Çok zor Allahım kimseye yaşatmasın..

Canım onun inancı ben anlatsam da yıkılacak bana karşı biliyorum.. Olay su yüzüne çıkar da yüzleşirsek ben kendimi olduğu gibi olduğum gibi izah edicem ona karşı.. beni biliyor ne kadar sevdiğimi dürüstlüğümü biliyor.. karar ona kalıcak işte o zaman.. ama bende şimdi bu kadar mutluyken aramızı bozacak mahvedecek birşeyi anlatma cesareti göstermiyorum şimdi...

5 yıl çok uzun bir zaman,birbirinizi tanımış olmalısınız artık..yani senin geçmişte nasıl biri olduğunu da biliyodur zaten..sorun ne anlamadım.yani bu arkadaşları yıllardır var zaten sanırım,bu kadar zaman sorun olmadıysa neden şimdi olsun?
ben hep şuna inanırım,herkesin geçmişte yaşadığı kendisini ilgilendirir,kimseye bunlarla ilgili birşeyler anlatmak hesap vermek zorunda değilsin.doğrusuyla yanlışıyla kendi yaşanmışlığın,kimle öpüşüp seviştiğin seni bağlar.
sadece bu sevgilinin arkadaşlarıyla aranıza mesafe koyun,görüşmeyin ne olur ki...

susma niyetindeyim bende canım.. dürüstlük her zaman önemli oldu bende ama ne zaman dürüst olsam hep kaybettim böyle de bir gerçek var. He yalan söylerim demiyorum olay ortaya çıkarsa ben yine doğru düzgün anlatırım ama beni bırakırsa da zaten o gururla bir daha adını söyleyebileceğimi bile sanmıyorum..

...................

Son düzenleme:

canım 5 yıl diyorum bak. 5 yıl içinde dürüst davranmasam kim kiminle oluyor bu zamanda afedersin kendisi gayet te yakışıklıdır istese kapısına dizer sıra sıra kızları. Yani diyorum ki dürüst oldum da geldim,geldik biz buralara kadar çok şükür.. İşin diğer yanı,her dürüst olduğumda birşeyleri söylediğimde üzülen ben oldum bana birşey de kazandırmadı ki acıdan başka. Alıp karşıma konuşamıyorum işte cesaret edemiyorum. Dürüstlükten vazgeçmem ama itiraf etmeye geldimi böyle hani durduk yere,yapamıyorum..

Son düzenleme:

5 yıldırlı bu arkadaşlar sustuysa bundan sonra da susarlar. bence siz aşkınıza bakın. yalan söyleyin demiyorum sadece doğruları söylemeyin

canım zaten görüşmeleri pek yok ne varsa internette işte sadece profil sayfasında arkadaşı olarak duruyo öyle herhangi bi konuşmaları yok. ama diyorumki günün birinde o çocuk arkadaşyla birlikte nete girse işte baksa bizim fotoğraflarımıza dese ki ben bu kızla zamanında böyleydim. yanındaki diğer arkadaşına dese. ağızdan ağıza benim sevgilime gelse o laf. ki milletin ağzı nasıldır bilirsin.. korkum bu benim. işimiz ciddileşiyor çünkü nişanlanıyoruz yakında 20 gün kadar sonra.. korkum var yani yada pskolojik mi bilmiyorum canım çok karışığım ama gördüğün gibi..

Doğru söylüyorsun canım benim.Hatam karşısında ezilip büzülecek değilim onun önünde.. benim bu denli korktuğum şey yıllarımı vermişken çok güzel bir yoldayken bunun bozulması başka hiçbir şey değil.. Yoksa kendimi kimseye ezdirecek göz yoktur bende,hakkımı her zaman savunurum.. Ama boynum Rabbime karşı kıldan ince. Çünkü onunla başlarken Rabbime söz verdim ben hep doğru yolda gidicem bırakmicam diye..

öyle derim zaten canım geçip karşısına pişkin pişkin evet ben şu arkadaşınla şöyle şöyle öpüştüm de belime sarıldı benim gezdim diyemem zaten.. sizden böyle akıl aldıkça benim kendimi toparlayışım çok hızlı oluyor Allah hepinizden razı olsun ki.. Bana koyan tek şey bu denli karaktersiz insanların benim hayatım konusunda söz etme haklarını kendilerinde bulmaları ve hayatımı mahvedebilme ihtimaline sahip olmalarıdır başka bir şey değil.. Adaletsiz dünya..

canım işte onu iyi tanıyorum anlatsam öyle bi mahvolucaz ki.. hiç cesaret edemiyorum işte. sonra öğrenirse bunu ben kendimi sakin sakin anlatırım. Böyle bir durum var diye. Gerisi ona kalmış,seviyorsa beni katlanacak.. "Allah kerimdir.."

bence bu konunun üzerinde durma
şmdiye kadar bişey söylemeyen insanlar şimdiden sorada demezler
ancak onlarla yüüz yüze gelmek hoş olmayabilir senin için devamlı
o yüzden sevgilinin onlardan uzaklaşması için çevresini değiştirmesi gerekebilir

valla arkadaşlar ben olsam solerdım hemde goğsumu gere gere utanmadan sıkılmadan;hiç bir şey bişiyleri gizleyek yada yalan söyleyerek düzelmez tam tersıne güven kaybına yol açar...

yüzyüze gelmek gibi bir olay yok işte çok şükürki. benim korkum öğrenmesi başka birşey değil.. olmaz inşallah..

valla arkadaşlar ben olsam solerdım hemde goğsumu gere gere utanmadan sıkılmadan;hiç bir şey bişiyleri gizleyek yada yalan söyleyerek düzelmez tam tersıne güven kaybına yol açar...

hullycim uzaktan davulun sesi hoş gelir derler.. o durum bu durum işte. senin durumun senin imkanların şartların buna el verir sen itiraf edersin, bende tam tersidir böyle kalırım yani hayat işte

hullycim uzaktan davulun sesi hoş gelir derler.. o durum bu durum işte. senin durumun senin imkanların şartların buna el verir sen itiraf edersin, bende tam tersidir böyle kalırım yani hayat işte

hayır canım buna katılmıorm..bende benzerını yasadım ve bugun dahı bole bısı olsa yıne solerım sonrada huzurla uyurum...saklamak kendıne ezıyettır ya dduyarsa korkusuyla yasarsın bu da senı mutsuz eder...kaybetmekten korkma bence cunku dogrusunu anlatırsan eger hıcbır zaman kaybetmezsın.ama tabı hayat senın hayatın hem ortada yaptığın kotu bısı yok senın tek hatan soylememek bunu erkek arkadasına

herkes hata yapar....
geçmişi bu kadar düşünüpte kendine sorun yaratma bence..
üstelik sevgilinden önceymiş bu olanlar...
olumlu düşün ki olumlu olsun...

Canım herkes geçmişte hata yapabilir ki hatta değil
Şuan sevgilinin hayatına girceğini bilsen eskiler olmazdı
Ben nişanlıyım Ağustosta düğünüm var
ve şimdiye kadar ne nişanlım bana geçmişimi sordu ne ben ona
biz birbirmiz tanıdığımızda yeni bir sayfa açtık
ve eskiye geçmiş dedik
birbirmizden öncesiydi o bzi ilgilendirmez dedik ve ne o benim eski sevgililerimi ne ben onunkileri biliyorum
Eğer geçmişinde yaşanan için seni üzecekse sakın sen üzülme
sevgisi büyükse geçmişi umursamaz

mihranur
benı yanlıs anlamıssın ben sana durust değilsin demedim...sadece korkma sole rahat et dedım...az önce de dedığim gibi hayat senın ben sadece fıkır vermek ıstedım bana gore olanı soledım
ayrıca yakısıklıgın hıcbır onemı yok benım sevgılım eger ben daha once gızledıım bırşeyı ıtıraf ettım dıe baska kızlarla gorusecekse buyursun gıtsın...evet bazen ınsan hatalarını soyleyınce karsı tarafın tepkısı ağır olabılıo haklısın ama ınan bana gizlemek daha derin bir yara açar..yanlış bişi soledıysem özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…