Cok yoruldum..

kurk mantolu madonna

Feinne meal ûsri yüsrâ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.147
3.141
248
31
Selam kk ahalisi. Gunlerdir, hatta aylardir kendimi bu kadar kotu hissetmemistim. Sorunum su konuyla ilintili.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sorun-bende-mi.849568/

Son gunlerde iyice sacmalamaya basladim. Okulum yeni acildi daha, iste eve giderken onun calistigi marketin onunden gecmeler, oturup onu gorme cabalarim. Evlerinin onunden gecmem. Yani iki uc gundur bunu yapip duruyorum. Ve bu bana aci veriyor.. Surekli soyle yapacaktik, boyle olcakti seklindeki dusuncelerim.Tamam bir ay surdu, kisa bir iliskiydi sorunlari vardi ama benim de hayallerim vardi. Hepsi hooop suya dustu. Kendimi cok amacsiz caresiz hissediyorum. Okulda evde hep yuzumde yalanci bir maske var. Atlatamiyorum sanki bu sureci. Bugun olmasa da bir gun gecer degil mi..

kız 1 ayda ne hayalleri kurdun hemen öyle?
İste benim sorunum bu ya, hemen kapiliyorum hemen guveniyorum.. Yani onun sorunlari vardi, ben de sevgiyi aski gercekten tatmak istiyodum, ama olmadi hicbir caba gostermedi. Neticesinde ben boyle sacma sapan bir ruh haline girdim, ne yapicam bilemiyorum. .

sorunlu erkek gördün mü bağlanmadan kaçacaksın
bu da sana ders olsun bir daha aynı hataya düşme

sorunlu erkek gördün mü bağlanmadan kaçacaksın
bu da sana ders olsun bir daha aynı hataya düşme
O kadar biknistim ki ikiyuzlu cikarci insanlardan. O farkliydi, masum ve safti. Beni ceken bu oldu. Ama onun baska sorunlari arasinda bogulmaya basladigimi farkettim, bitirdim oyle. Calistigi yere gidip gormeye calisiyorum falan sonun timarhanelik galiba.

Ne kadar şanslısın yıllarını harcamadan uyumsuz olduğunuzu görmüşsün ne mutlu bence sevinmelisin geçer 1 ay nedir ki
Oyle diyordum ben de. Niye boyle oldu anlamadim. Hani onun buraciklarda bir yerlerde olmasi bile icimi cizlatiyor. Bikac gun uzaklasmam lazim burlardan ama nerdee

Oyle diyordum ben de. Niye boyle oldu anlamadim. Hani onun buraciklarda bir yerlerde olmasi bile icimi cizlatiyor. Bikac gun uzaklasmam lazim burlardan ama nerdee

Mesela onu görmek için çabalama
Aşklı meşkli diziler filmler izleme hayal kurma, böyle sıkı disiplin uygula kendine birazcık

Denenmisi deneme. Ben hergün görüyorum. Çünkü ayni yerde oturuyoruz.Dışarda konuşsa eve geliyor sesi. O derece yani. Ama uzak durmam gerek. Ondan hayır gelmez. İnsan bile bile kendini ateşe atar mi? Ben attim.Gercekten insan çok yoruluyor.Sen de uzak dur. Ama içinden geldiği gibi davran.Yaralar kanadikca sarılır. Takılıp kalma. Zor biliyorum. Kafanı meşgul et. Kendini zorlama.Bool dua et. Zamanla geçer İnsAllah.

İnsallah canim benim.. Senle bu konuyu konusmustuk daha once, zaten birdaha deniyecek hatta isteyecek halim yok.. Boylesi hayirli imis bizim icin tabi simdi bunu goremiyoruz orasi ayri. Benim sorunum cok aceleciyim iste hemen hersey duzelsin hersey guzel olsun istiyorum.

Bence de hic kurcalama. Simdi olmasa bile zaman gecince zaten bircok sıkıntı cikacakmis baksana. Aile durumu, egitim durumu, psikolojisi.. Senin ailenin de pek onayi olmamis ayrica. Insanlar yillarca süren evliliklerini bitiriyolar, 1 ay nedir.. Gecer, sabret. :)

Daha once de yasadim o gecti bitti. Ben boyle her yeni seye acaba bekledigim bu mu, hayalini kurdugum mutluluk diye yaklasinca boyle uzuluyorum iste. 1 ayda cok guvenmisim ona. Anneme ayrildik deyince yani kem kum etti ama sevindi kadin :) simdi ayni kurumsal markette kardesimde baska bir subesinde ya, ara ara haberlerini aliyom. Bir de gidip gidip gizliden izlemesem bu kadar canim yanmicak da iste mazojikim biraz

Canim aslında acelecilikle ilgisi yok. Sadece sevmek ,sevilmek isteği. Değer görmek.. Ben acele etmedim ama yine aynı. Problem karşımızdaki insanlar.. Bizim problemimiz de onlara çok fazla anlam yüklemek. Değerinden fazla değer vermek. İnsan hemen güveniyor.Guvenme ihtiyacı duyuyor. 1 ayda olsa yasamissin. Insanlar 1gunde bile deli gibi aşık oluyor. O 1 gün bir ömür gibi oluyor. Su an mantiginla düşünmeye çalış. Duygularinla düşünme. Mantıklı düşününce insan bir durup düşünüyor.. Arkadaslarinla görüş .Konuşma ihtiyacı duyarsan konus. İçinde bırakma. Konuştukça azalıyor insanın derdi .. Rabbim tez zamanda içimizi sogutsun.

Anlıyorum seni :) ben de sevgilimle ayrildigimda her dk whatsapp son gorulmesine bakardim. Biz ayni sehirde degildik cunku. Hepimiz biraz ayniyiz bence. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…