• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok zor bir durumla karşı karşıyayım siz ne dersiniz arkadaşlar

offf offf çok kötüyüm bir sıkkımlık canım var o da çıktı çıkacak 2 sene oldu nişanlanalı ne arıyorlar ne soruyorlar sözle olmasada arayıp sormamalarıyla yokmuşuz gibi davranmalarıyla açık açık ayrılın diyorlar oysa biz birbirimizi 10 yıldır seviyoruz hemen biter mi öyle sizin istemenizle? nişanlım ayrılmamm diyor sen yüzüğünü çıkarsanda ben çıkarmam diyor ne onların istediği kızla nede bir başkasıyla evlenmem diyor ağladı dün bırakma beni ben herşeyine razıyım dedi ama nasıl olacak ? evlendikten sonrada ayırmaya kalkarlarmı? gerçi ayrı şehirdeyiz hepsinden uzağız ama..madem istemiyordun niye geldin be kadın? silah mı dayadım alnına? bu insanları anlamıyorum önce gelirler türlü güzel laflar dökerler nişan bittikten sonrada gerçek yüzlerini gösterirler..bana gelipte yok oğlum sevmiş seni senden başkasıyla evlenmek istemiyor yıllardır kimseye götüremedim oğlum sevip beğendiyse öper tepeme korum diyor hemde nişandan sonra ayrılmamız için elinden geleni yapıyorlar..nişanlım ailesini terketti onlar böyle yapınca..şimdi uzak bir şehirde tek başına nerdeyse 8 ay oldu ne annesi arayıp soruyor nede bir başkası..bir anne evladından geçermi? geçti işte ne arıyor soruyor nede ona ait olan evindeki paralarını veriyor..nişanlımda yırtık ayakkabılarla doğru dürüst giysisi olmadan eşek gibi çalışıyor..ben eşek gibi çalışırım da onlara dönüp tek bir şey istemem diyor..ailem ise başı böyleyse sonu nasıl olacak diyor eğer hayırlı ise ayrılmanız yol yakınken dön diyor ben şimdi nasıl onu bırakırım yaptığı fedakarlıkları nasıl göz ardı ederim bilemiyorum öyle bunalımdayımki yaşayan ölü gibiyim vücudum ağır dermansız ...

ah be güzelim o kaynana bugün aramıyor ilgilenmiyor ama yarın evlenince dibinizde bitecek, telefonla karışacak... eşin de evlendikten sonra barışacak ailesiyle. barışır güzelim sana yaptıklarını sen unutmazsın senin ailen değil ama onun ailesi eninde sonunda barışacak. ama sen barıştıklarında "ya onlar ya ben" dememelisin. kaynanana seni ezdirmesin, onların gazına gelip seni suçlamasın ama annesiyle görüşsün... sen bugünden bunları bil ona göre davran. evlendikten sonra zaten erkek anneci oluyor. üstüne ilgisizleşiyor nasılsa aldım sevdiğimi cepte mantığı oluyor adamlarda.

sen ayrılmak istemiyorsun sanırım. evlenince eşin ilgisilzeşecek sakın üstüne alınma hır çıkarma... o senle ilgili değil o kadar zor şartlarda evlenince adamlara bir rahatlama yayılma geliyor. ilgilenmiyor mu güzelce söyle ama başını yeme hafif naz yap çekil bekle gelsin. annesi ile ilgili kötü birşey asla deme. anneci olacak o kaynanan da duygu sömürüsü ile "yok hastayım yok baban bakmıyor..." çeşit çeşit şeylerle acındıracak kendini. kocan da haklı anne bu üzülmez mi? o durumda da kaynana mesafeli ol ama eşinin yanında soğuk laf etme. sana bir şey mi dedi eşine de güzellikle "annem böyle böyle dedi bana, alttan aldım zamanla düzelir inşallah diye bekliyorum sen de bil ama gidip çatma seni dolduruyorum zannetmesin" dersin.

canım zor bir yola çıktın... ama başına gelecekleri bil ki fevri davranmayasın. sanma ki eşin ömür boyu küs gezecek. yarın evlendikten sonra aranızda problem olursa da döner sana "senin yüzünden ailemden oldum" der.

asla görüşme deme nişanlına. göüşecek çünkü eninde sonunda. asla arama aileni deme. arasın etsin... seni ezdirmemesini söyle. şimdiden de nişanlına "ailenle eninde sonunda barışacaksın aile bu, ama evlenince ben de senin ailen olacam. beni onlara ezdirirsen seni affedemem. ben ailene saygısızlık etmem. sen küssen de etmem. ama onlar da bana ettiğinde senin beni korumanı beklerim". de.

ah be güzelim o kaynana bugün aramıyor ilgilenmiyor ama yarın evlenince dibinizde bitecek, telefonla karışacak... eşin de evlendikten sonra barışacak ailesiyle. barışır güzelim sana yaptıklarını sen unutmazsın senin ailen değil ama onun ailesi eninde sonunda barışacak. ama sen barıştıklarında "ya onlar ya ben" dememelisin. kaynanana seni ezdirmesin, onların gazına gelip seni suçlamasın ama annesiyle görüşsün... sen bugünden bunları bil ona göre davran. evlendikten sonra zaten erkek anneci oluyor. üstüne ilgisizleşiyor nasılsa aldım sevdiğimi cepte mantığı oluyor adamlarda.

sen ayrılmak istemiyorsun sanırım. evlenince eşin ilgisilzeşecek sakın üstüne alınma hır çıkarma... o senle ilgili değil o kadar zor şartlarda evlenince adamlara bir rahatlama yayılma geliyor. ilgilenmiyor mu güzelce söyle ama başını yeme hafif naz yap çekil bekle gelsin. annesi ile ilgili kötü birşey asla deme. anneci olacak o kaynanan da duygu sömürüsü ile "yok hastayım yok baban bakmıyor..." çeşit çeşit şeylerle acındıracak kendini. kocan da haklı anne bu üzülmez mi? o durumda da kaynana mesafeli ol ama eşinin yanında soğuk laf etme. sana bir şey mi dedi eşine de güzellikle "annem böyle böyle dedi bana, alttan aldım zamanla düzelir inşallah diye bekliyorum sen de bil ama gidip çatma seni dolduruyorum zannetmesin" dersin.

canım zor bir yola çıktın... ama başına gelecekleri bil ki fevri davranmayasın. sanma ki eşin ömür boyu küs gezecek. yarın evlendikten sonra aranızda problem olursa da döner sana "senin yüzünden ailemden oldum" der.

asla görüşme deme nişanlına. göüşecek çünkü eninde sonunda. asla arama aileni deme. arasın etsin... seni ezdirmemesini söyle. şimdiden de nişanlına "ailenle eninde sonunda barışacaksın aile bu, ama evlenince ben de senin ailen olacam. beni onlara ezdirirsen seni affedemem. ben ailene saygısızlık etmem. sen küssen de etmem. ama onlar da bana ettiğinde senin beni korumanı beklerim". de.

bayramda arayacaktım ailesini ararsan bi daha beni arama ozaman dedi nişanlım..benim için bitmiştir ararsan beni ölene dek unut dedi ben yinede aramak istedim ama o böyle deeyince aramadım..

Back
X