9 ayda bana biraz fazla ciddi şeyler olmuş adam da bundan tırsmış gibi geldi canım kendini geri çekmiş baktı iş ciddi kaçıyo sanki
neysiniz söyleyeyim,sen yalvardığın için seni bırakmamış bir adam var ne sevglisiniz ne arkadaş..
seni istemeyen biri için gururunu ayaklar altına almaya değer mi?
ailesi sağlık problemi yüzünden gelmemezlik etmedi bence, haberleri bile yoktur senden...tanışmaya tek başına gelmesinden belliki seni evlenicez diye kandırmış en başından beri yoksa seni nasıl aşık edecekti ki kendisine?
o kişinin annesi olduğundan emin misin pekiYok olur mu vardı haberleri annesi ile kaç kere görüntülü konuştuk. Sonra bizdeyken aradı konuştuk...
son günlerde bu tarz vakalar ne kadar çoğaldı farkında mısınız?Benim için her şey o kadar güzeldi ki... Ben o 2 haftayı yaşamadım. Bir anda bulutların üstünden attı beni. Çok severken bir anda neye uğradığımı şaşırdım
o kişinin annesi olduğundan emin misin peki
Aldirmaaa deli gönlüm
Gideen gitsin, sen içinden şarkılar soyle
Velhasıl, üstüne düşme derim...
son günlerde bu tarz vakalar ne kadar çoğaldı farkında mısınız?
yani hayatımda kal, ama benden çok şey bekleme demiş.. bencil şey kendini böyle tatmin ediyor işteVe bana seni seviyorum diyor ama böyle de davranıyorayrılalım derken sımsıkı sarılıyordu. yanaklarımdan öpüyordu.. Beni attığı duruma bi bakar mısınız
İvit, eski deli deli laleliyim ben biraz değişiklik yapım dedim canım nasıl olmuşkiz sen nick mi degistirdin ki?
Ayrica konu sahibi resmen adamin hayatinda baskasi var. .
Kendi yoluna baksan iyi edersin..
İvit, eski deli deli laleliyim ben biraz değişiklik yapım dedim canım nasıl olmuş
Ve maalesef konu sahibi arkadaşım hayatında bıri var yoksa birden bir erkek neden değişir boyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?