Çok yoruldum

Yokgibiyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
3.043
1.965
133
32
Herkese merhaba. Nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum. Ama çok bunaldım artık. Eşimle birbirimizi çok severek birbirimize çok değer vererek evlendik. Bana karşı hataları olsa da yine de seviyorum onu. Ama 2 senelik evliligimde son günlerde iyice bunalmaya başladım artık. Sorunum şu ki eşimle hiçbir şekilde sohbet edemiyorum.Bana karşı çok ilgisiz. Sanki hayatında ben yokmuşum gibi davranıyor. Sohbet konusu olsun diye günlük hayattan bir konu açıyorum beni duyduğu halde duymazlıktan geliyo cevap vermiyo yüzüme bile bakmıyor. Israr ediyorum beni duymadın mı diye soruyorum duydum diyo madem duyduysan niye cevap vermedin o zaman diyorum dalmışım diyo geçiştiriyor. İnsan her zaman mı dalıp gider ya. Eve gelir çocuğu biraz sever ondan sonra televizyonun karşısına bir geçer o geçiş. Devamlı elinde kumanda gözü televizyonda ağzı açık izler reklam aralarında da telefonunu alır eline internetten oyun oynar yüzüme bile bakmaz. Evet,hayır,tamam,haklısın,napim gibi tek kelimelerle beni geçiştirir. Cümle bile kurmaz. Çok yoruldum bu durumdan artık. İlgisini çekebilmek için kendimce herşeyi denedim.Espri yaptım,tatlı dilli oldum,güzel sofra hazırladım şık giyindim çekici oldum. Ama yinede yüzüme bakmıyo bakmıyo beni duymazlıktan görmezlikten geliyo cevap vermiyo bana. Kendimi çok değersiz hissediyorum artık. Niye benim yüzüme bakmıyosun dediğimde çocuk gibisin diyo.Size sorum napmam lazım eşimi kendime nasıl çekmem lazım. Sizce bu davranışlar beni artık sevmediginin bir göstergesi midir?

Allah Allah.. bu durum çok ilginç geldi bana . bu kadar ilgisizleşmesi çok garip.
bu konuyu konuşmayı denediniz mi ?
belki çocuk iş vs birbirinizden uzaklaşmanıza neden olmuştur. başbaşa minik bi tatil kaçamağı yapsanız ?

cokta takmayın benımkıde oyle bırsey sorarsın agzından lafı cımbızla alırsın, mac ızler , mac yoksa tablet telefon takılır, arada ben laf atarım satasırım ancak oyle tepkı verır , ben alıstım bana koymuyor ;)

Allah Allah.. bu durum çok ilginç geldi bana . bu kadar ilgisizleşmesi çok garip.
bu konuyu konuşmayı denediniz mi ?
belki çocuk iş vs birbirinizden uzaklaşmanıza neden olmuştur. başbaşa minik bi tatil kaçamağı yapsanız ?
Canım o kadar çok konuştum ki bu konuyu onunla her seferinde tartıştık bu konudan dolayı. Ama değişmiyor hep aynı. Tamam diyo yine aynı

cokta takmayın benımkıde oyle bırsey sorarsın agzından lafı cımbızla alırsın, mac ızler , mac yoksa tablet telefon takılır, arada ben laf atarım satasırım ancak oyle tepkı verır , ben alıstım bana koymuyor :KK66:
Peki üzülmüyo musunuz bu duruma. Ben çok üzülüyorum

elini eteğini çek sende ona karşı bırakmayacağını güvendiği için bu rahatlık
umursama ilgilenme geldiğinde ayy geldiğini duymadığını söyle ark. konuş sohbet et kahkaha at

sizin de ski konularınıza şöyle bi baktım da. bu kadar çabalamanıza gerek yok. kendinizi geri çekin biraz. sosyalleşin. çalışmıyosanız işe girin. hayatınızı onun ilgisine muhtaçmış gibi geçirmeyin. vazgeçilmez olmadığını anlasın.

sizin de ski konularınıza şöyle bi baktım da. bu kadar çabalamanıza gerek yok. kendinizi geri çekin biraz. sosyalleşin. çalışmıyosanız işe girin. hayatınızı onun ilgisine muhtaçmış gibi geçirmeyin. vazgeçilmez olmadığını anlasın.
Neden böyle davranıyo bana anlamıyorum. Bende o yokmuş gibi davranim geri çekim kendimi bari

Ya sende onu sallama
Ya da rest çek
Çok üstüne düşmüşsün, güzellikten anlamıyo gibi

Şöyle 2-3 gün gelince ona hiç birşey sormasanız, tepki vermeseniz.
Hani dikkatini çeker mi diye bir bakın
O zaman belki konuşur sizin ne demek istediğinizi anlamaya çalışır

Peki üzülmüyo musunuz bu duruma. Ben çok üzülüyorum
yoo neden uzuleyım kı , hatta sessız olması bazen avantaja bıle donusuyor mesela tartısma anında :D
bu benı sevmedıgının bır gostergesı degıl adamın yapısı oyle, ee ısı fızıken yorucu bır ıs ve tum gun ınsanlarla muhattap bense masa bası ıs yapıyorum ve tum gun muhattabım odadaı 3 kışı genelde de pek konusma ortamı olmuyor...
o nedenle dıs etkenlerde ınsanın davranıslarını etkılıyor..
bence sızde cok takılmayın kendınıze mesgale bulun evde, sız ne kadar az beklentı ıcıne gırersenız emın olun baska bır sorun yoksa esınız o kadar yakınlasır sıze tecrubeyle sabıt :D

Tinlamayin ama soyle...mesela yemek koyacaksiniz cevap vermiyor koymayin...birsey soruyorsunuz yine tıp oynuyorsaaa yapmayin sordugunuz seyi neyse o niye yapmadin derseeeee e cevap vermedin nasil anliyacagim seklinde ufaktan tinmayan hareketlerle yuruyun derim ama abartmayin sogukluk olmasin sadece relax ve herkese ederi kadar deger...

O da senden veya hayatindan yorulmus belli ki fazla zorlamayın Belki basbasa birseyler ayarlasaniz cocuk olmadan, tv telefon olmadan o ara sakince birbirinizden neden bu kadar uzaklastiginiz hakkinda konusabilirsiniz. Derdini sorun.

yoo neden uzuleyım kı , hatta sessız olması bazen avantaja bıle donusuyor mesela tartısma anında :KK70:
bu benı sevmedıgının bır gostergesı degıl adamın yapısı oyle, ee ısı fızıken yorucu bır ıs ve tum gun ınsanlarla muhattap bense masa bası ıs yapıyorum ve tum gun muhattabım odadaı 3 kışı genelde de pek konusma ortamı olmuyor...
o nedenle dıs etkenlerde ınsanın davranıslarını etkılıyor..
bence sızde cok takılmayın kendınıze mesgale bulun evde, sız ne kadar az beklentı ıcıne gırersenız emın olun baska bır sorun yoksa esınız o kadar yakınlasır sıze tecrubeyle sabıt :KK70:
Denicem bunu inşallah etki eder

O da senden veya hayatindan yorulmus belli ki fazla zorlamayın Belki basbasa birseyler ayarlasaniz cocuk olmadan, tv telefon olmadan o ara sakince birbirinizden neden bu kadar uzaklastiginiz hakkinda konusabilirsiniz. Derdini sorun.
Onunla sohbet etmeye çalıstıgımda çok konusuyosun diye tersliyo beni. E konuşmadan nasıl sohbet etcem

Malesef değişmez. Zaten her şeyi denemişsin bana başka yolu yok gibi geliyor.

Tinlamayin ama soyle...mesela yemek koyacaksiniz cevap vermiyor koymayin...birsey soruyorsunuz yine tıp oynuyorsaaa yapmayin sordugunuz seyi neyse o niye yapmadin derseeeee e cevap vermedin nasil anliyacagim seklinde ufaktan tinmayan hareketlerle yuruyun derim ama abartmayin sogukluk olmasin sadece relax ve herkese ederi kadar deger...
Ben biraz fazla abartıp tamamiyle susuyorum içime kapanıyorum. Bu seferde yüzüme bile bakmıyon noldu yine diyo. Bende sen günlerce aylarca yüzüme bakmazken bana cevap vermezken iyiydi demi diyorum. Bu seferde sana öyle gelmiş diyo. Ne öyle gelmesi bildiğin bakmıyo bana ya

Back
X