ÇOK YORULDUM COK:(((

'kedi ulasamadigi cigere pis'der.dersiniz yani annenizden daha mı önemli millet. Ayrıca düğün olunca ne diyecekler damat annesine vurdu kız da kabullenir evlendi ne damatmis annesinden vazgecirdi diye

Eşin annene vurduktan sonra hiç mi pişman olmadı ya. Direk seni tehdit mi etti? Yani öyle sinirle annene mi denk geldi yoksa böyle alenen vurdu mu?

Bu eşinin ilk vukuatı mı? Öncesinde yaptığı hatalar, yanlışlar var mı? Yani bu son nokta mıydı yoksa adam cinnet mi getirdi ve ne yaptığını şaşırdı?

Detay verir misin adamla ilgili. Ona göre yarımcı olmaya çalışalım. Çünkü küçük bir yerdeymişsin, öyle aaaa hemen boşan demekle olmuyor bazı şeyler, çünkü baban da fena biriymiş. Kaş yaparken göz çıkarmayalım. Bazı şeyler hemen koş boşan demekle olmuyor, daha beter facialara sebep olmayalım da...

Anneme tokat atacak ben koca diye onu koynuma alacam haa tekmeyi basarim kicina

İyide dugun nasil olcak bu durumda sizden kimse olmaz kacmis gibi.olur.bide zaten onun ailenle gorusturmuyecem demesinin bi onemi varmi zaten ailen kabul etmiyecek seni gidersen.cok net yazmadiginbide babanla tartisirken annen ayirmaya calisirken gelan mi oldu yoksa direk anne tokatmi atti.

asla aileni çiğneme çoook pişman olursun.. annene tokat atan sana neler yapmazz

adam yanlislikla yapmis olsa bile.iki.siarasinda gecen seyi.anlatmis herkese nerden.baksan zor.

Nikah kıydığın adam bi cins baban başka bi cins. Çok mu arıyorsunuz bu tipleri. Madem ailenden bu kadar çekiniyorsun ne demeye yersin o naneyi.
Sana tek çözüm önerim eğer evlenmeyi ve o tipik adamı kesin gözden çıkarttıysan ailene de ki bana zorla tecavüz etti ve beni tehdit etti oyüzden şimdiye kadar size anlatamadım. Bu yaşananlardan sonra olay sadece benimle ilgili olmaktan çıktı işin içine sizi de kattı şimdi de ailesine birlikte olduk diye anlatmış. Tüm olanlardan sonra ben evlenmek istemiyorum kararı size bırakıyorum ne derseniz onu yapıcam diye anlat. Ailenle ortak ne yapacağınıza karar verirsiniz. Bu da hoş bir çözüm değil ama yaşadığın ortamı araya sıkıştığını düşünürsek başka bi çare gelmiyor aklıma.
Ailenin çok tepki vereceğinden korkuyorsan arkanda intihar notu bırak sanki canına kıyacakmışsın gibi olayları anlat. Ailen öyle olunca affeder. Bir nevi ölümü gösterip sıtmaya razı edersin.

Ayrıca o nikah kıydığın şerefsiz evlenecek biri değil kesinlikle. İlk sıkıntınızda direk belden aşağı vurup birlikte olduğunuzu anlatmış millete. Şimdi bunu yapan ilerde kim bilir ne yapar.

adam yanlislikla yapmis olsa bile.iki.siarasinda gecen seyi.anlatmis herkese nerden.baksan zor.

Ben barış demiyorum ama burada aa olmaz ayrıl, boşan diyip kızı gaza getirmeden düşünmemiz gerek. ALlah korusun yarın öbür gün töre cinayeti olursa kim verir hesabını? Bazı konularda temkinli davranmak gerek. O yüzden detay istedim.

Valla bu gercekse isin zor duruyo evlensen anneni ezersin evlenmesen olanlari duysa bu sefer gene ezersin durum cok fena ailen de tutucu sanirim baban siddet gosterebilir sana ve annene cok fena bu durum hangisi daha az acitir canlarini sen sec ya da kendinden bir sekilde uzaklastiracaksin caktirmadan midesini bulandiracan bir sekilde bakimli olmayarak vs ya da bir yol daha var ailesine gidiceksin oglunuz beni tehdit ediyor ama ben evlenmek istemiyorum dersin onlar ztn seni ve aileni istemiyorsa mutlaka engel olacaklardir

Mecburum nedir ya? Her sevişen kadın karşısındaki adama mecbur mu yani? Kaldırmayın şunların bi tarafını bu kadar. Sonra gider yaşadığınız ilişkiyi uluorta anlatır, gelir annene tokat atmaya kalkar hadsiz

madem küçük bir yerde, sorunlu bir aileyle yaşıyorsun. neden evlenmeden gerdeğe giriyorsun arkadaşım?
boşuna dememiş atalarımız: gelin ata binmiş, ya nasip demiş.
ya adam evlenmeseydi, seni ortada bıraksaydı. gerçi şimdi de ortada kalmış gibi oldun. kocan olacak karaktersiz senin namusunu elin diline düşürdü. baban desen elaleme rezil etti.
düğün olana kadar sabret de ondan sonra en kısa sürede ayrıl. böyle karaktersiz koca evlilik sırlarınızı da elaleme yayar. güvenilmez bu herife.

annene içim gitti ya ,canım benim nasıl üzülmüştür. annene bunu yapan biriyle evlenme bence annene bile vuran ilerde sana neler yapar . cinsellik yaşandı diye kimse kimseye mecbur olmamalı . zaten nikahta kıyılmış bir sorun olmaz bence .

Gerçekten senin ve annen için çok üzüldüm, baban da ayrı bir şahsiyetmiş yani, içiyorsan adam gibi iç hayret bir şey!!!!
Ailenin tepkisinden korkuyor ya da üzülmelerini istemiyorsan, annenle konuş en azından..
' Anne seni ezip geçtiğimi düşünme, bu olanlardan sonra ona eşim diyemem ben, ama böyle böyle bir durum oldu, şimdi duyulursa siz ve ben zor duruma düşeriz.. Düğün olsun, en kısa zamanda ayrılıcam, sen de bana destek ol, bir şeyler yaşadım diye bu insan ömür boyu hayatımızda olmasın' de...
Baban da ayrıldığın için tepki verirse, 'sen o gün ortalığı karıştırmasaydın, ben bugün ayrılacak duruma gelmezdim ' dersin..
Yalan da değil sonuçta her şeyi başlatan baban olmuş, hiç yaşanmamış olsaydı o tatsızlık, bugün bunlara düşünüyor olmazdın..
Allah yardımcın olsun.

annen o kadar aglarken ben olsam sir her neyse sadece annemle paylasirim sana kizmasini bile goze al hatta sana vurmasini reddetmesini bile goze al ve anlat niye biliyor musun bu kadar yolun basinda iken sadece bir tek durum varken hersey icin cok erken aradan yillar gecer birsey yasarsin arkana bakarsin coookk yol gitmissin geri baktiginda uzun bir karanlik vardir o zaman daha daha kotu.bugun senin namusunu one suren yarin seni or..pu bile ilan etse sasmam ben

Her zaman ne olursa olsun her insan hata yapar gözüyle bakıyorum ve öyle bir adamla evlenmeni doğru bulmuyorum ne demek aramızda geçenleri ailesine anlatmış ya bu kadar dengesiz adamla nasıl evlenirsin ya otur bir daha dusun hayatını mahfetme

Ilk defa bir kadına ayrıl dedim başka çare yok benim esim aramızdaki kavgayi bile birine anlatsın kıyamet kopar ayıp denen bisi var

Evlendikten sonrada anlatır guvenme bence sen bilirsin zor durum allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…