Çok zor Allahım kimseye yaşatmasın..

Ya işte canım benim çözmüşsün beni :) Derdim yok ya her şey güzel gidiyo ya hani çok şükür, bir terslik çıktı aman Allahim mahvoldum bak kendimi yiyorum kaç gündür gözüm kararıyo ayılıp bayılıyorum.. Ah rahat batıyo işte insana:)
Geçmişimde büyük şeyler yaşayıp ta hani telafisi asla imkansız şeyler yaşayıp o şekilde bugüne gelmiş olsaydım hani adamın gözlerinin içine bakamazdımki ben. Hayatı kendime zindan ederdim en başta. Ama biliyorum kötü birşey yapmadım ben. Dışardan bakıyormuş gibi görüyorum işte, güveniyorum da kendime. Kalbimin temiz olduğuna yüzde yüz inanıyorum. Geçmişi geçmişte bırakmak istiyorum canım ya.. Hani bitsin artık. Mutlu olalım azcık ya.. Nedir bizim bu çektiğimiz vallahi.. Bir mutluluğu doyasıya yaşayamıyoruz.. Bitmek bilmez bi imtihan içndeyim böyle.. Rabbime sığınıyorum bende,bu imtihanda yanımda olsun. Sınasın beni ama,hiçbirşey kaybettirmesin yeter ki bana.. Onu kaybettirmesin,yeter..

Valla sana şunu söyleyeyim, telafisi mümkün olmayan şeylerde yaşamış olabilirdin.

Bak bence şöyle düşünebilirsin :) Evlilik, aşk insanların birbirlerine yular taktıgı bir çatı değil ki. İnsanız ya insan. Evlenmeden önce birşeyler yaşamış olabilirsin, yaşamamış olabilirsin, bir yere kadar yaşamış olabilirsin. Olabilir yani. Bizler makine değiliz ki. Hata da yapabiliriz. İnsanlar hatalarından ders alarak doğruyu bulur. Önemli olan o insan yaşamımızdayken yaptıklarımız, aynaya baktıgımızda utanıp utanmadıgımızdır. Şimdi sen evlenmeden önce bir adamla beraber olsan bu senin ahlaksız seviyesiz terbiyesiz oldugunu mu gösterir? Hayır, bu senin, o adamı yarını düşünmeyecek kadar sevip, değer verdiğini gösterir. Elbette insan ister herşey zamanında olsun, ama olmayadabilir. Ama bu durumda sen ahlaksız olmazsın ki :) Doğru adam, düzgün adam, seni senin hatalarınla yanlışlarınla sevip, dünün değil bugünün peşinden koşup sorgulayan adamdır. Zaten o yüzden doğru adamı bulmak bu kadar zor değil mi?

Şahsen ben, beraber oldugum adamın bana sen biriyle öpüştün mü, öpüştüysen ne kadar öpüştün, o sana nasıl dokundu diye sormasını ilişkiyi bitirme sebebi olarak görürüm. Geçmiş gitmiş be adam sanane! Bak şu an burdayım senleyim. Al bak bana gör beni! Gördüysen bir ahlaksızlıgımı tamamdır bırak ama sen, geçmişte yapılan bir durumu bugüne taşıyorsan işte o zaman defol git benim hayatımdan! O yüzden, bırak bunları bir adamın düşünüp de ayrılmasını, bana sorarsa, o gün bitmiştir o adam bende

Şimdi sen içini rahat ettir. Ve hiiiiççç unutma! Tamam çok sevebilirsin onu, ama bu dünyada senden değerli kimse yok! İnsanlar aşık olduklarında genelevden gelen kadınlarla evleniyorlar. Sen kimseyi aldatmadan bi adamla çıkıp öpüşmüşsün kime ne? Rahat ol bak burda kimlerin ne derdi var

bence o öğrenmeden kendin anlat en azından için rahatlar tabi ayrıntısını değil, senden önce görüşmüştüm falan gibi

Canım, çok ileri şeyler yaşamadıysan bir sorun yok gibi görünüyor. Sancılı dönemler atlatmışsın, arkadaşın da dediği gibi bizler makine değil insanız, herkes hata yapabilir. Sevgiline bir şey anlatmamanı öneririm. Sonuçta, sevgilinde sütten çıkmış ak kaşıkta değildir öyle değil mi? Erkekler yapınca çapkınlık, kadınlar yapınca ... Neyse ezdirme derim kendini bu konuda.

sevgiline geçmişini anlatmak zorunda değilsin ama için rahat etsin istiyorsan o kişilerle önceden arkadaşlık ettiğinden söz edebilirsin yaşadığın herşeyi anlatmana gerek yok hiç ezilmeden kendine güvenli bir şekilde sevgilinle konuş sonuçta geçmiş gitmiş bitmiş herşey asıl önemli olan sevgilinden sonra yanlış yapmaman bence için rahat olsun

Haklısın canım bnim. Geçmiş işte temiz de kirli de olsa bir geçmişin oluyor bu en doğal şeyidir hayatın. Geçmişim de beni ilgilendirmeli doğal olarak..
Ama demiştim bi arkadaşa daha, bu geçmiş senin geçmişin ama sen şuan 2 kişilik bir hayatı yaşıyorsun..
Yani birşey yaparken ona danışıyorsun,birlikte düşünüyorsunuz ve hayatının çoğuna yakını onunla geçiyor,sahip oluyor işte sana bu bakımdan.
E sevgi bu,tek taraflı da olmayınca her kararın her davranışın her düşüncen onunla geçiyor,o da söz sahibi olabiliyor,nasıl sen onun için de öyleysen..
Yani geçmişi duyduğunda,öğrendiğinde üzülmesi kırılması belki de suçlaması bana çok çok fazla aşırı gibi gelmiyor.. Sonuçta sen kimseye var olmayan güvenini ona vermiş oluyorsun,emek vermiş oluyorsun vs.. Bu hakkı var diye düşnüyorum..
ama dediğin gibi sırf bu yüzden bana tekmeyi basabilecek bir adam için gündüzümü gecemi ilerde harap etmem ama her zaman içimde koca bi sızı olarak kalır.
Evlenirim başkasıyla,çocuğum olur,ailem olur bir başka hayatım olur belki ama..
O olmaz işte.. Çok zor olur ama.. Ömrümün sonuna kadar da acısını bile taşırım ben onun.. Seve seve.. Ne var ki bir daha gelip ciğerlerine kadar önüme serse de affetmem..
İnşallah böyle olmaz.. ne diyeyimki canım.. çok üzgünüm..

Sağol canım benim. Haklısın sen de diğer arkadaşlar gibi sonuna kadar.. Çok ileri şeyler yaşamadım benim derdim pişmanlığım ve bunun vicdan azabı işte.. korkusu.. Allahim kotu birsey yaşatmasın..

aynen öyle hem düsünsene sen gidip söylersen sevgilin nerdeydin bu zamana kadar demez mi duyunca gecmisi hatirlamak istemiyorum gibi seyler söyleyebilirsin bu erkekler nelerini saklamiyolar ki biz kadinlar bülbül gibi ötelim sen sakın ol siz birbirinize yazilmişsanız sizi yanlız ALLAH(cc)ayırabilir.sevgilerimle...

Gene yanlış düşünüyorsun bence.

Bak kendin yazmışsın oraya... ama sen ŞUAN 2 kişilik bir hayat yaşıyorsun... E ben ne dedim sana? Şu an onu aldatıyormusun, başkasına bakıyormusun? Kandırıyormusun? Hayır mı? O zaman önüne bak. Hem en güzel aşk nedir biliyormusun? Beklentisiz kalpten gelendir. Julia Robertın Pretty woman filmini izledin mi? İzlemediysen lütfen bak. Gerçekten izlemelisin, gerçek aşk odur.

Hem bak Demet akalının şarkısında şöyle bir söz var, aklıma o geldi yazdıklarını görünce;

Aşk herşeyi geride bırakır, en sevdiğim yanı, hep önüne baktırır... Gördün mü? Dön ve önüne bak, arkana değil. Bir insanın kalbi kirlenmesin yeterki. Bedenler sonunda hep toprak olmaz mı?

slm canım hayır asla nişanlına anlatma bence herkesin bir geçmişi vardır unutma..erkekler bize yaşadıklarının kaçta kaçını anlatıyorlar sanıyorsun...adı üzerinde geçmiş gitmiş zaten kendin pişman olmuşun..kimsenin seni geçmişinle yargılamaya hakkı yok bitanem..erkeklerin karşısında lütfen bu kadar aciz olmayalım...bırak zamana su aka aka yolunu bulur..zaten kısmetinde bu çocukla evlenmek varsa evlenirsin...yoksa zaten yapacak bişey yok....

14-15 yaşlarında yaptığın şeyleri bu kadar kafaya takmamalısın. evet yanlış ama yaşın küçük olduğu için. çocuk olduğun için. peki sen çocuktun, annen baban neredeydi? onlar sahip çıkmalılardı sana.

ayrıca 15 yaşından beri çıkıyormuşsunuz. Allah mesut etsin canım ama evlilik için çok acele etmesen?

Yok canım benim gözümü başkasına çevirmiyorum bile. İşte geçmişin pişmanlığı,bir de onunla da ilgisi olduğunu öğrenince böyle boşluğa düşmüş oldum..
KEndi başıma düşünemez oldum gördüğün gibi..
Dediğin filmi izlicem kesinlikle
Çok güzel yazmışsın canım benim çok teşekkür ediyorum sana..
Bedenler toprak olur da kalp çok ayrı birşey işte..

Kısmette varsa illaki olur canım benim biliyorum.. Benim korkum ya olmazsa.. Yani kısmet deyip geride bırakmak çok isterim ama o kadar seviyorumki bırakamıyorum işte kadere kısmete nolursa olsun.. Dua ediyorum inşallah kaderim de kısmetim de odur benim diye.. Söylememeye kararlıyım bende,söylersem daha çok şeyi yitiricem biliyorum.. Çok teşekkür ederim ilgin düşüncen için..

öyle cnım daha çocuktum cahildim ama şimdi o dönemim bu zamanı etkilicek o yüzden kafama takıyorum.. illaki etkiliyor yani..
annem babam vardı canım da varlığı yokluğu birdi işte. azardan dayaktan başka birşeyleri yoktuki. aynı yerdeydik,aynı evdeydk,nefesleri bir yerde aldık ama varlar mıydı yoklar mıydı hiç belli değildi işte. robot muamelesi görüyodum ben. e yanımda kimse de olmayınca yalnız kalmam cok olasıydı işte. şimdi bakma annem çok fazla yanımdadır benim e malum çok şükür bir ilişkim var ciddiyiz de, e evde geçirceğm vakit az kalınca onda da vicdan başladı tabi.. şimdi aramızdan su sızmaz. ama anne olarak benim yaşadığım biçok şeye göz yummasını da hayatta unutmam canım öyle de bir gerçek var işte.. o da bunun farkında olunca.. böyle yakınız. ben yine annem dedim annem işte. babamı gözüm görmez ama annem çok ayrıdır yine..
evlilik acele edilip beklencek bir durum değil ama zaten şu sıralar ya da önümdeki bikaç yıl düşünmüyorum canım. çalışmak istiyorum. kendi ayaklarımın uzerinde durym önce,evlilik ondan sonra diye düşnüüyorum.. benim derdim anlican,sadece onu kaybetmek istemiyorum ben.. başka birşey değil..

Dürüstlükten bir şey kaybedeceğine inanmıyorum, gerçekten seviyorsa zaten sorun etmeyecektir. Giderse gitsin seni olduğu gibi kabul etmeyecek insanmış yalan söylersen için içini yiyecek en ufak bir sorunda öğrendimi acaba diyeceksin çünki vicdanın var. Sonuçta kaybetmemiş olacaksın aslında böyle bir hayattan kurtulacaksın gerçi evliliğiniz belli değil yarın ne olacağımız bilinmez şuan değil de iş ciddiye bindiğinde söylersen daha iyi olur.Kabul ettim der gider o şahıslar ile konuşur bu sefer kullanmaya kalkabilir.
O öyle biri değil diye söylenme çünki hep böyle insanlardan ne geliyorsa geliyor.Yalan yalanı doğurur sen dürüst ol Allah büyük hakkımızda hayırlısı her zaman ve eğer bu insan ile hayırlı bir geleceğin olacak ise olsun yoksa olmasın.

yok canım inan şimdiye kadar denememiş olsam evet haklısın ama ne zaman dürüst olup birşeyleri söylediysem yine haksız olan ben oldum bu sefer de boyle olacak biliyorum..
içimi varsın yesin yeterki bu ilişki yürüsün de ben çekerim onu.. yapacak birşeyyokki.. kaybetmek istemiyorum sevgilimi..
iş zaten ciddiye çoktan bindi canım benim şimdi böyle birşeyi itiraf etsem biliyorum bana bakışı illaki değişecek.. Yani kızacak. Güvenemeyecek eskisi gibi. Aklında hep soru işareti olacak işte hem gidecek çocuğa da sorucak biliyorum.. çok gururlu çunku.
Benimde duam bu şekil işte,Rabbim hayırlısını o etsin hakkımda. Ayırmasın,aramıza girecek olana fırsat vermesin.. Ne diym canm benim işte. durum bu mecburum..

tamda bu sebepten
eşşek gibi sevdiğim nişanlımdan ayrıldım
yani ayırdılar:26:
şu an evliyim ama başkasıyla
o da evlendi ama gel görki evlendiği kızda öyleydi
ama biz çok aşıktık ağlaya ağlaya geberdik
ama aileisine düşüncelerine karşı gelemedi
üzgünüm

şimdiyse neden o kızın şansına değiştiler diye kendimi paralıyorum
yaptıgım yanlış biliyorum
ama çok düşünüyorum....

hadi ya canım benim
korktuğum şey işte bu.. Ya çok zor. Vallahi şuan kendimemi üzülüyorum yoksa sanamı bilmiyorum.. ikimize de galiba..
nasıl söyledin o ne dedi hepsini çok merak ediyorum ama yaranı deşmek olucak o yüzden söyle demiyorum..
çok üzgünüm şuan ya.. anlatamam sana halimi.. anlarsın gerçi ama ben anlatamam işte.. çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…