- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
Kızlar önceleri çok dert etmezdim ama artık herkez laf edince bu durumdan rahatsız olmaya başladım. boyum 167 ve 42 kiloyum. önceden kaburgam gözükmezdi ama aynada farkettiğimde kaburgalarımın ilk sırasındaki kemik farkediliyor. dokununca ise hepsini hissedebiliyorum. göğüslerim de küçük, o da kilom az olduğundan galiba çünkü bizim sülalede küçük göğüslü değil hiçbir bayan. hayatım boyunca hiç kilolu halimi görmedim. sevgililerim kilo al deyip durdu. hep çabaladım bikaç gün çok yemek yemeye çalıştım ama midem acıkmayınca da durduk yere bişiyler yemek aklıma gelmiyor. yemek seçmem, herşeyi de yerim. kahvaltı alışkanlığım yok normalde.vaktim olmuyor ya da midem bulanıyor. arkadaşım sabahları cici bebe yememi söyledi. 2 gündür yiyiyorum. geçen yıl ramazanda bir haftada 3 kilo verdiğim için de oruca devam edemedim. o verdiğim kiloları da hala alamadım zaten. bu yıl oruç tutmaya korkuyorum. vücudumda farkında olmadan morluklar çıkıyor. sağa sola çarptığımda direk etkileniyor kemiklerim. bana basit önerileriniz var mı? nasıl kilo alabilirim kilo? lütfen her deneyiminize ihtiyacım var