Siz değersiz değilsiniz, size hak ettiğiniz değeri vermeyen o belli ki! Evlenmeden önce nasıldı aranız, hep böyle miydi... ki sanmıyorum, böyle biriyle ne sevgili olunur ne de evlenmek istenir çünkü. Evlenmeden önce birlikte neler yapmaktan hoşlanırdınız? Eski heyecanınız mı kalmadı acaba, yine o günlerdeki gibi olsanız, ne bileyim haftada 1 gün dışarı çıkıp sevgiliymiş gibi takılsanız...
Bir sıkıntısı mı var acaba, ya da tam tersi rahat mı batıyormuş acaba?? Biraz tavır yapsanız ve ilgilenmeseniz nasıl tepki verir? İlgiden de sıkılıyor erkekler, biraz kendi halinde bırakın, hatta yapabiliyorsanız birkaç günlüğüne annenize, ablanıza vs.'ye gidin orda kalın, uzak kalınca kıymetinizi bilir belki. Hayret bir şey ya, ben bu erkeklere hiç anlam veremiyorum, evlenene kadar her şey... Sonra salıyorlar bırakıyorlar kendilerini. Kadınlar için derler bunu ama asıl tam tersi!! Her şeyi kadınlardan bekliyorlar, evi çekip çevirsin, çocuğa baksın, güzel sözler etsin, güzel görünsün, oh ne ala memleket! Sen ne yapacaksın peki? Bütün gün işte çalışıp eve gelip yan gelip yatmak için mi evlendiniz? Otel mi orası ya... Çok kızıyorum nankör erkeklere. Burunlarının sürtmesi lazım öylelerinin, yoksa akılları başlarına gelmiyor, çok çabuk alışıyorlar rahata, azıcık rahatsız etmek lazım!!