Çok zor Allahım kimseye yaşatmasın..

ya iste canım soylesem daha kotu olacak soylemesem bı turlu.. hepsi zor yani. iki durumda da kötü olacak bu olay. Yani şimdi söylesem zaten bikaç sıkıntısı var. Mahvolucaz yüzüme bakmicak benim. Söylemsem yine bi ihtimal rahatlatırım kendimi böyle böyle ben.. zamanı gelince de konusu acılırsa anlatırım bir bir.. hayırlısı olsun başka birşey diyemiyorum

herkes hata yapar....
geçmişi bu kadar düşünüpte kendine sorun yaratma bence..
üstelik sevgilinden önceymiş bu olanlar...
olumlu düşün ki olumlu olsun...

Bundan sonra öyle yapmayı planlıyorum. Olumlu düşünmek. Neyden korkarsan başına gelirmiş durumu var onu yaşamak istemiyorum.. Ben duamı ediym Allaha bırakıyorum gerisini..

Tüm yorumları okumadım.

Eğer o kişilerle birlikte olmadınsa, eskiden çıkmıştık dersin. (Bana kalsa birlikte olman sorun değilde, sen sorun ettiğin için böyle söyledim) Yoksa kimseyle çıkmadım bile mi dediniz ?

Son düzenleme:

Canım benim mutluluklar en başta,Allah bozmasın.
Geçmiş işte adı uzerinde ya umursanmaması lazım aslında ama yinede bi nebze mahvediyo işte herşeyi. edebiliyo yani.
Bilmiyorum çok gururlu biri korkum ondan zaten. Benimde hatam var ama bu denli değil.. Yine de beni hiç bu şekilde tanımadı işte yakıştırmayacak bana biliyorum..
Sevgisi çok büyük ama gururu da aynı şekilde..

Yok canım benim bende yanlış söyledin ben dürüstüm demek istemedim orda..
Ama işte söylesem onu kaybetmiş olucam söylemesem belki bi umut devam edicez..
Aklıma getirmiym diyorum işte durmadan düşünüp te olmasını sağlamiym..

takma aklına getirme mazallah aklına gelen başına gelir birde

ah bu geçmişte ki hatalar... Allah yardımcınız olsun, gerçekten çok çok zor bir durum.. ne kadar geçmiş geçmişte kalır desek de bazı erkekler böyle düşünemiyor
erkek arkadaşınız hem geçmişteki hataları yok farzedecek hemde bu insanların çevresinde olmasına göz yumacak..zorr.... iki taraf içinde çok zor...

Yani konusu açılmadı böyle benden önce seviştin mi öpüştün mü gibi ama yaptığımı düşünmüyodur kesinlikle. Öyle güveniyo işte..

Ah işte içinde olduğum durumu anlamak için yaşamak gerekiyor çok çaresizim her şey karışık..

cnm yaşadigin seyler cokk yorucu erkekler o muhabbetlere girmez yha.söyleyende intikam almak icin söyler.seni sevende sana güvenir.bence elinden geldigi kadar onlardan sevgilini uzak tut sen paniklemeden akıllıca bu olayı halletmen daha iyi

-Tüm yorumları okumadım ama,-

Çaresiz olacak neyiniz var?

Kendinize geçmişinize sahip çıkın. Evet yaşadınız tüm bunları oldu, ama önemli olan onunla birlikteyken yanlış birşey yaptınız mı? Başkalarına baktınız mı aldattınız mı kandırdınız mı? 5 sene az mıdır? 5 senede size güvenmemiş bir adam 1 adamın lafına bakıp sizden ayrılacaksa çıksın gitsin.

E bu mantıkla şimdi ben hiçbir erkekle evlenmeyeyim mi? Adam gelecek 25 26 sına, elbette bara gitmiş, cinselliği tatmış bi adam olacak, ama o beni bağlamaz. Ne demişler past in the past! Geçmiş geçmişte kalır, önemli olan bugünü. Bundan bu kadar rahatsızlık duymayın. Sizi sevecekse, hatalarınızla günahlarınızla sevsin. Fi tarihinde bir adamla öpüştünüz diye 5 yıllık ilişkiyi çöpe atacaksa siz onu çöpe atın :)

Bende pek mi havaiyim acaba yahu

Son düzenleme:
Geçmişi değiştiremezsin, ama gelecek daha elinin içindedir. sevdıgının kıymetını bıll

geçmişiii sill beynindenn zaten sevdıgın adama gecmısını anlattıgın zaman sana ters tepki verirse vee anlayışla karsılamıyorsa zaten sen dogru adamı bulmamışsındır kiii

bence en kısa zamanda anlatt ki o şahışlarla aynı ortamda bulunacagınız bir anda rezil olmaa başın önde dik yürüyebill.....

Son düzenleme:

bende mantıklı düşünmeye çalışıyorum canım benim işte.. şimdi durduk yere gidip itiraf ederek aramızı mahvetmek istemiyorum.. ihtimal vererek diyorumki, su yüzüne çıkarsa eğer. O zaman anlatırım her şeyi ben.. Ama şimdilik akışına bırakmakta fayda var gibime geliyor..

Canım benim öyle değil işte gurur yüzünden her şey.. Bana bu kadar güveniyorken benim böyle bir şey yaptığımı öğrenirse çok doğal olarak mahvolucak yani.. Düşün sevdiğin adamın geçmişte sınıf arkadaşınla bir yakınlaşmasına şahit oluyorsun diye. Empati yap. Çok kötü ya.. İtiraf edemem çok zorlanırım ve eğer edersem de mahvoluruz biliyorum.. O yüzden ağzımı açamıyorum işte..

Doğru söylüyorsun en ufak kelimene kadar canım benim:) bunları duydukça bir nebze olsun rahatlıyorum ya inan.. Geçmiş işte kuruntularını çok yapıyorum çok takıyorum kafama.. Bir kere aklıma geldi ya işte devamını getiriyorum beynimi arındıramıyorum sonra.. Çok düşünerek gerçekleşmesinden korkuyorum o yüzden bir an önce unutmaya çalışıcam canım.. Çok teşekkür ediyorum aydınlık önerilerin için ya:)

Yorumları okumadan yazıyorum bunları. Seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım buna benzer olaylar. Şerefsizin biri gidip anlatmıştı erkek arkadaşıma çok kavga ettik çok tartıştık ama atlatmıştık (tabi şuan ayrıyız başka sebeplerden dolayı) O anlatan şerefsize ne ben onu anlamıyorum milletin huzurunu kaçırmak çok mu mutlu ediyordu artık gerizekalı herif. Düşündükçe deiliriyorum. İnşallah sende böyle bişey yaşamazsın inşallah aranız bozulmaz.

İnşallah canım benim ya.. Karaktersizlik işte ne denir ki... Rabbim bozmaz inşallah..:/

hiçte pişmanlık duyma geçmişinden, insan hatalarla olgunlaşır, hatalardan ders çıkarır...
ki sende çıkarmışsın dersini anladığım kadarıyla...
sevgillinde 5 senelik ilişkinize rağmen, geçmişini öğrenince büyük tepkiler verecekse koşarak uzaklaş öyle insandan...
bu senin geçmişin ve sadece seni ilgilendirir... ayrıca öğrenmesinede hiç gerek yok.. yani söylemek zorunda hissetme

Bak bence senin başka sorunun yok düşünüp düşünüp kafana takıyorsun. Bak şöyle düşün, sevgilin sana sorsa, sen ezile büzüle hayatım...kem...küm... aslında bişe olmadı... eskiden ben kem küm.... önemli değil...şimdi bak seni seviyorum kem küm... dersen, adam bakar ki ciddi ortada bi durum var. Allah der, bizim hatun bişe yapmış geçmişte! Vay sen naaptın Allah bilir onla neler yaşadın, Allah bilir onun yanında başkasıyla naaptı!!!! Der. Haklı çünkü sen öyle gösteriyorsun.

Ama gel gelelim, konu açılınca sen, umursamaz bi tavırla yüzüne bakıp, ha o mu? Eskiden bi ara arkadaştık der geçersen, yani önce sen önemsiz oldugunu kendine gösterirsen o da önceden yaşanmış der, belki merak eder ama bırak ayrılıgı ertesi güne taşınmaz konuşma.

Psikolojide birşey vardır. Yalan bile söylesen, önce sen kendin inan ki, başkaları da sonra sana inansın. Çok aşırı abartıp büyütüyorsun sanrım sende de benim ki gibi acayip bir takıntı var. Ama takma bak dışardan bakarak söylüyorum hiç üzülecek, kafaya takacak birşey yok :)

kararım o yönde söylemek istemiyorum şimdi. her halukarda uzulucez cunku şimdi durduk yere söylemek istemiyorum 5 yilimiz geçmiş sonuçta..
geçmiş benim diyip susuyorum. oluruna bırakmak en doğrusu sanırım.. çok teşekkür ediyorum canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…