- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Haklı bir yorum, kendisinin de kabul ettiği durum bu, ne istediğimi bilmiyorum, çok kararsızım... bense sürekli umut ediyorum sürekli kendimi suçlu çıkarıyorum halbuki bıçak gibi kestirip atmam gerekirdi çok önce..Yahu şu ne istediği belli olmayan adamlara verdiğiniz değeri kendinize verseniz hiç bişeyiniz kalmayacak ta yok veremiyosunuz arkadaş
Zamana bırak insan neleri unutuyor o ne ki
İşim var aslında ama haklısınız saplantı.. işin arasında bile aklıma geliyor.. ha ben ilişkide sürekli yazan didikleyen bir tip değildim ama vazgeçmek o kadar zor ki bana... sizin gibi insanlara çok özeniyorumBen yerinizde olsam anında unuturdum.
Siz sıkıntıdan bu adama sarmışsınız. Hayatınıza yeni meşgaleler alın. Psikolog yardımı alın elbette ama alamıyorsanız bile gidin bir kursa yazılıp kendinizi geliştirin. Bu nasıl bir saplantılı sevgidir?
Ben yerinizde olsam anında unuturdum.
Siz sıkıntıdan bu adama sarmışsınız. Hayatınıza yeni meşgaleler alın. Psikolog yardımı alın elbette ama alamıyorsanız bile gidin bir kursa yazılıp kendinizi geliştirin. Bu nasıl bir saplantılı sevgidir?
Herkese merhaba,
Öyle zor bir durumdayım ki en büyük kızgınlığım kendime, çünkü hayatın bana getirdiği bir zorluk değil yaşadığım. Kendi sevgi zannettiğim zaafla saplanıp kaldığım bir durum.
Bir önceki konumda bahsetmiştim. Bir ilişkim vardı, karşı tarafın akışına birakalım dediği, denemekten ibaret olan bir ilişki.. ki bu ilişki 8 aylık ayrılığın üzerine yeniden başlayan yeniden denenen bir ilişkiydi. Bunun detayına çok girmek istemiyorum aslında, kavga gürültü anlaşmazlık değildi olmayan ama bir şekilde olmuyordu, o kendini veremiyordu kendi deyimiyle istiyordu ama bir türlü normal davranamıyordu,belki de nasip değildi.
2 hafta önce bir gün buluştuk, burada yazılması ne derece uygun bilmiyorum ama yakınlaştık ileri gitmedi ama birşeyler yaşandı. Daha sonra sohbet ederken ben olsam senin yerinde beni engeller unutmaya çalışırdım dedi, olmuyor vs gibi şeyler söyledi. Bir sonuca varmadık, evlerimize gittik. 4 gün boyunca birşey yazmadı. Ben yazdım. Cevap vermedi. Ne yazdıysam yanıtsız bıraktı. Kendimi o kadar kötü hissettim ki... 4 gün önce özel bir şeyler yaşadığım insan tek bir cevap yazmadı. Aradım istemedi ama ısrar ettim görüştük, bağırdım içimi döktüm. Uzamasını istemediğimden yazmıyorum bunun sonu yok Vs dedi. Tamam dedim ayrıldım ordan. O gün geç saatte özür dilediği bir mesaj attı.. aramızda olmayan birşeyler var dedi... cevap vermedim. Bir hafta geçti aradan.. arkadaşımla bir kafeye gittik, Allah’ın işi o da oradaydı.. yanında iki tane kız vardı, sohbet ediyorlardı. Biri çalışanı onu tanıyorum ama diğerini tanımıyordum, Çalışanı da evli. O da beni gördü tabii konuşmadık biz oturmadık kalktık.
O özür mesajına cevaben özrün de kalsın sen yaşadıklarına saygısı olmayan bir insansın dedim. O da hadi ben neyse evli barklı insanların günahını alıyorsun beni hiç şaşırtmıyorsun sen hep böyle devam et Vs dedi. Yanımdakiler elemanlardı dedi. Birinin çalışanı olmadığını biliyorum ama belki yeni başlamıştı. Kötü bir şekilde tartıştık engelledik birbirimizi.
İşte kendime en çok kızdığım nokta burada. O kadar üzüldüm ki neden öyle dedim keşke hiç yazmadaydım acaba iftira mi oldu diye... resmen vicdan azabı çektim. Mesaj attım bana yakışmadı özür dilerim diye, iki ayrı yerden yazdım hiç bir şey yazmadı. Demek ki nefret ediyor benden artık. Nefret edilmesi gereken kişi o, etmesi gereken de benken dön dolaş yine ben saçmaladım, kendime kızgınım.. çok üzgünüm, bu zayıflıktan, bu iradesizlikten çok yoruldum.
Geçen yıl ayrıldığımızda psikoloğa gitmiştim 2 aya yakın, bir faydası olmadı, maddi olarak da zorluyor. Birşeyler yapmak istiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. Kendimi yine çaresiz hissediyorum, biliyorum ki gerçek bu değil ama bilincim bana oyun oynuyor dünyayı yine simsiyah görüyorum. Eski beni çok özledim...
Böyle zamanlar atlatanlar var mı? Ne olur bir umut olun bana..
Sizi istemeyen bi insandan daha fazla ne bekliyosunuz ki? Çalışmıyosanız iş bulun, çalışıyosanız kendinizi işe verin. Hayat sadece aşktan ibaret değil. Sağlığınıza şükredin, dostlarınızla vakit geçirin, ailenize zaman ayırın, yeni hobiler edinin, kitap okuyun, film izleyin, dizi izleyin, spor yapın. Daha ne önerebilirim bilemiyorum. Sizi sevmeyen bi insanın daha fazla etrafında dolaşıp kendinizi küçültmeyin. Böyle biriyle sevgili olsanız nolur, evlenseniz nolur? Mutlu olamayacağınızı bildiğiniz bi insanla bu kadar vakit harcamak neden?Herkese merhaba,
Öyle zor bir durumdayım ki en büyük kızgınlığım kendime, çünkü hayatın bana getirdiği bir zorluk değil yaşadığım. Kendi sevgi zannettiğim zaafla saplanıp kaldığım bir durum.
Bir önceki konumda bahsetmiştim. Bir ilişkim vardı, karşı tarafın akışına birakalım dediği, denemekten ibaret olan bir ilişki.. ki bu ilişki 8 aylık ayrılığın üzerine yeniden başlayan yeniden denenen bir ilişkiydi. Bunun detayına çok girmek istemiyorum aslında, kavga gürültü anlaşmazlık değildi olmayan ama bir şekilde olmuyordu, o kendini veremiyordu kendi deyimiyle istiyordu ama bir türlü normal davranamıyordu,belki de nasip değildi.
2 hafta önce bir gün buluştuk, burada yazılması ne derece uygun bilmiyorum ama yakınlaştık ileri gitmedi ama birşeyler yaşandı. Daha sonra sohbet ederken ben olsam senin yerinde beni engeller unutmaya çalışırdım dedi, olmuyor vs gibi şeyler söyledi. Bir sonuca varmadık, evlerimize gittik. 4 gün boyunca birşey yazmadı. Ben yazdım. Cevap vermedi. Ne yazdıysam yanıtsız bıraktı. Kendimi o kadar kötü hissettim ki... 4 gün önce özel bir şeyler yaşadığım insan tek bir cevap yazmadı. Aradım istemedi ama ısrar ettim görüştük, bağırdım içimi döktüm. Uzamasını istemediğimden yazmıyorum bunun sonu yok Vs dedi. Tamam dedim ayrıldım ordan. O gün geç saatte özür dilediği bir mesaj attı.. aramızda olmayan birşeyler var dedi... cevap vermedim. Bir hafta geçti aradan.. arkadaşımla bir kafeye gittik, Allah’ın işi o da oradaydı.. yanında iki tane kız vardı, sohbet ediyorlardı. Biri çalışanı onu tanıyorum ama diğerini tanımıyordum, Çalışanı da evli. O da beni gördü tabii konuşmadık biz oturmadık kalktık.
O özür mesajına cevaben özrün de kalsın sen yaşadıklarına saygısı olmayan bir insansın dedim. O da hadi ben neyse evli barklı insanların günahını alıyorsun beni hiç şaşırtmıyorsun sen hep böyle devam et Vs dedi. Yanımdakiler elemanlardı dedi. Birinin çalışanı olmadığını biliyorum ama belki yeni başlamıştı. Kötü bir şekilde tartıştık engelledik birbirimizi.
İşte kendime en çok kızdığım nokta burada. O kadar üzüldüm ki neden öyle dedim keşke hiç yazmadaydım acaba iftira mi oldu diye... resmen vicdan azabı çektim. Mesaj attım bana yakışmadı özür dilerim diye, iki ayrı yerden yazdım hiç bir şey yazmadı. Demek ki nefret ediyor benden artık. Nefret edilmesi gereken kişi o, etmesi gereken de benken dön dolaş yine ben saçmaladım, kendime kızgınım.. çok üzgünüm, bu zayıflıktan, bu iradesizlikten çok yoruldum.
Geçen yıl ayrıldığımızda psikoloğa gitmiştim 2 aya yakın, bir faydası olmadı, maddi olarak da zorluyor. Birşeyler yapmak istiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. Kendimi yine çaresiz hissediyorum, biliyorum ki gerçek bu değil ama bilincim bana oyun oynuyor dünyayı yine simsiyah görüyorum. Eski beni çok özledim...
Böyle zamanlar atlatanlar var mı? Ne olur bir umut olun bana..
2 yıl.. çok değersizleştirdim hem deYaş kaç? Böyle bir adamla birlikteliktense yalnızlık daha iyi değil mi?
Resmen onu verdiğiniz değerle kendinizi değersizleştiriyorsunuz. Niyee?
Kaç seneninizi bir hiçe heba ettiniz?
Hayır kendi çalışanlarıBir de kafeteryaya gidip yanındaki ikisinin de oranın çalışanı olduğunu söylemiş. Üşenmeyin gidip bakın gerçeği tam bilin
Kendi yazmaz... ama sevmediğine Emin’im artık.. o gelgitleri de muhtemelen şuydu beni bu halimle kabul edecek kişi zor bulunur elimden kaçırmasam mi.. çünkü kendisi de diyordu bir ilişki yaşayabilecek gibi hissedemiyorum kendimi veremiyorumSiz iletişime geçmezseniz bir süre sonra eminim kendi yazacak. Sonra yine uzaklaşacak. Siz de iyice takıntı haline getirip psikolojinizi bozacaksınız. Karşınızdaki insan sizi sevmiyor ve önem vermiyor. Hayatınızdan tamamen çıkartın ve bir daha görüşmeyin. Kendinize yazık ediyorsunuz.
Kendi yazmaz... ama sevmediğine Emin’im artık.. o gelgitleri de muhtemelen şuydu beni bu halimle kabul edecek kişi zor bulunur elimden kaçırmasam mi..
Genel davranışları bana bunu düşündürdü.. ama belki de haklısınız..Siz gerçekten herkese size olduğu gibi mi olacak zannediyorsunuz ? Özür dilerim belki üzüleceksiniz ama söyleyeceğim ;
Adam sizi sevmediği için böyle , sevdiği olduğunda bakın bakalım nasıl değişecek
Yani amacı ‘beni kimse kabul etmez ben böyleyim’ değil . ‘Şu anda kimseyi sevmiyorum , beni seven biri var, e güzel de . Takılalım’
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?