Bende ilişkimde bu sorunla karşı karşıyayım
ilişkimizin başlarında eskilerden 2 kişinin birinin uzaktan akraba,birinin kardeşinin yakın arkadaşı çıktı.
Bu ikisiyle de gençliğin cehaletin verdiği duygularla öylesine duygusal birşeyler olmadan görüştüm
Bana arkadaşlık onlara göre neydi bilemicem.
Çokta tesadüf şekilde benle geçmişleri olduğu ortaya çıktı böyle öğrendi sevgilim
Ozamanlar bana ölüp biten bu adamlar hırslarından o kadar kötülediler ki beni
İlişkimiz daha çok yeni olduğundan bu konuda bana güvenmesi pek ihtimal değildi.
Çok yıprattı bu durum bizi 3 yılı devirdik ama halen izleri var tam anlamıyla aşabilmiş değiliz.
Çünkü çok ağır şeyler söylediler hakkımda,olayları çok farklı yansıttılar.
Ben ayrılıyordum bu konu gündeme geldiğinde ama sevgilim kopamıyordu ama unutamıyorduda
Şimdi bilmiyorum artık pek konusu geçmiyor...
Ama sen sen ol o başkalarından duymadan sen anlat herşeyi ama çok detaya inme yüzeysel söz et.
İnan başkasından duyması sana olan tüm inancını yıkar...
5 yıldırlı çok güzel ve geleceğe yönelik ilişkiniz var madem anlatmayın. şimdiye kadar sustuysanız şimdi de susun
hayır yani anlatınca ne olacak madalya mı tAkacaklar? yalnız kaldığınız yetmiyormuş gibi adınızda çıkacak
...................Anlamıorm ben bu ışi...eğer ilişkin ciddiyse al sevgilini konuş bence dürüst davranmak her zaman kazandır.1 tavsiye daha asla yalan soleme eşine yada eşin olacak kişiye...he bu yuzden senı bırakacaksada sevmıodur o zaman kendı bılır ama doğru ol kazan bence
Anlamıorm ben bu ışi...eğer ilişkin ciddiyse al sevgilini konuş bence dürüst davranmak her zaman kazandır.1 tavsiye daha asla yalan soleme eşine yada eşin olacak kişiye...he bu yuzden senı bırakacaksada sevmıodur o zaman kendı bılır ama doğru ol kazan bence
susma niyetindeyim bende canım.. dürüstlük her zaman önemli oldu bende ama ne zaman dürüst olsam hep kaybettim böyle de bir gerçek var. He yalan söylerim demiyorum olay ortaya çıkarsa ben yine doğru düzgün anlatırım ama beni bırakırsa da zaten o gururla bir daha adını söyleyebileceğimi bile sanmıyorum..
5 yıl çok uzun bir zaman,birbirinizi tanımış olmalısınız artık..yani senin geçmişte nasıl biri olduğunu da biliyodur zaten..sorun ne anlamadım.yani bu arkadaşları yıllardır var zaten sanırım,bu kadar zaman sorun olmadıysa neden şimdi olsun?
ben hep şuna inanırım,herkesin geçmişte yaşadığı kendisini ilgilendirir,kimseye bunlarla ilgili birşeyler anlatmak hesap vermek zorunda değilsin.doğrusuyla yanlışıyla kendi yaşanmışlığın,kimle öpüşüp seviştiğin seni bağlar.
sadece bu sevgilinin arkadaşlarıyla aranıza mesafe koyun,görüşmeyin ne olur ki...
Konu sahibi arkadaşım, bir silkelen Allah aşkına !!!
Her insan hata gördüğü ilişkiler yaşamıştır, bunda gocunacak bir şey yok, kendini neden bu kadar ezik ve küçük görüyorsun
Sen geçmişinde iki kişiyle öpüştün diye gidecek adam, gitsin zaten durmasın
Ben ondan neler çektim diyorsun, sonra da kendini yerden yere vuruyorsun
Kadınsın sen, değerlisin, vücut senin, bunu önce sen anlayacaksın, sindireceksin.
Şu sebepten, bu sebepten kendini yerden yere vuruyorsun, suçlu falan değilsin arkadaşım yapma bunu kendine
İnsanların yaşadıkları Yaradan ile kendileri arasındadır, hesap ona verilir, yarattıklarına değil.
Yarattığı da haddini aşıp hesap soruyorsa kendi bilir, vermeyeceksin o hesabı
5 yıldır birliktesiniz.Diğerleri laf edecek olsaydı,5 yılda çoktan ederlerdi.
Bunca yıl susup,evlenince veya evlenmeye karar verince konuşmazlar.
Söyleselerdi,ilişkiniz ciddi değilken şaka yollu söylerlerdi.
Kimse kalkıp "ben senin nişanlın-karınla geçmişte bunları yaşadım" demez.
Bunları diyecek kadar karaktersiz olan insan,zaten birşey yaşamasan bile,bire bin katıp anlatırdı.
20 yaşındasın sanırım,5 sene önce 15 oluyor,daha çocukmuşsun.
Ben olsam sormadığı sürece birşey anlatmam.Sorarsa çocuktum,ailem başımda değildi,bazı hatalar yaptım,saçmaladım,hatırlamak bile istemiyorum derdim.
Bu tarz yakınlaşmalar,kişinin mahremidir.Her birlikte olduğun kişiye secereni anlatmak zorunda değilsin diye düşünüyorum.
Yani şununla öpüştüm,bunun elini tuttum,ona sarıldım gibi detaylara gerek yok.
Birşeyler yaşadın mı denirse evet yaşadım ama belli sınırlar içinde der geçersin.
Tek bir şey söylemek istiyorum... Hata hata ile düzeltilmez...
senin durumunu anlıyorum. sevdiğin öğrenirse senden soğuyacak diye endişeleniyorsun. ama sevdiğin kişi gerçekten seni seviyosa 3. şahısların dediklerinden ötürü senden soğumaz canım. kendinize yeni bir sayfa açmışsınız. yaşın kaç bilmiyorum ama belli ki gençliğin tatlı hülyalarına kaptıranlardansın. ortada pişmanlık varsa pek de önemli değil yaşadıkların. geçmiş geçmişte kalmalı sonuçta. senin yerinde olsam sevdiğime açık açık anlatırdım durumu. sonra pişmanlığımdan bahsederdim. bunun kolay olmadığını biliyorum ama 3. şahıslardan duyması daha kötü olur. sıkma canını o kadar. Allah kerimdir..
5 yıldırlı bu arkadaşlar sustuysa bundan sonra da susarlar. bence siz aşkınıza bakın. yalan söyleyin demiyorum sadece doğruları söylemeyin
bence bu konunun üzerinde durma
şmdiye kadar bişey söylemeyen insanlar şimdiden sorada demezler
ancak onlarla yüüz yüze gelmek hoş olmayabilir senin için devamlı
o yüzden sevgilinin onlardan uzaklaşması için çevresini değiştirmesi gerekebilir
valla arkadaşlar ben olsam solerdım hemde goğsumu gere gere utanmadan sıkılmadan;hiç bir şey bişiyleri gizleyek yada yalan söyleyerek düzelmez tam tersıne güven kaybına yol açar...
hullycim uzaktan davulun sesi hoş gelir derler.. o durum bu durum işte. senin durumun senin imkanların şartların buna el verir sen itiraf edersin, bende tam tersidir böyle kalırım yani hayat işte
canım 5 yıl diyorum bak. 5 yıl içinde dürüst davranmasam kim kiminle oluyor bu zamanda afedersin kendisi gayet te yakışıklıdır istese kapısına dizer sıra sıra kızları. Yani diyorum ki dürüst oldum da geldim,geldik biz buralara kadar çok şükür.. İşin diğer yanı,her dürüst olduğumda birşeyleri söylediğimde üzülen ben oldum bana birşey de kazandırmadı ki acıdan başka. Alıp karşıma konuşamıyorum işte cesaret edemiyorum. Dürüstlükten vazgeçmem ama itiraf etmeye geldimi böyle hani durduk yere,yapamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?