Çok zor bu benim için....

tuğçecim siz ne zorluklar atlattınız atılayla bence bu sizin sevginizi dahada güçlendirecek özlem sevgiyi güçlendiriyor bunu aklından çıkarma bizde sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz ama bu aşkımızı dahada kuvvetlendiriyor sanki özledikçe daha bi bağlanıyoruz birbirimize en azından ben böyle hissediyorum canım hiç canını sıkma ayrılıklar zordur ama bunun sevginizi olumsuz etkileyeceğini sakın düşünme bu arada ben pinksweetlolita bu yeni nickim :)

İlişkimizi en iyi bilenlerden birisin belkide yorumun benim için çok önemli :)
Özlem gerçekten sevgiyi güçlendiriyor buna eminim umarım bizdede öyle olur hiç kopmayız birbirimizden bu ayrılık olumsuz etkilemez...

Kızlar benim 1 buçuk senelik bir ilişkim var bilenler vardır.
2 ay bi ayrılık yaşamıştık ama barıştık ve şuanda her şey eskisindende daha güzel aramızda bi sorun yok fakat benim moralimi bozan bi durum var.
Ben lise son sınıf öğrenciyim ygs sınavına girdim ve haziranda lys sınavına giricem.
Ailemle beraber 1 senedir falan antalyaya taşınma durumumuz vardı ben ciddiye almamıştım fakat bugün kesin her şey belli oldu.
Dayımlarla beraber haziranda taşınıcaz ben sınavı kazansamda kazanmasamda.
1 aya kadarda ev bakmaya gidicez yani iş ciddiye bindi.
Burayı bırakıp gitmek değilde arkadaşlarımı çevremi özelliklede sevgilimi bırakıp gitmek çok zor geliyor bana tamam üniversiteyi kazanıp gidicektim belkide ama bu temelli gibi oldu neden bilmiyorum ama daha zor geldi.
Sevgilime açmıştım bu konuyu daha önce.
Benim için çok zor olur falan dedi morali bozuldu ama bi çaresine bakarız üzülme gibi şeyler dedi bugünde söyledim tekrar oda üzüldü...
Gerçekten benim için çok zor bi durum en zor olanıda onu burda bırakıp gitmek ne kadar süre ayrı şehirlerde oluruz bilmiyorum tabiki oda gelirmi yanına aile durumu nasıl olur yada okul durumu...
Şuanda napıcağımı bilmiyorum :(

Erkek arkadaşşın okuyorsa tercihlerini Antalya veya çevresini versin..Yada beraber tercih yapın..

olur umarım canım..birbirinizi gerçekten seviyosanız 3 4 ayın lafı olmaz..aynı yer olmasa bile arada 3 4 saat mesafe olsa da sorun olmaz..görüşürsünüz yine :) sıkma canını

Umarım her şey güzel gider olumsuz bişey olmaz bu ikimize bağlı zaten :)

Back
X