- 29 Ekim 2015
- 1.493
- 2.927
- 133
Zaten diğer aile öğrenmiş, çok sürmez seninkilere sıçraması. Bence başkalarından seviyesizce öğreneceklerine senden öğrensinler. Ölüm yok ya ucunda. Ama kocan olacak terbiyesizin yanında bir evliliğe adım atarsan hiçbir şeyin garantisi yok ben sana söyleyim. Rezil olmayı bir ömür eziyet göreceğim bir hayata tercih ederim şahsen.( Bence rezil olacak bir durum yok ortada, o ayrı)peki bu sırrı aileme nasıl anlatacagım beynım durduya benıkabul etmezlerse
Bence bir kere giderse geri dönmesi daha zor olur. Benim bir arkadaşım 3 ay evli kaldı ama hayatından 30 sene götürdü o 3 ay. Görmediği eziyet kalmadı. Ailesine ulaşamasın diye de eve kapatıp telefon açmasını engelliyordu şerefsiz. Konu sahibinin gözünü korkutmamak için detayları yazmıyorum ama onun kocasında da o potansiyel var benceanladığım birlikte olmuşsun nikahlanmışsın üstüne kim sana ne diyecek
ha ailem öğrenir beni evden atarlar falan diye korkuyorsan düğünü yap bir iki ay sonra dön baba evine
anneme yaptıklarını katlanamıyorum diye gel sonra boşan
bana kalırsa boşuna çaba
dedikodunun fitili ateşlenmiş bir kere iki kişinin bile bildiği sır değildir
sizde durumu bilen kaç kişi var bu eşin olacak ne gevşek ne yay ağızlığı bir şeymiş böyle
olabilirBence bir kere giderse geri dönmesi daha zor olur. Benim bir arkadaşım 3 ay evli kaldı ama hayatından 30 sene götürdü o 3 ay. Görmediği eziyet kalmadı. Ailesine ulaşamasın diye de eve kapatıp telefon açmasını engelliyordu şerefsiz. Konu sahibinin gözünü korkutmamak için detayları yazmıyorum ama onun kocasında da o potansiyel var bence
Dedikodu hep yapılır, bugün konu sahibini konuşurlar, yarın gündem değişir başkasını konuşurlar. İki gün millet laga luga yapacak diye ailenle görüştürmem diyen, annesine vuran, babasına küfreden, iki kişi arasında kalması gereken mevzuları elalemin ağzına sakız eden adamın koynuna girilir mi? Ben olsam bir kez daha yüzyüze bile gelmem. Anneme babama herşeyi anlatırım. Kızarlarsa 2 gün kızarlar 3 gün kızarlar. Elin oğlu gibi bir ömür eziyet etmezlerolabilir
daha aynı eve girmeden böyle zıbıtan aynı evde neler yapar
ben olası dedikodulardan kurtulması için bir yol diye düşündüm ama gerçekten sakat gibi
üff nefret ediyorum elalemin cinselliğine takmış bakire olmayı namuslu olmak zannetmiş insanlardan mahallede ki dedikoducu amcalar fitneci teyzeler yüzünden kızın yaşayacaklarına bak
maalesef konu sahibi elini taşın altına koymak zorundaDedikodu hep yapılır, bugün konu sahibini konuşurlar, yarın gündem değişir başkasını konuşurlar. İki gün millet laga luga yapacak diye ailenle görüştürmem diyen, annesine vuran, babasına küfreden, iki kişi arasında kalması gereken mevzuları elalemin ağzına sakız eden adamın koynuna girilir mi? Ben olsam bir kez daha yüzyüze bile gelmem. Anneme babama herşeyi anlatırım. Kızarlarsa 2 gün kızarlar 3 gün kızarlar. Elin oğlu gibi bir ömür eziyet etmezler
Kaç yaşındasın sen ki zorla hastaneye goturemezlerhastahaneye gotururler benı ve kucuk bı kasabada oturuyorum duyulunca ne olacak aıleme kendımı gectım artık
Konu Sahibi Yazmış yaa Başlıkta Kocaman Kocaman "Çok Yoruldum Çok" Diye...Kesinlikle kocan haklı ailen ne herşeye karışıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?