• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok yoruldum

dunyam esinim

ASKKK......
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
128
18
33
Esim den kizim cok yaramaz kayinvalide gurbetlik bazen cok cikmaza giriyorum intihari bıle dusundugum oldu yaaa olmwk uzereyim nerdeyse nasil sakinlese bilirim

Esim den kizim cok yaramaz kayinvalide gurbetlik bazen cok cikmaza giriyorum intihari bıle dusundugum oldu yaaa olmwk uzereyim nerdeyse nasil sakinlese bilirim

yani istekleri, ihtiyaçları mı bitmiyor? o yüzden mi yoruldun? yoksa yıpratıcı başka şeyler mi var? pek açık olmamış konu sanki...o_O

Hayattan yoruldum kayinvalidem dir dir iftira esim diyo mecbur susup otutacan annem babam uzak bem fransadayim yanimda kimse yok kocam desen oylesen evde ses etmwyin sesli konusma bunlar hep

Kızın varken intiharı dusunebiliyorsan nekadar bunalsan bile bencilsin. Onun ne olacağını değil kendini rahatlatip kurtarmayı düşünüyorsun. Birçok kişi gurbette kocasıyla büyük sorunlar yasayabiliyor.kaynanayla ugrasiyor maddi yokluk çekiyor. Herkes ölsün kurtulsun ozaman.evladin varsa sorumluluğunu bileceksin. Senin hayatın kotuyse o çocuğun günahı ne.kendini unut ona bir gelecek ver. mutlu güvenli başarılı bir cocuk yap.ezik annesiz psikolojisi bozuk onun bunun elinde büyümüş bir cocuk yapma.anlatabilmisimdir umarım. Çık kendine acidigin o dünyadan çocuğuna bak o ne alemde

hiçbirşey için intihar etmeye değmez profosyenel bi yardım al istersen evet cok zor bebek hayat ev aileler ama kim yaşamıyoki bunları

yorulmuş, sıkılmış ve bunalmışsınız... bazı şeylerde üst üste gelmiş olabilir... ama bu bir geçiş dönemidir... konular farklı bile olsa herkes hayatında sizin gibi sıkıntılı durumlara düşebilir... biraz kendinizi dinlemeye çalışın... kimseniz yoksada intihar etmeyi değil... nasıl rahatlarım... ne yapsam acaba... diyerek dışarı çıkmayı gezmeyi, sinemaya gitmeyi, vs.... bişeyler deneyin... belki size iyi gelen bir şey bulabilirsiniz...

Gidisat onu gosteriyo psikiyatri
Kızınınn sana muhtaç olduğunu unutma..
Senin bakmana, sevgine, kokuna ihtiyacı olduğuna unutma...

Senin de onun nesesine , gulusune mutluluğuna ihtiyacin var..

Biraz kendini dis etkenlerden soyutla.. Kayınvalide vs... Bebeğine ve yuvana odaklan

Dun tartistik bogazimdan tuttu sen salaksin adisin dedı cok zoruma gidiyo zaten ben kocamla oLé severek evlenmedim bide bunlar offf ofd

Annesi yalan soyluyo bende dayanamiyorum. Laf soyluyom kocamda niye konuşuyon sus sen kucuksun dedı bende yeter artik sus sus azda o sussun yalan demesin dedim sebeb bu

Back
X