çok yoruldum :(

Gelartik00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
442
174
18
Kızlar ben çok kötüyüm uzun uzun yazmak istemedim biri benimle sohbet edebilir mi çok ihtiyacım var lütfen

Yazın buraya, burada hep beraber ederiz sohbeti. Uzun uzun yazın da, okuruz.

20 yaşındayım iki buçuk yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ve eminim ki oda beni.muglada oturuyorum gelin geldim buraya taaaa Adıyamandan....eşim dışında kimseyi bilmiyorum tanımıyorum eşimin annesi babası sagolsunlar çok iyiler ayrı yaşıyoruz.ama eşimin abileri yengeleri yani eltilerim çok kötüler . Beni hep üzüyorlar

Evlendigimde evimiz tek katliydi sonra ikinci kat yapıldı ve büyük eltim geldi ben o kadar yalnizdim ki geldiklerine çok sevindim bir gün sabahtan akşama kadar tasinmalarina yardım ettim çünkü komşu geliyordu arkadaş geliyordu çok sevinmiştim ama hiç beklediğim gibi olmadı iki çocuğu var çok şımarık kadın kendide çok fesat sorun bumu demeyin daha devam edicem

Eşin , kayınvaliden ve kayınpederin iyiyse takmana bile değmez mesafeni koy üzmelerine izin verme eşinle de konuşabilirsin bu durumu ama sakince ..

İlk geldiğinde etrafı bilmiyordu her şeyine yardım ettim oğlu okula alisincaya kadar okulun önünde beraber bekledik daha neler neler ama hiç karşılık görmedim kaç gündür hastayım moralim bozuk bir aşağı inipte demedi ne yapıyorsun diye bu arada eşim il dışında çalışıyor yani sabahtan akşama kadar yalnızım ölsem haberi olmayacak.

Eşin , kayınvaliden ve kayınpederin iyiyse takmana bile değmez mesafeni koy üzmelerine izin verme eşinle de konuşabilirsin bu durumu ama sakince ..
Ben izin vermesem de illaki yapıyorlar yapacaklarını bende pko var hastaneye gidip geliyorum sürekli üzülüyorum çocuğumuz olmuyor diye onların istedikleri zaman çocukları olmuş bu yüzden halden anlamıyorlar

Insanlardan beklentinizi azaltin ozaman mutlu olursunuz. Bende eskiden bu tarz seylere uzulurdum. Beklentimi sifira indirdim ne guzel su an hic birsey kafama takilmiyor.

Eltinizi çok önemsemişsiniz.

Eşleri de kendileri gibi iğrenç eşim il dışından gelip beni hastaneye götürüyor( bu arada abileriyle ortak iş yeri var orda çalışıyor.) Eşim geliyor diye laf ediyorlar yok işte kendi gitsin yok bilmem ne etsin hepsi biliyor ne halde olduğumuzu kendi kendilerine konuşuyorlar eşim cevap veriyor ama anlamıyorlar mesele baya uzun yani

Rabbim elbet sana da verir sabretmesini bil o zaman sen karlı çıkacaksın sabret arkadaşım duyma sallama onları da eşinle iyi olmaya bak .

Benim pko da en siddetlisinden. Çok etkiliyor beni .kendi canimla uğraşırken birinden yardım bekliyorum ama hiç biri yardımcı olmuyor koskoca memlekette yalnızım yani bir tek eşim var.bizi istemiyor gibi halleri var

Eşimin benimle evlenmesini istememiş eltilerim ve kocaları kb kvde arkasında durmus .bende sırf onlara inat en iyi sekilde en mutlu şekilde yaşayalım diye uğraşıyorum çekemiyorlar.ben aşırı titizim hastalık denebilecek kadar fazla.biri gelince diyor ki evin çok temiz eltim duyunca atlıyor hemen çocuğu yok ya ondan diyor

Bir tanesi iki düşükten sonra hamile kaldı bir yaşında kızı şimdi ona anlatıyorum bazen hastane işi canımı sıkıyor diyorum konuşuyoruz öyle ne kadar zor olduğunu bildiği halde umursamiyor bile.demissiniz ya beklentileri düşürün düşürdüm artık hiç biriyle konuşmuyorum.ama...

Ama yinede arkamdan konuşuyorlar duyuyorum eşime söylüyorum salla boşver diyor.diyorum arayıp rezil edeyim yok diyor herkes ettiğini bulur ama ben o kadar sakin olamıyorum sürekli bir şeyler oluyor saat 9du yatağa uzandigimda şimdi 00.06 uyuyamıyorum.

Kıskanıyor da ondan sevinmen gerek senin gibi temiz olsun o da hasetliğinden çatlayacak yahu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…