- 29 Mayıs 2021
- 14.338
- 93.300
- 548
- 36
Ne olduklarını bilerek ona göre davranmak gerekir.ayy size katılmakla beraber ailenin ne gibi baskı yapacağını da düşünmeden edemiyorum
özel günler de bitmek bilmiyor ki
şimdi kesin bayramda da hem aramalara cevap vermezler
hem de aramazsan da hiç bizi arayıp sormadınız diye trip de atarlar.
bu insanlar kaostan besleniyor
bence tek düşündükleri "madem bize para vermiyorlar onlar da kendi içlerinde mutsuz olsunlar"
Bu konuyu konuştuk benim içimde yaşadığım şeyleri anlaman mümkün değil diyor . Neden bana bunu yapıyorlar neden kullanıyorlar bu adamın oğlu bu kadının doğurduğu değil miyim ? Evlatlık olmamın da mı önemi yok diyor . Gardini aldı şimdi huy değiştirdi oldu kötü oldu .ama anlattıklarınızda şöyle bir mantıksızlık var
mesela çok kardeş olsam ailemin her üyesi birbiriyle iyi anlaşsa ve bana bir konuda kırgın olsalar ben de kendimi sorgularım.
ama anne ve baba zaten belli ki rahatsız, diğer kardeşlerin bile psikolojisi bozuk, yani hatalı olan ayan beyan ortada bu bir.
ikincisi size ve ailenize yarar sağlamıyorlar ayan beyan maddi manevi zarar içindesiniz.
eşiniz de hadi bir yere kadar vicdan azabı çeksin de hiç düşünmüyor mu bu insanlar herkesle neden kötü diye?
insan bi gardını alır, alması lazım hatta kocaman adam yani.
Peki bu arada sorunlar eşinizle aranızı bozarsa o zaman da biz bunca zamandır ailesine sabret diyorduk ama oğullarıda adam değilmiş boşa kızım dön ananın babanın şefkatli kollarına diyecekler değil miAynen de öyle yapıyorlar biliyorum işin icinden çıkılmaz bir hal aldığında ellerini uzatıp tutacaklar ama ben yaşadığımı yaşamış olucam
Yok bayramda gitmiyorum . Eşim gitmicez dedi . Buraya kadardı bundan sonrası yok dedi . Annem sabah bayram da eşin gitmese de sen gideceksin diyor . Demek iatedigim -tahin helva- benim anne babam da bu kafada olduğu için ben içinden çıkamıyorum .Ne olduklarını bilerek ona göre davranmak gerekir.
Kendi evinde o kadar laf eden kayınvalideyi hiçbirsey olmamış gibi bayramda ararsa ki onla da kalmaz hatta gider konu sahibi bence, yapılacak birşey yok.
Diğer kardeş ve eltiyle de kötülermiş bu insanlarla iyi olmaya çalışan, oturup kendi derdine ağlasın.
Muhtemelen diyecekler . Ama eşim ailem ile konusucak . Bu konu hakkında benim üzerime gelmemelerini bu konu hakkında karismamalrini uygun bir dil ile anlaticam dediPeki bu arada sorunlar eşinizle aranızı bozarsa o zaman da biz bunca zamandır ailesine sabret diyorduk ama oğullarıda adam değilmiş boşa kızım dön ananın babanın şefkatli kollarına diyecekler değil mi
Sanırım kesilecek ve inanın tutan ben değilim öyle gözükse bile . Ailem benim üzerimde baskı çok kurdu bu konuda . Aile de aile diye diyeVallaha aile olmadan evlilik öylede bır oluyoki aklınız şaşar.aile aileyse geçim olur.insanlar size zarar veriyolarsa ailesizde çok güzel oluyor.bak yıllarca görüşmedik eşimin ailesiyle.bizede etmediklerini bırakmadılar.ama bı yere kadar.bi yerde kestik ilişkiyi.yillarca görüşmedik.onlarda çok iyi anladılar yıllarca ettikleri saçma sapan şeylerin nelere mal olduğunu.simdi coooolkkkkk iyiyiz.o insanlar gitti yerine anlayışlı kendi halinde ota boka kavga çıkarmayan insanlar geldi.ama eğer görüşmeyi kesmek yerine mücadeleye devam etseydik eminimki hala o çukurda debeleniyorduk.o yüzden bazen küslük iyidir.ama öyle üç beş ay kus barış değil.insanlara bedel ödeyip hatalarını anlamaları için zaman gerekir.kangren olmuş ilişkiniz.kesip atmazsaniz daha cooookkkk üzülürsünüz.
Aynen öyle ailem elalme ne der delisi . Hep böyleydi kendim gibi olmam onlar için hep yanlış benim doğrularım onlara göre hata ve başıma gelen herşey de bu sebeple oluyor ben üzerime duseni ne olursa olsun yapacakmışim bu paspaslik da olsaBin defa konu açtınız hepsinde bir olup aynı şeyleri yazdı bunca kadın. Her seferinde kendinizi kayın aileniz karşısında daha da alçaltıp yeni konularla karşımıza geliyorsunuz. Lütfen terapi alın, bizi dinlemiyorsunuz belki bir uzmanı dinlersiniz.
Anneniz saçmalamışta saçmalamış.sizin niye böyle olduğunuz şuan daha anlaşılır oldu benim için. Aileniz Elalem ne der delisi insanlar, sizi de öyle yetiştirmişler. Ama bu hayatı zorlaştırmaktan başka hiç bir işe yaramayan bir bakış açısı. Silkelenip kendinize gelin artık.
Eşiniz kendi ailesiyle istediği süreçten geçebilir; küser, kızar, affeder ne olacaksa olur. Sizin Sınırlarınızı geçmelerine asla izin vermeyin. Kusura bakmayın ama paspas etmişsiniz kendinizi, onlarda basıp geçmekte bir sakınca görmez siz böyle davranırken.
Acilen yapmalı. Umarım işe yarar. Üzüldüm size yaMuhtemelen diyecekler . Ama eşim ailem ile konusucak . Bu konu hakkında benim üzerime gelmemelerini bu konu hakkında karismamalrini uygun bir dil ile anlaticam dedi
İkinci evliliğim bu . Ailemin baskısı da koru olmayın diye diretmesi elalem korkusu da bu sepeblesiz boşandınız mı bu eşinizden daha önce
profilinizde boşanmış yazıyor
Yarayacak başka yolu yok . Çok yiprandim kendi halimde kalamiyorumAcilen yapmalı. Umarım işe yarar. Üzüldüm size ya
Eşim konuşacak demissiniz başka bir yorumda, konuşsun o zaman bir an önce. Karışmayın diye söylesin, erkek ve ailesine laf edemezler nasıl olsa bu kafayla.Yok bayramda gitmiyorum . Eşim gitmicez dedi . Buraya kadardı bundan sonrası yok dedi . Annem sabah bayram da eşin gitmese de sen gideceksin diyor . Demek iatedigim -tahin helva- benim anne babam da bu kafada olduğu için ben içinden çıkamıyorum .
Siz sert çıkın ailenize, gerekirse ağlayın hüngür hüngür. Elalem ne derse desin kızlarının bu kadar üzüldüğünü görmek biraz frenler onları. Belki sizde ne kadar yorulduğunuzu net bir şekilde gösteremediniz ailenize. Eşinizin konuşması işe yarar diyorsanız konuşsun. İleride bugünlere baktığınızda kendime ne büyük haksızlıklar yapmışım diyeceksiniz maalesef.Aynen öyle ailem elalme ne der delisi . Hep böyleydi kendim gibi olmam onlar için hep yanlış benim doğrularım onlara göre hata ve başıma gelen herşey de bu sebeple oluyor ben üzerime duseni ne olursa olsun yapacakmışim bu paspaslik da olsa
Evet anne baba benim anne babam ben iyi olmak istemiyorsam vardır bir bildiğim eselsu'nun üzerine bu konuda gelmeyin diyeceğim dedi .Eşim konuşacak demissiniz başka bir yorumda, konuşsun o zaman bir an önce. Karışmayın diye söylesin, erkek ve ailesine laf edemezler nasıl olsa bu kafayla.
Eşiniz sizin yanınızdayken de çok dert etmeyin ailenizi.
Bebeğim çok iyi şükür düzeldi amaliyattan sonra . Çabuk toparladık .Siz sert çıkın ailenize, gerekirse ağlayın hüngür hüngür. Elalem ne derse desin kızlarının bu kadar üzüldüğünü görmek biraz frenler onları. Belki sizde ne kadar yorulduğunuzu net bir şekilde gösteremediniz ailenize. Eşinizin konuşması işe yarar diyorsanız konuşsun. İleride bugünlere baktığınızda kendime ne büyük haksızlıklar yapmışım diyeceksiniz maalesef.
Bebeğiniz nasıl oldu bu arada? Herşey yolunda mı?
Biri beni taktir etsin değil ki derdim .Neden bu kadar herkesle aram iyi olsun çabası? Neden yani merak ediyorum bu kadar kendinden ve kişiliğinden ödün vermek? Ortada hiçbir sebep yokken görümce beni sevmedi görünce görmezden geldi sonra ben çevirdim kafamı. Madalya mi takacaklar ne kadar alttan alıyor diye. İsteniyor mu çok da tın aramam da sormam da. Ben gitmiyorum sen gidersen git bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?