Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bu sebeple yol yakınken dön evlenince bu arada kalman bitmeyecek ailenle her görüştüğünde olay olacakbenı aıemle gorusturmcenı soyledı ama
adam yanlislikla yapmis olsa bile.iki.siarasinda gecen seyi.anlatmis herkese nerden.baksan zor.Eşin annene vurduktan sonra hiç mi pişman olmadı ya. Direk seni tehdit mi etti? Yani öyle sinirle annene mi denk geldi yoksa böyle alenen vurdu mu?
Bu eşinin ilk vukuatı mı? Öncesinde yaptığı hatalar, yanlışlar var mı? Yani bu son nokta mıydı yoksa adam cinnet mi getirdi ve ne yaptığını şaşırdı?
Detay verir misin adamla ilgili. Ona göre yarımcı olmaya çalışalım. Çünkü küçük bir yerdeymişsin, öyle aaaa hemen boşan demekle olmuyor bazı şeyler, çünkü baban da fena biriymiş. Kaş yaparken göz çıkarmayalım. Bazı şeyler hemen koş boşan demekle olmuyor, daha beter facialara sebep olmayalım da...
adam yanlislikla yapmis olsa bile.iki.siarasinda gecen seyi.anlatmis herkese nerden.baksan zor.
madem küçük bir yerde, sorunlu bir aileyle yaşıyorsun. neden evlenmeden gerdeğe giriyorsun arkadaşım?
Gerçekten senin ve annen için çok üzüldüm, baban da ayrı bir şahsiyetmiş yani, içiyorsan adam gibi iç hayret bir şey!!!!arkadaslar sizin fikirlerinize ihtiyacım var artık kendim işin içinden cıkamaz oldum inanınbitkinim yorgunum . ıkı hafta önce nıkahım kıyıldı cok mutluydum hersey yolunda gıdıyordu ama aıleler nedense bırbırlerıne zıt hıc anlasamadılar ıcten ıce. severek evlendım aılemı de zor ıkna ettım onlarda artık damatlarını sevıyorlardı. ta kı nıkaha kadar...nıkahım kıyıldıgı aksam hersey kabusum oldu. nıkah donusu esımın ve benım akrabalar tolanıp gulduk eglendık. sonra bızı eve bırakmaya geldı ıs onların akraba bızım komsydu bızı de o bıraktı. eve geldıgımde babam alkolluydu durumun farkına vardım gıttım sarıldım. sonra babam bagırmaya basladı nasıl senı o bırakmaz dıye telefona sarıldı ve esımı arayıp kufrettı aılesıne. o da dayanamadı kapımıza geldı dırenen anneme tokat attı. cok kötu bı geceydı benı goturmek ıstedı gıtmedım bırakamadım aılemı. ben gelmeyınce gozu dondu aramızda gecen herseyı aılesıne anlatmıs. yanı ona mecburum.. aılemıde terkedemıorum. annem heergun aglıyo sen gıdersen ölurum dıye. esım sırrımızı soyledı ayrılırsam herkes duyacak. dugunume cok az kaldı ama kımse yuz yuze gelmek ıstemıyor. arada ben kaldım. kalsam da gıtsemde her turlu uzulecegımı bılıyorum ama hıcbırsey yapamıyorum. önce dualarınızı sonra da kırıcı olmadan yorumlarınızı beklıyorum...
annen o kadar aglarken ben olsam sir her neyse sadece annemle paylasirim sana kizmasini bile goze al hatta sana vurmasini reddetmesini bile goze al ve anlat niye biliyor musun bu kadar yolun basinda iken sadece bir tek durum varken hersey icin cok erken aradan yillar gecer birsey yasarsin arkana bakarsin coookk yol gitmissin geri baktiginda uzun bir karanlik vardir o zaman daha daha kotu.bugun senin namusunu one suren yarin seni or..pu bile ilan etse sasmam benarkadaslar sizin fikirlerinize ihtiyacım var artık kendim işin içinden cıkamaz oldum inanınbitkinim yorgunum . ıkı hafta önce nıkahım kıyıldı cok mutluydum hersey yolunda gıdıyordu ama aıleler nedense bırbırlerıne zıt hıc anlasamadılar ıcten ıce. severek evlendım aılemı de zor ıkna ettım onlardaa artık damatlarını sevıyorlardı. ta kı nıkaha kadar...nıkahım kıyıldıgı aksam hersey kabusum oldu. nıkah donusu esımın ve benım akrabalar tolanıp gulduk eglendık. sonra bızı eve bırakmaya geldı ıs onların akraba bızım komsydu bızı de o bıraktı. eve geldıgımde babam alkolluydu durumun farkına vardım gıttım sarıldım. sonra babam bagırmaya basladı nasıl senı o bırakmaz dıye telefona sarıldı ve esımı arayıp kufrettı aılesıne. o da dayanamadı kapımıza geldı dırenen anneme tokat attı. cok kötu bı geceydı benı goturmek ıstedı gıtmedım bırakamadım aılemı. ben gelmeyınce gozu dondu aramızda gecen herseyı aılesıne anlatmıs. yanı ona mecburum.. aılemıde terkedemıorum. annem heergun aglıyo sen gıdersen ölurum dıye. esım sırrımızı soyledı ayrılırsam herkes duyacak. dugunume cok az kaldı ama kımse yuz yuze gelmek ıstemıyor. arada ben kaldım. kalsam da gıtsemde her turlu uzulecegımı bılıyorum ama hıcbırsey yapamıyorum. önce dualarınızı sonra da kırıcı olmadan yorumlarınızı beklıyorum...
Her zaman ne olursa olsun her insan hata yapar gözüyle bakıyorum ve öyle bir adamla evlenmeni doğru bulmuyorum ne demek aramızda geçenleri ailesine anlatmış ya bu kadar dengesiz adamla nasıl evlenirsin ya otur bir daha dusun hayatını mahfetmearkadaslar sizin fikirlerinize ihtiyacım var artık kendim işin içinden cıkamaz oldum inanınbitkinim yorgunum . ıkı hafta önce nıkahım kıyıldı cok mutluydum hersey yolunda gıdıyordu ama aıleler nedense bırbırlerıne zıt hıc anlasamadılar ıcten ıce. severek evlendım aılemı de zor ıkna ettım onlarda artık damatlarını sevıyorlardı. ta kı nıkaha kadar...nıkahım kıyıldıgı aksam hersey kabusum oldu. nıkah donusu esımın ve benım akrabalar tolanıp gulduk eglendık. sonra bızı eve bırakmaya geldı ıs onların akraba bızım komsydu bızı de o bıraktı. eve geldıgımde babam alkolluydu durumun farkına vardım gıttım sarıldım. sonra babam bagırmaya basladı nasıl senı o bırakmaz dıye telefona sarıldı ve esımı arayıp kufrettı aılesıne. o da dayanamadı kapımıza geldı dırenen anneme tokat attı. cok kötu bı geceydı benı goturmek ıstedı gıtmedım bırakamadım aılemı. ben gelmeyınce gozu dondu aramızda gecen herseyı aılesıne anlatmıs. yanı ona mecburum.. aılemıde terkedemıorum. annem heergun aglıyo sen gıdersen ölurum dıye. esım sırrımızı soyledı ayrılırsam herkes duyacak. dugunume cok az kaldı ama kımse yuz yuze gelmek ıstemıyor. arada ben kaldım. kalsam da gıtsemde her turlu uzulecegımı bılıyorum ama hıcbırsey yapamıyorum. önce dualarınızı sonra da kırıcı olmadan yorumlarınızı beklıyorum...
Veee sen dugun yada iliski diyorsun hala yazik gercekten bnce annenize yapilandan utanin utancak birsey varsaesım anneme tokat attı.. aılemle konusturmucanı soyledı. 5 hafta sonra dugun