- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
kapıya geldi sırrımızı söyledi diyorsun. şimdi de aileme nasıl anlatcam diyorsun. yazdıkların çok çelişiyor.peki bu sırrı aileme nasıl anlatacagım beynım durduya benıkabul etmezlerse
fake gibi geldi bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kapıya geldi sırrımızı söyledi diyorsun. şimdi de aileme nasıl anlatcam diyorsun. yazdıkların çok çelişiyor.peki bu sırrı aileme nasıl anlatacagım beynım durduya benıkabul etmezlerse
kapıya kavga etmeye gelmıs. sırrımı kendı akrabaları bılıyo. akrabaları da yakın komsukapıya geldi sırrımızı söyledi diyorsun. şimdi de aileme nasıl anlatcam diyorsun. yazdıkların çok çelişiyor.
fake gibi geldi bana.
ama dugun olmadan oldu bu ılıskı aılemın daha cok uzulmesınden yıpranmasından korkuyorumEvlenmiş olsanda öyle olacaktı ozaman kabul etmeyeceklermiydi?
hastahaneye gotururler benı ve kucuk bı kasabada oturuyorum duyulunca ne olacak aıleme kendımı gectım artıkinkar et.iftira de.Ne yaparsan yap şutla bu herifi.Annene tokat atan adamın sana iftira atmasına inanmamaları imkansız.
ailen eğer henüz öğrenmediyse . yakındır öğrenmesi. o yüzden bence sen önce kendin anlat durumu ailen başlarından duyup da şok olmasınlar bari.kapıya kavga etmeye gelmıs. sırrımı kendı akrabaları bılıyo. akrabaları da yakın komsu
Duyulunca diyorsun ya , o duyacak olanlar mı götürecek seni hastaneye ?hastahaneye gotururler benı ve kucuk bı kasabada oturuyorum duyulunca ne olacak aıleme kendımı gectım artık
aılemın öğrenmesınden korkuyorum duyulunca kendılerını harap etmelerınden korkuyorumAnnene tokat mı attı eşin doğru mu anladım???
Doğruysa ve hala ona mecburum diyorsan akıl fikir diliyorum.
O zaman annene düzgünce anlat. Kendi aranızda ailenle bu durumu kapatın. Kasaba ahalisine de iftira atıyolar deyin.hastahaneye gotururler benı ve kucuk bı kasabada oturuyorum duyulunca ne olacak aıleme kendımı gectım artık
Ne sırrı ya?ama bu sır ogrenılse de ben bıterım aılem bıter
o halde düğün olsun, 1 hafta sonra nikah iptali için dava aç.aılemın öğrenmesınden korkuyorum duyulunca kendılerını harap etmelerınden korkuyorum
hayır aılem gturur babam a cok sınırlı takıntılı anneme ezıyet eden bırıDuyulunca diyorsun ya , o duyacak olanlar mı götürecek seni hastaneye ?
evetNe sırrı ya?
Birlikte mi oldunuz bu mu yani herşeye yutmana sebep?
Söylerse inkar edersin .Bunu mu düşünüyorsun ? Annenin yediği tokattan daha mı önemli bu ?ama dugun olmadan oldu bu ılıskı aılemın daha cok uzulmesınden yıpranmasından korkuyorum