- 21 Haziran 2016
- 211
- 294
- 18
Size ne yahu?
Evet cidden gülünç bi egosu var
Buraya konu actiysa elestiriye gelecek
Okuduklari isine gelmeyince, gururuna dokununca sen haksizsin diye kukreyip insanlara saldirmayacak. Oyle ah etmeyle ego tazelenmiyor. Kendisine hayati zindan ettigini soyleyen insani hala beni seviyor timammiiaa diye savunmasi psikolojisinin ciddi yara aldigini alenen gosteriyor. Sevdiginden emin olsa aylardir sabreden kisi gurur da dinlemez. Isinize bakin lütfen.
Canim ben seviyor beni demedim kıBenim eski erkek arkadaşım da cok sevdigini söylüyordu, o da bir gün pisman olucam biliyorum diyordu... sonuc olarak bugün ayrılığın 2.ayı ve ben artık eminim ki seven adam ama gercekten aşkın sevginin ne demek olduğunu bilen adam böyle ayrılmayı, sevdiği kadını kaybetmeyi göze alamaz. Bu gurur vs bisey degil, söyledikleri kadar sevmiyorlar sadece.
Siz simdiden esinizin hayatına bosandıktan sonra birilerinin girme ihtimaline hazırlayın kendinizi..
Umarım cok sarsılmadan atlatabilirsiniz bu süreci.
Canim ben seviyor beni demedim kı
Dediğim gibi konumda da bircok yerde de yalanmis sevgisi dedim.
Onlar usteledim için öyle dedim.
Beni inanın hiç ilgilendirmiyor bundan sonrası.
Tabiki onun da girecek benim de girecek.bir ömür yas tutacak değiliz.
Ben Rabbimin bana sunduğu bi hediye olarak bakıyorum bu olaya. Çünkü çok haklı sebeplerim var.
Ben yaşadığım tüm olumsuzluklara rağmen bu kadar radikal bi karar alamazdim çünkü sonrasında vicdanım dan korkardım. Bu yüzden elimden geleni de yaptım. Çok uzun süredir de hiçbir şey yapmıyorum. Bırakmıştım. O yaptı benim de içim rahat.
Teşekkür ederim canim
Çirkinleşen belmiyum değil burda. Söyledikleriniz kendinizce doğru çıkarım olabilir yazılanlara bakınca ama söyleme şekliniz incitici. Belmiyum un bu tür üslupla yazılan yorumlara ihtiyacı yok ya da buraya böyle bir zamanda konu açan birinin. Yapmayın lütfen. İnsanlara yardımcı olabilecekseniz Başka konularda vakit geçirinbu şekilde çirkinleşmene gerek yoktu biz sana düşüncemizi söyledik. neyse ben bişey yazmıyorum şu mubarek günde
İkisini de göz ardı ettiğim için sesleri çıkmıyor kızlar, yoksa susmanın bir erdem olduğuna inanmaya baslamadilar
Teşekkür ederimYarejani
Kimsenin konusunda kırıcı yorum yapmıyorum yapmamaya çalışıyorum . Çünkü biliyorum insanlar zaten bunalmış da konuşmak istiyor bir de ben niye gicik edeyim diye düşünüyoruz ama herkesten de aynı anlayışı bekleyemeyiz.
Bu arada F Felix_Felicis biz ihlas okuyorduk dimi seninle :)
Sen değil miydin yoksa :)Ya onu hic hatırlayamadim ben, nerde konusmustuk ihlas mevzusunu?
Sen değil miydin yoksa :)
Yani o sayfada 666 ihlas okuyorduk özel olarak konuşmadık da cansu idi ama etiketleyen beni .
yavv asıl sanane yahu sananeSize ne yahu?
Evet cidden gülünç bi egosu var
Buraya konu actiysa elestiriye gelecek
Okuduklari isine gelmeyince, gururuna dokununca sen haksizsin diye kukreyip insanlara saldirmayacak. Oyle ah etmeyle ego tazelenmiyor. Kendisine hayati zindan ettigini soyleyen insani hala beni seviyor timammiiaa diye savunmasi psikolojisinin ciddi yara aldigini alenen gosteriyor. Sevdiginden emin olsa aylardir sabreden kisi gurur da dinlemez. Isinize bakin lütfen.
Bitiyor demek nasıl ağır bir yük kalkicak omuzlarindan öyle..Bugün protokol imzaladık çarşamba günü bitiyor bu is
Teşekkür ederim. Ben ona göre daha İyiydim. Onu nasıl gördüm yüzü çökmüştü üzgün görünüyordu baya.Yaaa sen nasılsın peki ?o nasıldı ?vay anasını adama bak pire için yorgan yakıyor boşver canım köpekler gibi pişman olacak ne fayda sen baka aşklara yelken açacaksin inş. Sakın üzülme bu adam seni kanser ederdi çok geçmiş olsun
Bitiyor demek nasıl ağır bir yük kalkicak omuzlarindan öyle..
Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim.konu sahibine naçizane önerim içinde bulunduğu duygusal durumdan bir an önce çıkması. burada da yazan duygusal destek mesajlarına kendini çok kaptırmaması.
yazan bazı arkadaşlar biraz sert, incitici yazmış olabilirler şu aşamada size. ancak ilerde bugün üzüldüğünüz 1 fazldan güne bile yanacaksınız!
Elbet acının bir nekahet dönemi olacak ancak siz bu süreyi uzattıkça uzar o dönem. her sabaha yeni bir gün, sıfırdan bir hayat gibi başlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?