Cok yoruldum

Yıllarca kahrını çekmiş affetmiş ki çok yanlış yaptığını kendi de biliyor , pişmandir.

Üstüne de yılları çöp olmuş ve ayrılmak isteyen eziyet çektiren kişi olmuş.

Annenizin hazmedemedigi budur.

Sizde üzülmeyin artık. Annenizin ve babanızın kendisini idare edecek maddi güçleri var. Manevi olarakta toparlanirlar hiç düşünmeyin bile.

Her şey yoluna girer emin olun.
Ewt cEfasını ben çektim sefasını şimdi başkaları sürecek dio oda onu hazmedemiyor. Inşallah hersey yoluna girer zaman herşeyin ilacı

Aslında bu konu hepimize ders olmalı.Vakit varken hataları sineye çekmemeliyiz ki sonunda üzülen biz olmayalım.Anneniz,babanızdan ayrıldığına değil,geçip giden yıllarına üzülüyor bence.Maddi durumu varsa emeklilerin bulunduğu bir bölgeden yazlık almasını tavsiye ederim.Kendi yaşında arkadaşlar bulur,kafası dağılır.Babanızda eğer gerçekten başka bir kadın için annenizi bırakıyorsa çok acı bir durum ben olsam öyle bir durumda babamla görüşmeyi keserdim.Yıllarca emek harcadığı birinin onu kestirip atması ne hissettiriyormuş görmüş olurdu.

Aslında bu konu hepimize ders olmalı.Vakit varken hataları sineye çekmemeliyiz ki sonunda üzülen biz olmayalım.Anneniz,babanızdan ayrıldığına değil,geçip giden yıllarına üzülüyor bence.Maddi durumu varsa emeklilerin bulunduğu bir bölgeden yazlık almasını tavsiye ederim.Kendi yaşında arkadaşlar bulur,kafası dağılır.Babanızda eğer gerçekten başka bir kadın için annenizi bırakıyorsa çok acı bir durum ben olsam öyle bir durumda babamla görüşmeyi keserdim.Yıllarca emek harcadığı birinin onu kestirip atması ne hissettiriyormuş görmüş olurdu.
Sıneye cekme sebebı yıllardır gecım sıkıntısı her zorluga gogus germesı 2 kat mustakıl ev yaptılar hep kısarak hayatlarından zorla bas ettıler .. cok kavga dovuslerı oldu annem hep sabrettı ..babam gercekten cok sinirli bı yapıya sahıp kızdıgı zaman agzından cıkanı bılmeyen herseyı kıran doken bırısı..zor bır ınsan geldı artık 58 yasına ama hala yapısı degısmedı degısıcegıde yok zaten yıllarca annemın cektıgı acılar sonununda bole olması gercektenonu cok etkıledı
bundan sonra oda hayatına bakıcak en azından emeklı evı var kımseye muhtac deıl ..koca ya gelınce ole koca olmasa onun ıcın daha ıı ..emın olursam hayatındna baska bırı olduguna babamla bende muhatap olmam babammı babam okadar

8 yıl önce annemi tansiyona bağlı beyin kanamasından kaybettim 52 yaşındaydı. Hiç bir şey yokken bir anda, sonuç olarak tansiyonu 17 iken ilaç kullanmıyordu. Doktora gidelim diyordum benim bir şeyim yok ki.. diyordu. Hastanede ilk sorulan ilaç kullanıp kullanmadığı oldu. 2 beyin ameliyatı geçirdi ama hayata geri dönemedi.

Lütfen, lütfen ilaçlarını kullansın.

Senelerdir size bu stresi yaşatan ebeveynleriniz utansın. Madem yetişkinler gibi ilişkilerini yönetemiyorlar ya adam gibi ayrılsınlar, uzatmasinlar, yada ilişkilerini sizi katmadan toparlansinlar. Bu ne ya. Ben aynı böyle söylerdim. Çocukları böyle saçma sapan ilişkilerin ortasında strese sokanlara hiç acımıyorum, çocuklara acırım ancak.
Size aynen katılıyorum. Bir de şunu söylemek istiyorum. Ebeveynin ilişkisinden asla çocuk sorumlu değildir. Düzeltmek ya da arayı bulmak gibi bir sorumluluğu da yoktur. Anne baba büyüklüğünü bilmeli. Ne olursa olsun.

Bence boşanmaları daha hayırlı bu boşanmayıp artık birbirine tahamül kalmayan eşlerden biri katil olmaktansa ayrılık iyidir, ama sanırım anneniz klasik geleneksel Türk kadınlarından çoğunluğun sürü psikolojisinden etkilendiği için ayrılmaya ayıp olarak görenlerden, yani annenizin derdi elalem ne der gibi
Ama en önemlisi annenizin evinde huzur olması

Bence boşanmaları daha hayırlı bu boşanmayıp artık birbirine tahamül kalmayan eşlerden biri katil olmaktansa ayrılık iyidir, ama sanırım anneniz klasik geleneksel Türk kadınlarından çoğunluğun sürü psikolojisinden etkilendiği için ayrılmaya ayıp olarak görenlerden, yani annenizin derdi elalem ne der gibi
Ama en önemlisi annenizin evinde huzur olması
ewt babamda o potansıyel var allah ım korusun bende bosanmanın bu saatden sonra daha hayırlıısı olcagını dusunuyorum

annem emeklı babamla ortak mustakıl evlerı var 2 katlı.. yasamını surdurmesı ıcın babama ıhtıyacı yok manen ıhtıyacı var 32 senede az deıl psıkolojısı harap oldu
ayrılma sebebı babamın yıllarca anneme sıddet uygulamsı annem hep affettı ama yurt dısına gdııp geldıkten sonra babam cok degıstı
Eziyet eden babanız, ayrılmak isteyen babanız. Eziyeti çeken anneniz, ayrılmak istemeyen yine anneniz. Çok garip. Benim annem 5 kuruş maaşı yokken boşandı. Annenizin maddi gücü de var. Daha ne istiyor ki

Eziyet eden babanız, ayrılmak isteyen babanız. Eziyeti çeken anneniz, ayrılmak istemeyen yine anneniz. Çok garip. Benim annem 5 kuruş maaşı yokken boşandı. Annenizin maddi gücü de var. Daha ne istiyor ki
mahkemelerın acılmasını beklıyorlar 16 hazıranda acılıcakmıs bakalım

annemın babamdan baska bu hayatta kımsesı yok 32 yılını verdıgı ıcın bır anda sılemıyor zor gelıo hala ozur dılese barısıcak gıbı bende bunu anlamıyorum ama annem ı degıstıremem

annemın babamdan baska bu hayatta kımsesı yok 32 yılını verdıgı ıcın bır anda sılemıyor zor gelıo hala ozur dılese barısıcak gıbı bende bunu anlamıyorum ama annem ı degıstıremem
Teyzemin eşi geçen yıl prostat ameliyatından dolayı vefat etti, teyzemi tek başına hiç bir yere yollamazdı ki artık kadın yaşını başını almış torun torba sahibi sürekli hep beraber olurlardı pek öyle düğün nişan yalnız gitmişliği yok, şimdi eşi ölmesine rağmen eşinin ona dayattığı yaşam biçimini aynen sürdürüyor, annem ona gel yanımda kal(deniz de) dediysede yalnız gelip kalmıyor, kadınlarımızın DNA'sında yalnız ve bağımsız hareket etme huyları yok

Teyzemin eşi geçen yıl prostat ameliyatından dolayı vefat etti, teyzemi tek başına hiç bir yere yollamazdı ki artık kadın yaşını başını almış torun torba sahibi sürekli hep beraber olurlardı pek öyle düğün nişan yalnız gitmişliği yok, şimdi eşi ölmesine rağmen eşinin ona dayattığı yaşam biçimini aynen sürdürüyor, annem ona gel yanımda kal(deniz de) dediysede yalnız gelip kalmıyor, kadınlarımızın DNA'sında yalnız ve bağımsız hareket etme huyları yok
ewt cunkı babamda aynı sekılde kendıne bagımlı yasattırdı ama annem 52 yasında gezsın carsı market sever bu korona gecınce ıns yanı daha rahat nefes alır evımız teraslı uzumler seftalı agacımız var ferah apt da yasamıyor allahtan..ablam sımdı yanında annemın bende ızın gunlerımde gıtmeye calısıyorum yanlız oldugunu hıssetmemesı ıcın herseyı yapıyoruz gun boyu whatsap tan yazıyor bende konusuyorum annem teknokojıyı de ıı kullanabılen bırı..

senın yasamak ıcın babama ıhtıyacın yok dıyorum ewt haklısın dıo ama tabı 4 duvar arasında tek kalınca anıları gelıyor aklına kolaymı omrunu onla gecırmıs 16 yasında kacarak evlenmıs gozunu onda acmıs omrum onunla gectı bı cırpıda atamıyorum dıor oda kendınce haklı ama kabullenıcek mecburen

Seni çok iyi anlıyorum
Zaten sürekli boşanma lafı olan evlilikler hiçbir zaman rayına tam oturmuyor Ama insanlar belli yaştan sonra boşanmak da istemeyip kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyerek devam ediyor.

Babamla annem de kaç kez boşanacak oldu Bosanmadilar da.. etkilenmeniz çok normal Bu yaşta yeni bir hayat kurmak çok zor Anneniz yalnız kalmayı göze alamiyor doğal olarak Ama babanız nasıl alıyor? Yanlış anlamayın ama başka bir kadinla görüşüyor olabilir mi?

Seni çok iyi anlıyorum
Zaten sürekli boşanma lafı olan evlilikler hiçbir zaman rayına tam oturmuyor Ama insanlar belli yaştan sonra boşanmak da istemeyip kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyerek devam ediyor.

Babamla annem de kaç kez boşanacak oldu Bosanmadilar da.. etkilenmeniz çok normal Bu yaşta yeni bir hayat kurmak çok zor Anneniz yalnız kalmayı göze alamiyor doğal olarak Ama babanız nasıl alıyor? Yanlış anlamayın ama başka bir kadinla görüşüyor olabilir mi?
Anneme göre evetama hicbir delil yok sosyal medyasını biliyoruz şifresini yani baktık solemesi ayip herhangi bir msj yoktu tabi whatsaptan da görüşebilir boşanma olduktan sonra bakalim biri olursa demekki sebebi oymus

Çok zor bisey gerçekten ailenin parçalanması ama ikisi bir arada da olamıyor lar birbirini kırıp dökmektense en iyi karar ayrilmalari

Annenizin düşüneceği şeyleri siz düşünüp yorulmayın. Annenize tatlı dille anlatın.

Sizi üzmek istemem ama bana da sanki babanız yurtdışında birini buldu gibi geldi. Bu düzene alışıp gitmişler 60ından sonra boşanması zor geliyordur annenize. Onların nesilde boşanma tuhafsanıyor çünkü. Elaleme ne derim kaygısı da vardır. Ben babanıza çok kızdım. Yıllarca eziyet etmiş şimdi de ne sebebi bilinmeden ayrılmak istiyor. Yerinizde olsam babama resti çekerdim, annenize şuan sırt çevirirse daha kötü olabilir psikolojisi. Evet size yansıtmamalıydı evet böyle olmamalıydı. Ama onun nesline göre kendinizi annenizin yerine koyduğunuzda anlarsınız. Bende bizimkilerin tartışmalarında hep arada kaldım çok kızdım ama konuştukça annemi de babamı da dinledikçe artık hak verir oldum. Onlar öyle görmüşler bilmiyorlar ki çocuk yetiştirmeyi veya çocuğa karşı yaklaşımı, eşler arası iletişimi bize yansıtmamayı bilmiyorlar. Kendinizi yıpratacağınıza ve hep annenize söyleyeceğinize asıl suçlu olan babaya söyleyin ne varsa. Büyük konuşmayayım ama babam şu yaştan sonra kendi suçluyken tansiyon hastası annemi boşamak istese beni de evladı olarak göremez bir daha.

Back
X