hayır canım buna katılmıorm..bende benzerını yasadım ve bugun dahı bole bısı olsa yıne solerım sonrada huzurla uyurum...saklamak kendıne ezıyettır ya dduyarsa korkusuyla yasarsın bu da senı mutsuz eder...kaybetmekten korkma bence cunku dogrusunu anlatırsan eger hıcbır zaman kaybetmezsın.ama tabı hayat senın hayatın hem ortada yaptığın kotu bısı yok senın tek hatan soylememek bunu erkek arkadasına
herkes hata yapar....
geçmişi bu kadar düşünüpte kendine sorun yaratma bence..
üstelik sevgilinden önceymiş bu olanlar...
olumlu düşün ki olumlu olsun...
Canım herkes geçmişte hata yapabilir ki hatta değil
Şuan sevgilinin hayatına girceğini bilsen eskiler olmazdı
Ben nişanlıyım Ağustosta düğünüm var
ve şimdiye kadar ne nişanlım bana geçmişimi sordu ne ben ona
biz birbirmiz tanıdığımızda yeni bir sayfa açtık
ve eskiye geçmiş dedik
birbirmizden öncesiydi o bzi ilgilendirmez dedik ve ne o benim eski sevgililerimi ne ben onunkileri biliyorum
Eğer geçmişinde yaşanan için seni üzecekse sakın sen üzülme
sevgisi büyükse geçmişi umursamaz
mihranur
benı yanlıs anlamıssın ben sana durust değilsin demedim...sadece korkma sole rahat et dedım...az önce de dedığim gibi hayat senın ben sadece fıkır vermek ıstedım bana gore olanı soledım
ayrıca yakısıklıgın hıcbır onemı yok benım sevgılım eger ben daha once gızledıım bırşeyı ıtıraf ettım dıe baska kızlarla gorusecekse buyursun gıtsın...evet bazen ınsan hatalarını soyleyınce karsı tarafın tepkısı ağır olabılıo haklısın ama ınan bana gizlemek daha derin bir yara açar..yanlış bişi soledıysem özür dilerim
Canım benim mutluluklar en başta,Allah bozmasın.
Geçmiş işte adı uzerinde ya umursanmaması lazım aslında ama yinede bi nebze mahvediyo işte herşeyi. edebiliyo yani.
Bilmiyorum çok gururlu biri korkum ondan zaten. Benimde hatam var ama bu denli değil.. Yine de beni hiç bu şekilde tanımadı işte yakıştırmayacak bana biliyorum..
Sevgisi çok büyük ama gururu da aynı şekilde..
Tüm yorumları okumadım.
Eğer o kişilerle birlikte olmadınsa, eskiden çıkmıştık dersin. (Bana kalsa birlikte olman sorun değilde, sen sorun ettiğin için böyle söyledim) Yoksa kimseyle çıkmadım bile mi dediniz ?
ah bu geçmişte ki hatalar... Allah yardımcınız olsun, gerçekten çok çok zor bir durum.. ne kadar geçmiş geçmişte kalır desek de bazı erkekler böyle düşünemiyor
erkek arkadaşınız hem geçmişteki hataları yok farzedecek hemde bu insanların çevresinde olmasına göz yumacak..zorr.... iki taraf içinde çok zor...
Merhaba hanımlar dertleşmek için çok düşündüm ama içimi rahatlatmak için birileriyle konuşmam gerekiyodu buraya yöneldim.
Kısaca şöyle anlatiym kafanızı şişirmeme açısından.
Nerdeyse 5 yıla yakın bir ilişkim var ve çok mutluyum Allah bozmasın. Evliliği düşünüyoruz.
Yalnız ondan önce çok başka biriydim yalnızdım gerek aile yönünden gerek arkadaş.
Günde birçok kişiyle konuşurdum sonra sıkılırdım. Buna yönelik çok ta hata yaptim malesef. Nefsime de uydum. Günaha girdim.
Aklınıza kötü şeyler gelmesin örnek veriyorum; biriyle buluşuyodum ve durum kısa sürede öpüşme ve sarılmaya geçebiliyodu yeter ki biraz olsun dertleşelim ve beni anlasın'dı olay yani.
Asıl olay şu; bu geçmişteki kişilerden bikaçı şuan benim herşeyim dediğim adamın çok samimi olmadığı ama sonuçta geçmişte aynı ortamda bulunduğu kişilermiş.
Zaten bu geçmişimde yaşadığım çok önemi olmayan ama hala vicdan azabina düştüğüm olay beni bu denli yıkarken bir de sevgilimle alakasını olduğunu öğrenmek.
Çok çıkmazdayim hanımlar. Yani nasıl anlatabilirm bilmiyorum ama içinde bulunduğum durum çok kötü.
Gözümü çevirip başkasına bakmadığım bir adam var ve bu durumu öğrense benim yüzümü görmek istemeyecek bir adam.
Allaha dua etmekten başka bir çarem yok diye düşünüyorum bunca yıldır onunlayım derdimin dermanıdır ve derdine hep derman olmuşumdur.
Onun da geçmişi var ve ben de çok üzüldüm zamanında.
Ama farkımız şu ki onun geçmişnde benim hayatımda tanık olduğum böyle bir şey yokken, benim geçmişimde onun tanıştığı 2 kişi (arkadaş diyelim) var.
Hissettiğim şeyleri umarım kimse yaşamaz. Ve umarım ona haksızlık etmiyorumdur..
Bu duruma dışardan bakıp benimle dertleşebilcek biri bana sanki kansermişim de çarem ondaymış gibi geliyor. İnşallah o çareyi bulurum çok teşekkür ediyorum şimdiden..
cnm yaşadigin seyler cokk yorucu erkekler o muhabbetlere girmez yha.söyleyende intikam almak icin söyler.seni sevende sana güvenir.bence elinden geldigi kadar onlardan sevgilini uzak tut sen paniklemeden akıllıca bu olayı halletmen daha iyi
Geçmişi değiştiremezsin, ama gelecek daha elinin içindedir. sevdıgının kıymetını bıll
geçmişiii sill beynindenn zaten sevdıgın adama gecmısını anlattıgın zaman sana ters tepki verirse vee anlayışla karsılamıyorsa zaten sen dogru adamı bulmamışsındır kiii
bence en kısa zamanda anlatt ki o şahışlarla aynı ortamda bulunacagınız bir anda rezil olmaa başın önde dik yürüyebill.....
-Tüm yorumları okumadım ama,-
Çaresiz olacak neyiniz var?
Kendinize geçmişinize sahip çıkın. Evet yaşadınız tüm bunları oldu, ama önemli olan onunla birlikteyken yanlış birşey yaptınız mı? Başkalarına baktınız mı aldattınız mı kandırdınız mı? 5 sene az mıdır? 5 senede size güvenmemiş bir adam 1 adamın lafına bakıp sizden ayrılacaksa çıksın gitsin.
E bu mantıkla şimdi ben hiçbir erkekle evlenmeyeyim mi? Adam gelecek 25 26 sına, elbette bara gitmiş, cinselliği tatmış bi adam olacak, ama o beni bağlamaz. Ne demişler past in the past! Geçmiş geçmişte kalır, önemli olan bugünü. Bundan bu kadar rahatsızlık duymayın. Sizi sevecekse, hatalarınızla günahlarınızla sevsin. Fi tarihinde bir adamla öpüştünüz diye 5 yıllık ilişkiyi çöpe atacaksa siz onu çöpe atın :)
Bende pek mi havaiyim acaba yahu
Yorumları okumadan yazıyorum bunları. Seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım buna benzer olaylar. Şerefsizin biri gidip anlatmıştı erkek arkadaşıma çok kavga ettik çok tartıştık ama atlatmıştık (tabi şuan ayrıyız başka sebeplerden dolayı) O anlatan şerefsize ne ben onu anlamıyorum milletin huzurunu kaçırmak çok mu mutlu ediyordu artık gerizekalı herif. Düşündükçe deiliriyorum. İnşallah sende böyle bişey yaşamazsın inşallah aranız bozulmaz.
Doğru söylüyorsun en ufak kelimene kadar canım benim:) bunları duydukça bir nebze olsun rahatlıyorum ya inan.. Geçmiş işte kuruntularını çok yapıyorum çok takıyorum kafama.. Bir kere aklıma geldi ya işte devamını getiriyorum beynimi arındıramıyorum sonra.. Çok düşünerek gerçekleşmesinden korkuyorum o yüzden bir an önce unutmaya çalışıcam canım.. Çok teşekkür ediyorum aydınlık önerilerin için ya:)
hiçte pişmanlık duyma geçmişinden, insan hatalarla olgunlaşır, hatalardan ders çıkarır...
ki sende çıkarmışsın dersini anladığım kadarıyla...
sevgillinde 5 senelik ilişkinize rağmen, geçmişini öğrenince büyük tepkiler verecekse koşarak uzaklaş öyle insandan...
bu senin geçmişin ve sadece seni ilgilendirir... ayrıca öğrenmesinede hiç gerek yok.. yani söylemek zorunda hissetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?