çok yoruldum :(

20 yasindasin 17.5 yasinda evlenmissin. Cocugum.olmuyor diye uzuluyorsun. Ne diyeyim ki...
17.5 değil 18 di 21 e gireceğim Aralık'ta.uzuluyorum çünkü pko engel oluyor sağlıklı olsam 25 yaşıma kadar dusunmezdim doktorum hiç korunma dedi.ne kadar erken başlarsak o kadar iyi dedi evlendikten bir ay sonra hastaneye gitmeye başladım sonuç sıfır... düşünün ki beş yıl sonra başladım ve iki yıllık tedavi gördüm yaş olucak 27 ama sonuç yine sıfır.tedavinin ne zaman sonuç vereceği de belli değil zaten bu yüzden erken kalkan yol alır

Kıskanıyor da ondan sevinmen gerek senin gibi temiz olsun o da hasetliğinden çatlayacak yahu .
Iyy kendi evide çok dağınık çok kirli benim ev 3 yıllık onun daha bir yıllık ev ahir gibi sanarsin ki tarihi eser

Kız Allah'ını seversen elti dediğin nedir?
Bir elti bu kadar önemsenir mi?
Sen daha çok üzülürsün bu kafayla kusura bakma da.
Kapat kapını el muamelesi et yahu..

Kocan değil bir şey değil.
Hayır ana kahramalar çok iyi figüranlarla başın dertte olmuş :) :)

Mesela etrafımızda ki herkes kiyafetim konuşmam dahil her şeyi çok beğeniyor onlar çekemiyo ben kb ve kv ye baba anne diyorum onunla bile dalga geçiyorlar

Figüran ama ana kahraman kadar etkileyici

Etkileniyorum ben hemen bir şey olunca bu yüzden takıyorum herkesi kendim gibi sanıp üzülüyorum

Anlamadiniz galiba diyorum ki yanlizdim gerçekten yalnız.hic kimse yok insan yanında biri olsun istiyor bu yüzden çok yüz verdim

İnsan zora düşünce yanında birini istiyor bende o maksatla yaptım bunları ama haketmiyor anladım...şimdi umrumda değil ve hiç biriyle konuşmayacağım artık

Ne ben derdimi anlatabildim nede kimse anladı.dustum ve tekmeyide yedim tamam

Anlamadiniz galiba diyorum ki yanlizdim gerçekten yalnız.hic kimse yok insan yanında biri olsun istiyor bu yüzden çok yüz verdim
Ozaman bi işe Gir kafan dağılır çevren olur ve yorgunluktan tık diye uyursun.
Evi pis diyorsun belki sende onlara bunu belli ediyorsun onlarda sana öyle bi savunmayla geliyordur.

20 yaşındayım hiç biri sahip çıkmadı evet beklentim yanlış ama kendi memleketimde böyle gördüm burayı da öyle sandım.

Ne ben derdimi anlatabildim nede kimse anladı.dustum ve tekmeyide yedim tamam
Ohooo sen hemen pes ediyosan herşeyde böyleyse zor.
Başta yazsan herkes okur yazardı, şimdi tek tek mesajını okuyup derdi neymiş diye anlamaya çalışmayacak. Karşılıklı kahve sohbeti değil burası, editle ilk mesajı okuyan cevap yazsın.

Ozaman bi işe Gir kafan dağılır çevren olur ve yorgunluktan tık diye uyursun.
Evi pis diyorsun belki sende onlara bunu belli ediyorsun onlarda sana öyle bi savunmayla geliyordur.
Evi pis ama hiç yüzüne vurmadim başkasına söylemedim siz kk hariç . işede eşim izin vermiyor

Yazdım çok uzun oldu sildim öyle yazdım

kardeşim allah yar ve yardımcın olsun sen dua et eşin seni anlıyor zamanla herşey olur rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur inşaallah rabbimin nimetleri çok kimse kimseyi sevmek zorunda değil anladım ki sen çok cana yakınsın beceriksizin bu yüzden seni çekemiyor sende görmemezlikten gel herşeyi kafana takip huzurunu kaçırma dualarım seninle üzme kendini herşey güzel olucak inşaallah

Bir anlayan siz oldunuz valla.canayakinim onlarida öyle sandım

Onlar frsatsa sen de onlar gibi fesat ol onlara karşı. Üzülmeye değmez.. fazla iyi niyetlisiniz bana göre o da yaşından dolayı sanırım. Hiç kimseye iyilik yapmamayı zamanla öğreneceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…