Çok yoruldum ,yorulduk ...

Bunu yapamadığım için buraya yazdım zaten . Kendime gelemedim

Hak etmeyen insana deger verirsen kendini bir halt sanmaya devam eder. Siz gereginden fazlasini yapmissiniz. Artik kpeder bir adim atmali. Atmiyorsa siz de cekin kendinizi.

Aslında öyle değil . Ben bu durumdan rahatsızım .

hem para veiyorsunuz hem trip yiyorsunuz konunun özeti resmen bu.
Eşiniz aslında bir yere kadar mantıklı düşünüyor ama gerisini getiremiyor
onlar görmese de allah görür doğru inanın.
ama artık yapmanız gerekeni yaptığınızı ve önünüze bakmanız gerektiğini kendinize kabullendirin.

Aslında öyle değil . Ben bu durumdan rahatsızım .
Gidip özür dileyin kayınvalidenizden. Ben ettim sen etme, yine evime gel sürekli iş buyur, beni bir dakika kendi evimde oturtma , rahat batıyor bu şekilde deyin.
Sizin yaptığınızın tek açıklamak bu kusura bakmayın

Hak etmeyen insana deger verirsen kendini bir halt sanmaya devam eder. Siz gereginden fazlasini yapmissiniz. Artik kpeder bir adim atmali. Atmiyorsa siz de cekin kendinizi.
Ben bunu atlatabiliyorum aslında . Eşimin üzüldüğünü gördükçe belki birşeylerin yolu vardır diye adım attım hep

Eşimin üzülmesine dayanamıyorum . Ben bir yerden sonra silip unutabiliyorum duymazdan görmezden gelip yok sayabiliyorum . Onun öz be öz anne babası kaldiramiyor gözümün onunde buruk gülüyor ,buruk yaşıyor sürekli kendisinin sorgularken görüyorum neden neden diye . Burda fikir almak isterken aslında biraz da eşime yardımcı olabilmek adına yazıyorum .

Eşinize yapacağınız tek şey aile meselesini gündeme getirmemek olur.
Onun haricinde yapacağınız birşey yok.
Kaç yaşında insanları, davranışlarını siz mi düzelteceksiniz?
Eşiniz anne babasına üzülmek yerine kızını alsın onların yanından.
Bu kadar duygusal yaklaşmayın sizde.
Şimdi araları bozulur yarın düzelirler, başınizda biterler merak etmeyin.

Şimdi kötü evlat kötü gelin olduk... demissiniz, baskalarinin ne düşündüğünün ne onemi var, siz kendinizi bildikten sonra.
Her zaman ana babalar hakli olacak diye birsey mi var.
çocuğuna duygusal zarar vermek de büyük gunah bence.

Kizimizi aldık yanımizda .

Kesinlikle katılıyorum . Kaynım ve eltim şuan psikolojik tedavi görüyorlar terapi alıyorlar . Sanırım bizim sonumuz da o

ayy size katılmakla beraber ailenin ne gibi baskı yapacağını da düşünmeden edemiyorum
özel günler de bitmek bilmiyor ki
şimdi kesin bayramda da hem aramalara cevap vermezler
hem de aramazsan da hiç bizi arayıp sormadınız diye trip de atarlar.
bu insanlar kaostan besleniyor
bence tek düşündükleri "madem bize para vermiyorlar onlar da kendi içlerinde mutsuz olsunlar"

Haketmeyen insanlara iyilik yapma çabanızı devam ettirirseniz hiç bir zaman mutlu olamayacaksınız.Geri çekilin arayıp sormayın aileniz de konuşup durmasın aile olmadan olmaz diye hayatınızı mahvetmeye gerek yok.Demek ki bazı aileler olmadan olabiliyormuş.

Bir defa kendi ailem eşimin ailesiyle olan ilişkime karışmaz, ben musade etmezdim. Sonuçta sorun yaşayan sizsiniz.

Sorun yaşayip gidip hediye almayin bir de. Kendiniz mesafe koymuyorsunuz sonra nasil kendimi uzak tutarim diyorsunuz.

En fazla bayram seyranda aranir acarsa acarlar acmazsa açmazlar. Onlarin trioleri ve soyledigi herseyi bu kadar buyuk dert haline getirmeye devam ettiginiz surece kurtulamazsiniz.

Evet . İnsan burda bir kısmını anlatıp bir kısmını kendi içinde saklıyor . Bize borçları vardı onu vermemek için kırk takla atıyorlar otuz bin civarında . Onu da yok saydık kaldı zaten üzerimize türlü oyunlar yalanlar dolanlar .

Bunu anlatabilsem keşke daha sabah annem geldi bir dünya nutuk çekti

Yemişim toplumu da baskısını da benim evladımı mutsuz edecekler bende elalem ne der diyip üzülmeye devam et diyecem öyle mi
Aynen de öyle yapıyorlar biliyorum işin icinden çıkılmaz bir hal aldığında ellerini uzatıp tutacaklar ama ben yaşadığımı yaşamış olucam

ama anlattıklarınızda şöyle bir mantıksızlık var
mesela çok kardeş olsam ailemin her üyesi birbiriyle iyi anlaşsa ve bana bir konuda kırgın olsalar ben de kendimi sorgularım.
ama anne ve baba zaten belli ki rahatsız, diğer kardeşlerin bile psikolojisi bozuk, yani hatalı olan ayan beyan ortada bu bir.
ikincisi size ve ailenize yarar sağlamıyorlar ayan beyan maddi manevi zarar içindesiniz.
eşiniz de hadi bir yere kadar vicdan azabı çeksin de hiç düşünmüyor mu bu insanlar herkesle neden kötü diye?
insan bi gardını alır, alması lazım hatta kocaman adam yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…