çok yoruldum..

olur böyle arada canım dediğin gibi yormuşlar bunaltmışlar seni. biraz başkalarının derdinden uzak dur kafanı dinle eğlenceli şeyler sevdiğin şeyler yap hobilerinle ilgilen kafa dağıt değişik bir şeyler yap. eve kapanma bi de çık dolaş havayı içine çek. böyle durumlarda eve kapanmayı tavsiye etmezler. hayatın güzelliklerini düşün.

bi de adet dönemi ya da adet öncesi dönemde misin? o dönemler böyle biraz insan depresif olabiliyo.
şükret ki çok büyük bir derdin yok emin ol geçici bir durum

olur böyle arada canım dediğin gibi yormuşlar bunaltmışlar seni. biraz başkalarının derdinden uzak dur kafanı dinle eğlenceli şeyler sevdiğin şeyler yap hobilerinle ilgilen kafa dağıt değişik bir şeyler yap. eve kapanma bi de çık dolaş havayı içine çek. böyle durumlarda eve kapanmayı tavsiye etmezler. hayatın güzelliklerini düşün.

bi de adet dönemi ya da adet öncesi dönemde misin? o dönemler böyle biraz insan depresif olabiliyo.
şükret ki çok büyük bir derdin yok emin ol geçici bir durum

yok canım değilim.
dışarıda çıkamıyorum kardeşime bakıyorum off bunaldım artık valla...

merhaba kızlar.. daha çok gencim 20li yaşlardayım. ama şimdiden çok yoruldum. yaşadıklarım yüzünden 45 yaşında gibi hissediyorum. etrafımdaki herkesin derdi var herkes mutsuz .. ben gayet pozitif biriyimdir. benide depresif yaptılar ya helal olsun! herkes derdini bana anlatıyo bildiğin küçük güzin abla oldum. mutsuz insanlardan sıkıldım dert dinlemekten sıkıldım.. herşeyden şikayet ediyolar bende onlar gibi oldum. artık yoruldum kızlar. çook yoruldum...ne yapıcağımı bilmiyorum..
en küçük şeyden kendimi üzmeye başladım.. sevgilimin arkadaşı kalabalık bi ortamda ben X'in yerinde olsam seninle evlenmezdim diyip güldü aslında bununla dalga geçebilirdim ama insan içerliyor neden neden diye kendine sormaya başlıyor. etrafımdakiler yüzünden sürekli kendimi dinlemeye başladım.. kızlar bana ne oluyor?

bak burda da biz senin derdini dinliyoruz, tam tersi oldu:1::1:

şaka şaka, seni anlıyorum, bence bundan kurtulmanın yolu arkadaş setini değiştirmek
insanları kırmamak isterken, bi bakmışsın iyi dinleyici olmuşsun, malesef iyi dinleyiciler hiç bi zaman ödüllendirilmiyor, işin gıcık tarafı hiç bi zamanda onları onun gibi dinleyen olmuyor

dert falan dinleme arkadaşım
insanlar psikologa gitmeden dertlerinden kurtulmanın yolunu bulmuşlar... anlatıp anlatıp rahatlıyorlar sen yol gösterirsin birçoğu denemez bile.. tek amaç vardır konuşayım rahatlayayım. emin ol ki kendi sorunlarını sen kadar bile dert etmiyolardır.
dinlediklerinin de seni etkilemesinden doğal ne olabilir!!!
uzaklaş böyle ortamlardan ve bi müddet kendini şımart bence.........

bak burda da biz senin derdini dinliyoruz, tam tersi oldu:1::1:

şaka şaka, seni anlıyorum, bence bundan kurtulmanın yolu arkadaş setini değiştirmek
insanları kırmamak isterken, bi bakmışsın iyi dinleyici olmuşsun, malesef iyi dinleyiciler hiç bi zaman ödüllendirilmiyor, işin gıcık tarafı hiç bi zamanda onları onun gibi dinleyen olmuyor

evet canım.. benimde sorunlarım var ama kimse beni dinlemiyor..

siz 2. üyelik yüzünden banlanmistiniz... Yeni bir üyelik mi aldiniz...:53::53::53:

2.üyelik? yeni üyeliğimi mayıs ayından berimi saklıyorum? saçmalamayın lütfen başka biriyle karıştırdınız heralde. konumuz bu değil.

dert falan dinleme arkadaşım
insanlar psikologa gitmeden dertlerinden kurtulmanın yolunu bulmuşlar... anlatıp anlatıp rahatlıyorlar sen yol gösterirsin birçoğu denemez bile.. tek amaç vardır konuşayım rahatlayayım. emin ol ki kendi sorunlarını sen kadar bile dert etmiyolardır.
dinlediklerinin de seni etkilemesinden doğal ne olabilir!!!
uzaklaş böyle ortamlardan ve bi müddet kendini şımart bence.........

aynen öyle!! ben psikolog falan değilim.
keşke öyle olsaydım hiç değilse para kazanırdım :)
etrafımdaki herkesin herşeyden şikayetçi olmasından sıkıldım..

merhaba kızlar.. daha çok gencim 20li yaşlardayım. ama şimdiden çok yoruldum. yaşadıklarım yüzünden 45 yaşında gibi hissediyorum. etrafımdaki herkesin derdi var herkes mutsuz .. ben gayet pozitif biriyimdir. benide depresif yaptılar ya helal olsun! herkes derdini bana anlatıyo bildiğin küçük güzin abla oldum. mutsuz insanlardan sıkıldım dert dinlemekten sıkıldım.. herşeyden şikayet ediyolar bende onlar gibi oldum. artık yoruldum kızlar. çook yoruldum...ne yapıcağımı bilmiyorum..
en küçük şeyden kendimi üzmeye başladım.. sevgilimin arkadaşı kalabalık bi ortamda ben X'in yerinde olsam seninle evlenmezdim diyip güldü aslında bununla dalga geçebilirdim ama insan içerliyor neden neden diye kendine sormaya başlıyor. etrafımdakiler yüzünden sürekli kendimi dinlemeye başladım.. kızlar bana ne oluyor?

22 yaşımdayım bende inan evlenmeden böyle düşünüyordum çok yorulduğumu bedenim bitkin beynim yorgun , ama eşimle tanıştım her şey başka oldu , yaşadıklarımı anlatsaam o kdar üzülürsünkü halime ama ben yine babam dedim her şeyii unuttum unuttum demek le olmuyor emin ol her şey bir yere kadar. Babam annemide beni de kardeşimide çok döverdi çok sinirli bir adam dogum gunumde bile tokat yemişliğim vardır bunları düşününce kendimi çok kötü hissediyorum . benim sadece erkek arkadaşım var konuştuğum diye bir insanın kızına yakıştırmadıgı küfürleride yedim dayaklarını laflarını kafam gözüm şişti darp raporu alsam içeri attırırdım annem ve babam boşanma raddesine geldi ve babam pişman oldugunu söyledi bu bahsettıgım 25 senelik çeyrek asır bir evlilik ve ben o kadar dayak yedim ki boş şeylerden bedenım yoruldu okudum liseyi bitirdim üniversiteyi kazanamadm acıktan okudum önlisans onuda evlıyken bitirdim . evden dısarı adım atamazdım arkadaslarla bulusmak imkansız bir şeydi ders bile calısmaya gidemezdim çünkü babam çok baskıcı bir insandır. Kardeşimi bir sigara yüzünden nasıl yumrukladı o yaşında anlatamam beni yumrukladıgı gibi şimdi bakıyorumda büyüdük ama yüreğimizde hep bir yara var ne zaman o günleri düşünsem yüzüm asılıyor gözlerimden yaşlar dökülüyor diyorum ki ben çocuğuma aynısını yapmayacağım çünkü ben çok hata yaptım gençliğimde dicem çünkü ben kendimi artık 30 yaşında hissediyorum babamın baskısı yüzünden bir çok yanlış yaptım ama hepsi geçti babamı sevıyormuyum sevıyorum ama hiç bir sey aklımdan uçup gitmiyor benim gözümde iyi baba ama derine indiğimde hayır iyi bir baba değil ailemi hak etmiyor diyorum annemi kardeşimi beni hiç birimizi hak etmiyor buna inanıyorum . bir senelik evliyim ve evlendiğim için asla pişman olmadım ben evlendiğimde daha özgür oldum gezemiyorum edemıyorum ama eşimleyim onunla olmanın mutlulgunu yasıyorum , onunla akarar verıyoruz bırlıkte karar verme fikrimi söyleme düşüncelerimi söyleme özgürlüğüm oldu evlendiğimde . gözüm dalsa bir şey düşünsem aklımda beni dürtükleyip ne düşünüyorsun lan diyen bir babam vardı benim hala var ama evlendim bir kaçış olarak görmedim evliliği çok sevdim sonuna kadar bu aşkımızı yaşarız inşallah eşimle bir de meyvemizi bekleriz büyütürüz değmeyin benim keyfime. Dertler her zaman küçük gelir ama şimdi bana neden bu kadar sinirlisin sen sorusuna yeterınce cevap verdiğimi görebiliyorum çünkü ben hep sinir krizi geçirdim tek başıma içimde o yüzden karsımdakı erkege kım olursa olsun kendimi ezdirmeme gayretindeyim . bende çok yoruldum inan o yüzden ben unuttum desemde bazen aklıma gelıyor sende unut ama arada aklına gelebilir tamamen unutamazsın , kafanı boş şeylere takma be güzelim boşver ben daha yeni anladım bunun bu kadar huzur verdiğini sende anlayacaksın emin ol ÇOK DOLMUŞUM BE :9::9:

canım neler yaşamışın sen ya ..

okurken iyikide evlenmişin dedim. maalesef bende bi kaç kez şiddet gördüm..

bende böyle doluyum ama işte.. anlatamıyorum kendimi..

Bazen insan çok yorulur...
Hemde gereğinden fazla yıpranır.
Biz insanız elbette arkadaşlarımızın dertlerini dinleyeceğiz, destek olacağız.
Ama sürekli hayıflanma, dert tasa dinleme varsa içinde durup bir düşünmek lazım.
Her şeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler.
Hepimiz geçmişte kırıldık, döküldük.
Kötü anılar kenara bırak, ve o arkadaşlarınla çok görüşmemeye çalış.
Kardeşin 11 yaşında nesine bakıyorsun kalkıp yemeğini alabilecek yaşta.
Kendine bahane bulma ve hayatını yaşa.
Geç kaldığında anlıyor insan...

Back
X