ÇOK YORULDUM COK:(((

peki bu sırrı aileme nasıl anlatacagım beynım durdu ya benıkabul etmezlerse
kapıya geldi sırrımızı söyledi diyorsun. şimdi de aileme nasıl anlatcam diyorsun. yazdıkların çok çelişiyor.
fake gibi geldi bana.

kapıya kavga etmeye gelmıs. sırrımı kendı akrabaları bılıyo. akrabaları da yakın komsu
ailen eğer henüz öğrenmediyse . yakındır öğrenmesi. o yüzden bence sen önce kendin anlat durumu ailen başlarından duyup da şok olmasınlar bari.

aılemın öğrenmesınden korkuyorum duyulunca kendılerını harap etmelerınden korkuyorum
o halde düğün olsun, 1 hafta sonra nikah iptali için dava aç.
sırrının da önemi kalmaz.
o bir haftada seviştiğinizi düşünür hem ailen hem kasaban.
böylece bu işten sıyrılırsın da sen boşanmayı göze alabiliyor musun?
asıl soru o.

Ayyy bana biseyler oluyo siz iyimisinizya ,benim anneme toka5 aticak degil sir yeryuzundeki tek canli "o "kalsa neslim tukensede obu Allah elime dusurmesin derim ,annem icin mubbet giyerim yuh ya senin gibi evladim olmasin rabbimmm

Hiç bilmiyorumki babasıda olsa götüren yetişkin birine bekaret kontrolü yaptırılabilir mi?
Doktor söyler mi ki?

İyide zaten duyan duymus akrabalar felan.bi annenin babanin haberi yok yarin evlensel bile bi sekilde duycaklar.millet susmaz.ya anlat ailene yada yok de oyle bisey ama sirf bubsebepten gidersen zaten mutlu olamazsin ki.heleki ilk firsatta agzini tutamayan bi insana nasil guvencen boyle biseyi nasil yayar seni dusunmeden.tokata gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…