana şiddet uygulayacak ve sen her gece bu pisliğin yatağına girmek zorunda kalacaksın . Belki karnında bebeğinle ailenin yanına doneceksin. Bunlar daha mı iyi ihtimaller bi düşün .. o pislik sana hicbisey yapamaz kime anlatırsa anlatsın sadece ailene gerçeği söyle başka hiç kimseye açıklama yapma hatta inkar et kime ne! Ailen çok kızar belki ama bir sure sonra geçer hayatını mahvetme. Annene tokat atmış adi pislik herkesin içinde bunu yapan yalnizken sana neler yapar bir düşün.. sakın o pislige gitme hayatının en en büyük hatasını yaparsın.

ya ne mecburiyeti, deli misiniz nesiniz, kusura bakma yani, annene tokat adan adamla birlikte oldun diye bir ömür geçirmek zorunda mısın. Nikahlı eşin zaten çok anormal bir durum değil. Adam ilerde seni dövecek, anneni dövecek sen neyin derdindesin

inkar et.iftira de.Ne yaparsan yap şutla bu herifi.Annene tokat atan adamın sana iftira atmasına inanmamaları imkansız.

Anne ye tokat at sonra aranizdaki ozeli paylas sen hala dusunuyormusun dusunme kardesim her serde bir hayir vardr derler gercek yuzunu gormus oldun adam olan oyle birsey yapmaz kendi annesinede atiyornuymus tokat sen acaba oyle birsey yapsan coluklu cocukluda olsan kapi disari atar bu zihniyet cok ornegini okuduk bur laf yuzunden yuva yikan adamlar var bu terbiyesizin de otesi napcakms babanami saldircakti nerde eski edep terbiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…