- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Herkese merhaba. Nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum. Ama çok bunaldım artık. Eşimle birbirimizi çok severek birbirimize çok değer vererek evlendik. Bana karşı hataları olsa da yine de seviyorum onu. Ama 2 senelik evliligimde son günlerde iyice bunalmaya başladım artık. Sorunum şu ki eşimle hiçbir şekilde sohbet edemiyorum.Bana karşı çok ilgisiz. Sanki hayatında ben yokmuşum gibi davranıyor. Sohbet konusu olsun diye günlük hayattan bir konu açıyorum beni duyduğu halde duymazlıktan geliyo cevap vermiyo yüzüme bile bakmıyor. Israr ediyorum beni duymadın mı diye soruyorum duydum diyo madem duyduysan niye cevap vermedin o zaman diyorum dalmışım diyo geçiştiriyor. İnsan her zaman mı dalıp gider ya. Eve gelir çocuğu biraz sever ondan sonra televizyonun karşısına bir geçer o geçiş. Devamlı elinde kumanda gözü televizyonda ağzı açık izler reklam aralarında da telefonunu alır eline internetten oyun oynar yüzüme bile bakmaz. Evet,hayır,tamam,haklısın,napim gibi tek kelimelerle beni geçiştirir. Cümle bile kurmaz. Çok yoruldum bu durumdan artık. İlgisini çekebilmek için kendimce herşeyi denedim.Espri yaptım,tatlı dilli oldum,güzel sofra hazırladım şık giyindim çekici oldum. Ama yinede yüzüme bakmıyo bakmıyo beni duymazlıktan görmezlikten geliyo cevap vermiyo bana. Kendimi çok değersiz hissediyorum artık. Niye benim yüzüme bakmıyosun dediğimde çocuk gibisin diyo.Size sorum napmam lazım eşimi kendime nasıl çekmem lazım. Sizce bu davranışlar beni artık sevmediginin bir göstergesi midir?