- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
- Konu Sahibi Hazal melek
Sizde haklisiniz ama insanlara adam olsa cumlesi ayip olur ama haklisiz sizde .tesekur ederim beni dusundugunuz icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzgünüm ama baştan kabul etmekle hata yaptınız.Ben aslinda sorunu yeni anliyorum
Ayni evde farkli karakterde insanlarla yasamak cok zor.atiyorum birimiz elma severiz ama birimiz hic sevmeyiz.simdi kvya dogru gelen bana yalnis geliyor yada bana dogru gelen ona yalnis geliyor.ben henuz 5 aylik evliyim simdiden cok zorlaniyorum.esimle bi kac kere konusduk bu konuyu asla ayrilmayi dusunmedigini soyledi.evimiz genis bunuda bahane edib tasinamiyoruz malesef.nasil devam edicek boyle bilmiyorum cildiricagim![]()
Amam insan boyle bir hayat yasayacagini kimse bilemez kiÜzgünüm ama baştan kabul etmekle hata yaptınız.
Eşim bazen iş dışına bazen yurt dışına gider iş içinCumku gorev yaptigi turkiye disi
Bilir canım bilir. ev üstüne ev olmayacağını herkes bilir de adamın kaşı gözü çok güzeldir. Tek sevişebileceğimiz bir odamız olsun gerisi önemli değil diye düşünülür. Kaynanalı eve gelin gidilir. Sonra kocadan hevesini alınca diğer şeyler insanın gözüne batmaya başlar.Amam insan boyle bir hayat yasayacagini kimse bilemez ki
Insallah bizimde evimiz olur ..dua edin olurmuEşim bazen iş dışına bazen yurt dışına gider iş için
Bir hafta sürdüğüde oldu 8 ay sürdüğüde
Yaşadığım şehirde tek bir akrabam yok
Çokda güzel yanlız kalabiliyorum
Sizde yapabilirsiniz
Eşinlede konuş yanlız bırakamam diyen kayınpederlede
Amacı ortalığı karıştırmak bende eşinden farkındaysa söylenme sakin eşine sen söylendikce eşinde karşına gecerMerhaba Kayinvalidemle anlasamiyoruz .ayni evde 1sene daha yasamak zorundayim .surekli laf sokuyor .esimin yaninda bile yapilan yemege bile nohutta kendini nimetten saniyir dedi .mutfaktan cikinca esim nohutu senmi yaptin diyince neden dedim.annem oyle soyleyince dedi .o bile anliyor .onlari esime anlatiyorum gun icinde olanlari kavga tartisma oluyor aramiza cok yoruldum biktim ne olur akil verin ne yapacam ..
Yaaa tamam bende oyle yapacagimAmacı ortalığı karıştırmak bende eşinden farkındaysa söylenme sakin eşine sen söylendikce eşinde karşına gecer
Birşey daha yaptığında eşine kızarak söylenerek anlatirsan daha da amacına ulaşacaktır kaynana
Zaten sen söylenmedikce haklı da oldukça eşin gerektiğinde çenesini açacaktır 2-3 yıl bende yaşadım sustum sustum kazandım
Eşim simdi istediğini söyle hakkını savunmak diyor bazen ben ağzını açmadan beni savunuyor
Bazen acıklı rolü yapmak eşini arkana almanı sağlıyor ne yazikki...
Benim bı yılım onların yaptıklarını eşime ispat etmekle geçti ..Yaaa tamam bende oyle yapacagim
Esim zaten herseyi goruyor zaten kendi dedi annem niye boyle yapiyor kendi kaybeder ben uzuldugum icin kaldiramiyorum .artik demiyecegim .onun cevabini oglu versin artik tesekur ederim bugun cok mutlu oldu .icim rahat artik.Benim bı yılım onların yaptıklarını eşime ispat etmekle geçti ..
Eğer adama annesini kotuleyerek yaklaşırsn adam düşman kesiliyor sanada
Önce onun gücünü de arkana al ki zaten farkındaymis seninki o senin için avantaj
Üzüldüğünü hissettir eşine
O hissi aldıkça zaten esinde huzursuz olur
En son patlar zaten ...
Şimdi bana diyeceklerdir kendi ağzın yokmu kendini kendin kurtar ama ben ne kadar otsemde eşimin gerçekleri görmesi için yaptım tüm bunları
Ve şimdi evliliğimi en baştan beri bilenler ne sabirlisin sen nasıl dayandın diyorlar
Eşim çok anneci bı tipti
Ayni evde yasamak bastan hata zaten. Bunu hep soyluyorz. Mecbursun anladim. Ben olsam sik sik anneme giderdim. Yada esimin is gorevi bitene kadar evlenmezdim. Olan olmus artik yapcak bisy yok. Hehe de gec o zmanMerhaba Kayinvalidemle anlasamiyoruz .ayni evde 1sene daha yasamak zorundayim .surekli laf sokuyor .esimin yaninda bile yapilan yemege bile nohutta kendini nimetten saniyir dedi .mutfaktan cikinca esim nohutu senmi yaptin diyince neden dedim.annem oyle soyleyince dedi .o bile anliyor .onlari esime anlatiyorum gun icinde olanlari kavga tartisma oluyor aramiza cok yoruldum biktim ne olur akil verin ne yapacam ..
Siz bana cok ugurlu geldiniz tesekur ederim hepinize ..Ayni evde yasamak bastan hata zaten. Bunu hep soyluyorz. Mecbursun anladim. Ben olsam sik sik anneme giderdim. Yada esimin is gorevi bitene kadar evlenmezdim. Olan olmus artik yapcak bisy yok. Hehe de gec o zman
Tesekur ederim sizi kesin dinleyecegim ve siz bana cok ugurlu geldinizBenim bı yılım onların yaptıklarını eşime ispat etmekle geçti ..
Eğer adama annesini kotuleyerek yaklaşırsn adam düşman kesiliyor sanada
Önce onun gücünü de arkana al ki zaten farkındaymis seninki o senin için avantaj
Üzüldüğünü hissettir eşine
O hissi aldıkça zaten esinde huzursuz olur
En son patlar zaten ...
Şimdi bana diyeceklerdir kendi ağzın yokmu kendini kendin kurtar ama ben ne kadar otsemde eşimin gerçekleri görmesi için yaptım tüm bunları
Ve şimdi evliliğimi en baştan beri bilenler ne sabirlisin sen nasıl dayandın diyorlar
Eşim çok anneci bı tipti
Estağfurullah ben çok yaşadım hatta benim dediklerime inanmazdi eşim bana yapılanları soylenilenleri görmediği için ilk zamanlar bende bağırdığı için bagiriridin kendimi kanıtlamaya çalışırdım ama baktım o dilden anlamıyor farklı yol denedim büyüklerden akıl alarakSiz bana cok ugurlu geldiniz tesekur ederim hepinize ..
Tesekur ederim ..oyle yapiyorum suanEstağfurullah ben çok yaşadım hatta benim dediklerime inanmazdi eşim bana yapılanları soylenilenleri görmediği için ilk zamanlar bende bağırdığı için bagiriridin kendimi kanıtlamaya çalışırdım ama baktım o dilden anlamıyor farklı yol denedim büyüklerden akıl alarak
Adamlar kendilerine isyan eden bı tipi düşman olarak görüyor uysal davranacaksin eşinin kendinden örnek vereceksin mesela
Her zaman annem senin yaptığın işi mesela mesleğini beğenmese laf soksa dursa sende benim gibi hissetmezmiydin yada ne hissederdin de mesela ama bunları haklı olduğunu söylediği zamanlar sor
Daha da senden yana olacaktır
İns mutlu olursun her daimTesekur ederim ..oyle yapiyorum suan
Tesekur ederim insallah sizde olursunuz ..cocuklariniz varmiİns mutlu olursun her daim
3 tane :)Tesekur ederim insallah sizde olursunuz ..cocuklariniz varmi