Çok yoruldum kendimden,nasıl aşacağım bilmiyorum..

Mesela diyordu ki ben hayal kuramıyorum evlilik eş sevgi yapamıyorum.. önce kendimi tedavi etmem gerek

Mesela diyordu ki ben hayal kuramıyorum evlilik eş sevgi yapamıyorum.. önce kendimi tedavi etmem gerek
Bu cevaplar en klasik kıvırma cevapları.
‘Benim kendi sorunlarım var, seninle alakalı değil benimle alakalı . Birşeyler eksik , tam değil’ bla bla bla ..ilginiz hoşuna gidiyor yapmayın kendinize , onun da bunu yapmasına izin vermeyin .

Ama öyle olsa neden terketsin, oyalamaya çalışmaz mi beni.. yanında tutar.. malesef buna müsaitim.. yada kendimi mi kandırıyorum

Ben de böyle düşünüyorum böyle gel gitler yaşayan arkadaşlarım oldu,arkadaşlarım olduğu için biçok İlişkilerine şahit olabildim,sonra birine tutulup bambaşka gayet verici inanılmaz ince insanlar olabiliyorlar,sadece konusahibi bu adam sizi sevmiyor sevse çok başka olurdu çok.

Geçmiş ilişkilerinde çok haksızlığa ugramış öyle anlattı.. anladığım kadarıyla anlattıklarından çok verici olan hep kendisiymiş ve birşeyleri kaybettim diyor. Klasik şeyler belki de.. benim gibi aptallar inanıyor ne de olsa

Cevap vermeyen bir insana ısrarla yazışınıza bir anlam veremedim doğrusu ? Ya aklında unutamadığı biri var ya da sizinke sadece vakit geçiriyor bence.Ne güzel bir tavır koymuşsunuz neden yazıyorsunuz tekrardan birde iki yerden birden yazdım cevap vermedi diyorsunuz. Bence hata yapmışsınız vicdan azabı çekeceğiniz hiçbirşey de yok bu adamdan bir cacık olmaz ruh sağlığınız için biran önce iletişimi kesin.

Aynen ben de kendimden biliyorum .

Bişeyler hissettiğiniz için inanmayı tercih ediyorsunuz sadece,o kadar verici bi insanken birden sizinle birlikteyken bu kadar kaba biri olabiliyor yani,o kadar ilişki olamayacağından emin madem de ne diye sizinle biraraya geldiğinde cinsel bişiler yaşıyor,herkese karşı bu kadar vericiymiş de sizinleyken niye bu kadar alıcı ve pislik olmuş o zaman. Yav he he diyorum sadece.

Issız adam modlarına girmesin hiç. Aşk evliliğe en uzak adamı bile yola getirecek kadar güçlü bir duygu. Adam size aşık değil. Bu kadar basit. Yarın birgün evlendiğini duyarsanız şaşırmayın. İlişkinizde eksik olan şey aşk maalesef.

Aşk yoktu, aslında belki de neydi biliyor musunuz.. bana diyordu sen her anlamda çok mantıklı bir insansın, güzelsin, akıllısın, ahlaklısın. Ama ben normal değilim normal biri gibi ilişki yürütemiyorum. Belki de mantıgıyla kalbi arasında kaldı hep.. tam anlamıyla sevemedi, mantıklı bulduğu için zorladı bu kadar zaman

zor ama böyle bi ilişkide bıçak gibi kestiniz kestiniz yoksa en küçğk hareket bile umut oluyor. benim de kendimi harap ettiğim ama karşı tarafın umrunda olmayan bazı tecrübelerim var. şimdi iyiki de olmamış diyorum. zaman biçok şeye iyi geliyor yanınızdaki güvendiğiniz insanlar size güç veriyor onların kıymetini bilin aile arkadaş vs. en önemli desteğim seni önemsemeyen biri için neden kendine yazık ediyorsun, onun haberi bile yok olsa dahi umrunda olmaz diye kendi kendine telkin etmiştim. etkili oluyor

Yani sizde yaşadınız ve atlattınız öyle mi?

Benim de böyle biri vardı dün bitti.. Yemekten kesilmiş durumdayım .. Yatıyorum ağlıyorum yatıyorum ağlıyorum.. Aklıma geldikçe... Buraya giriyorum ki kendime geleyim

Benim de böyle biri vardı dün bitti.. Yemekten kesilmiş durumdayım .. Yatıyorum ağlıyorum yatıyorum ağlıyorum.. Aklıma geldikçe... Buraya giriyorum ki kendime geleyim
Ben ağlamıyorum ama hüzünlüyüm.. cevap yazmış az önce bende yana hakkım helal olsun sende helal et diye bende helal ettim bitti gitti

En azından onu demiş beni beklediğini sanıyorum ama kendi çapında düşünüp biz küsüz bizden olmayacak deyip şuan bir haftalık sevgilim var bunu öğrendim dünyam başıma yıkıldı bütün aileme rezil oldum.. Telefonda sensen nefret ediyorum diye bağırdı bana.. İnanmadım yemin etti kardeşi üzerine.. Şuan üzgün olan benim o değildir

ya bu tip erkekleri dunyanin merkezi yapmayin kimse sizden degerki deil inan atlatilmayack bir mesele degil insanlar oluyor. ackiktan savastan en onemli sey aile onlara deger verin

Ortada bir ilişki var gibi durmuyor. Adam açıkça ayrıl demiş sana. Bu ısrar niye? Özel şeyler dediğin bence sadece senin için özel. Karşı taraf için bir manası var gibi durmuyor. Takılmak öylesine görüşmek yakınlaşmak vb durum galiba. Sorma, sorgulama, beklenti içinde olma ilişkisi değil. Senin hatan bu ilişkiyi ciddiye almak. Ya öylesine yaşayacaksın yada unutacaksın.
Eklemek istediğim tek şey. Değer görmeden değer vermeyin.

Canım tamamen kafanda sen kopamıyorsun o senden çoktan kopmuş şunu temelisin kendine 'bitti' bunu dediğinde ve inandiginda tamamen bitmiş olacak yaptığında çok önemli değil seven kıskanır ama sevme biz kadınlar büyütüyoruz erkekleri kafamizda

Yani sizde yaşadınız ve atlattınız öyle mi?

evet acısını çok çektim, insan içine çıkmak istemiyordum ama kendime şans verdim daha doğrusu kendine gel dedim. sei zaten silmiş biri için mi bunları yaşıyorsun dedim. önce kendimize saygımız olmalı ki yapılan saygısızlıklara karşı tavrımız net olsun. zamanla üstesinden geldim ve iyi ki de olmamış dedirten bi ilişkiden sonra evlendim.

her şey hemen düzelmeyebilir kendimizi kandırmayalım. ama zaman inanın çare oluyor. kendinizi oyalayacak şeyler bulun spor ve iş çok iyi motivasyon kaynağı oluyor. kendinizi başka şeylerle meşgul edin. yeni yollar, başka seçenekler hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…