Çok yoruldum ,yorulduk ...

Öyle olmasa böyle ezdirmezdiniz kendinizi. Azıcık kendinize değer verin. Siz saygı duymazsanız kendinize eşiniz de dahil kimse duymaz. Herkes için geçerli bu
Bu cümleyi en çok kuran benimdir hayatta . "Önce kendini sev . Senin kendine yapmadığını kimse sana yapmaz" derim hep . Aklım başımda ne yapmam gerekir biliyorum . Ailemin baskısı sen sana düşeni yap senin görevin o payım neyse yapmam gerek onlara göre haklı haksız doğru yanlış gozetmeden

Görevinizi fazlasıyla yapmışsınız bakın adamların totosu arşa çıkmış.

Önceki konularınızı bilmiyorum ama anlamsız derecede sevgi kelebeği gibisiniz.
Kp hediye almışsınız. Aramışsınız cevap vermemiş. Mesaj atmak nedir?
kendi maaşınızdan onlara vermek nedir? Gayet arsız, yüzsüz ve nankör insanlar bunlar.
kendinizi suistimal ettiriyorsunuz. Sınırlarınızı koyamamışsınız.
ben ve eşim kayınvalidemle evlendikten sonra konuşmadık. Çünkü nifak tohumları ekiyordu. Kayınvalidem yalnız vefat etti. Vicdan yapmıyoruz. Akıllı olsaydı da, oğlu evlendi diye mutlu olmayı becerebilseydi.
siz mazoşist filansının heralde?

Lütfen kusura bakmayın ama ben sizi hiç sağlıklı bulmuyorum. Siz çok takıntılı bir insansınız. Sürekli bir yaranma çabası içindesiniz. Yüzünüze tukurseler gene arıyor soruyorsunuz. Bebeğiniz ameliyatlar oldu hala kv kp. Acil destek alin

Sadece gelenek görenek takıntılı elalem ne der diyen bir ailenin kiziyim

Düşünüyorum zaten

Sadece gelenek görenek takıntılı elalem ne der diyen bir ailenin kiziyim
Yaw tamamda sen artık kendi aileni kurdun. Herşeyi annene babana söylemek zorunda mısın?
Atıyorum kızım kayınpederine de hediye aldın mı? Aaa lütfen baba sorman bile yersiz rica ederim. Bu hafta çok yağmur yağacakmış duydunuz mu? Bitti gittiiiiii
Eşinin ailesiyle her yaşananı niye anana babana yetiştiriyorsunuz?

Öyle de oldu . Eşim değişmiş huy değiştirmiş öyle diyorlar

Görümcem de bu lafi bir kere bana söyledi. Ama hakli da. Eskiden esimin iyi niyetini herkes kolay kullanabiliyordu, artik o konuda kendine daha cok dikkat ediyor. Eh tabi buda insanlarin gözüne batacak. Fark edeceksiniz: Siz baskalarin toksik davranislarina sınır koysaniz, buna her zaman tepkili olacaklar. Ama sınır koymak sart. Herkesin tek bir hayati var. Herkes haddini bilse (buna anneler babalar dahil) o zaman zaten problem cikmaz

Ben bunu atlatabiliyorum aslında . Eşimin üzüldüğünü gördükçe belki birşeylerin yolu vardır diye adım attım hep
bir şeyleri zorla olduramazsınız. eşiniz de çocuk değil. bazı insanlar böyledir, değişmez. ağzınızla kuş tutsanız da yaranamazsınız. yapılacak şey belli,mesafeli olmak. bu şekilde daha çok yıpranıyorsunuz.

Bunu anlatabilsem keşke daha sabah annem geldi bir dünya nutuk çekti

Kimseye mesafe koyamiyormusunuz, sinir çizemiyormusunuz? "Bu konuda konusmak istemiyorum anne" diyerek konuyu kapatmalisin. Kesinlikle iyi bir psikologa görünmelisin. Müthis bir özguvensizlik var sende. Bendede var ve özgüvensizligin en büyük "septomu" sinir, çizgi çizememektir.

Benim anlatmama gerek yok ki kayınvalidem aradı mecbur kaldık

Dedim ya ne zaman ki eşim veremedi ,eşimden alacaklari bişey kalmadı o zaman kötü oldu ona da üzülüyorum kendi harcadigim maddi manevi herşeye üzülüyorum .

Zaten koptu çok şükür diyorum çünkü canımdan bezdim . Ailem de anlamıyor bir türlü . Biz evlatiz görevimiz bu gibi bakıyorlar konuya

Ben netim arkadaşım hem de öyle net ki . Sadece ailem bu ikinci evliliğim diye üzerime çok geliyor . Ama kararlıyım .

Eşiniz ile aranız iyi mi? İYİ. Eşiniz arkanızda duruyor mu? DURUYOR? Bu konu hakkında sizin ile aynı fikirde mi? AYNI FİKİRDE. İnanın gerisi mühim değil. Siz birbirinizin ailesisiniz. Onlar da bu saatten sonra akraba. Hepsi bu kadar. Kendi ailenizden başka kimseye bu kadar anlam yüklemeyin, kimse için de böyle beklenti içine girmeyin. Kendi huzurunuza bakın.

Kesinlikle öyle yapicam

Dedim ya ne zaman ki eşim veremedi ,eşimden alacaklari bişey kalmadı o zaman kötü oldu ona da üzülüyorum kendi harcadigim maddi manevi herşeye üzülüyorum .

Cocukken hepimiz annemizin babamizin ve cevremizin sevgisini ve onayini bekliyoruz. Bunun icinde gerekiyorsa her türlü fedakarlik yapariz. Ama suistismal edildigi anda kendimizi korumak adina sınır cizmeliyiz. Insanlarin nankör olduklarina üzülebilirsiniz, ama bunu gündemde tutarak kendi enerjinizi düsürmeyin. Cinler her insanin sadece bir tane enerji mumu var derler. Yakip gittigi enerjinden hicbirseyi geri getiremezsin. O yüzden kime ve nereye enerjimizi harcadimiza cok dikkat etmemiz gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…