- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
- 18
- Konu Sahibi Gelartik00
-
Eşin , kayınvaliden ve kayınpederin iyiyse takmana bile değmez mesafeni koy üzmelerine izin verme eşinle de konuşabilirsin bu durumu ama sakince ..20 yaşındayım iki buçuk yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ve eminim ki oda beni.muglada oturuyorum gelin geldim buraya taaaa Adıyamandan....eşim dışında kimseyi bilmiyorum tanımıyorum eşimin annesi babası sagolsunlar çok iyiler ayrı yaşıyoruz.ama eşimin abileri yengeleri yani eltilerim çok kötüler . Beni hep üzüyorlar
Ben izin vermesem de illaki yapıyorlar yapacaklarını bende pko var hastaneye gidip geliyorum sürekli üzülüyorum çocuğumuz olmuyor diye onların istedikleri zaman çocukları olmuş bu yüzden halden anlamıyorlarEşin , kayınvaliden ve kayınpederin iyiyse takmana bile değmez mesafeni koy üzmelerine izin verme eşinle de konuşabilirsin bu durumu ama sakince ..
Insanlardan beklentinizi azaltin ozaman mutlu olursunuz. Bende eskiden bu tarz seylere uzulurdum. Beklentimi sifira indirdim ne guzel su an hic birsey kafama takilmiyor.İlk geldiğinde etrafı bilmiyordu her şeyine yardım ettim oğlu okula alisincaya kadar okulun önünde beraber bekledik daha neler neler ama hiç karşılık görmedim kaç gündür hastayım moralim bozuk bir aşağı inipte demedi ne yapıyorsun diye bu arada eşim il dışında çalışıyor yani sabahtan akşama kadar yalnızım ölsem haberi olmayacak.
Eltinizi çok önemsemişsiniz.İlk geldiğinde etrafı bilmiyordu her şeyine yardım ettim oğlu okula alisincaya kadar okulun önünde beraber bekledik daha neler neler ama hiç karşılık görmedim kaç gündür hastayım moralim bozuk bir aşağı inipte demedi ne yapıyorsun diye bu arada eşim il dışında çalışıyor yani sabahtan akşama kadar yalnızım ölsem haberi olmayacak.
Rabbim elbet sana da verir sabretmesini bil o zaman sen karlı çıkacaksın sabret arkadaşım duyma sallama onları da eşinle iyi olmaya bak .Ben izin vermesem de illaki yapıyorlar yapacaklarını bende pko var hastaneye gidip geliyorum sürekli üzülüyorum çocuğumuz olmuyor diye onların istedikleri zaman çocukları olmuş bu yüzden halden anlamıyorlar
Yalnizdim arkadaş oluruz diyeEltinizi çok önemsemişsiniz.
Olmayın arkadaş :)Yalnizdim arkadaş oluruz diye
Kıskanıyor da ondan sevinmen gerek senin gibi temiz olsun o da hasetliğinden çatlayacak yahu .Eşimin benimle evlenmesini istememiş eltilerim ve kocaları kb kvde arkasında durmus .bende sırf onlara inat en iyi sekilde en mutlu şekilde yaşayalım diye uğraşıyorum çekemiyorlar.ben aşırı titizim hastalık denebilecek kadar fazla.biri gelince diyor ki evin çok temiz eltim duyunca atlıyor hemen çocuğu yok ya ondan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?