Çok zor durumdayım. Aileme de anlatamıyorum. Lütfen yardım.. :(

ilk zamanlar anneme söylediğim günler aklıma geldi.ilk defa bir erkeği anneme sevgilim diye takdim etmiştim.bir ay olmadan ayrıldık çünkü o ilgisizdi annem sorduğunda onu bitti bana yakıştığını düşünmüyorum hata yaptı affetmem demiştim.gerçi sonrasında yine barıştık ve o aldattı ama o gün öyle dedim.kısacası geleceğim yer şu yol ver gitsin öldürmez bu acı seni,farklı şehirlerde olduğunuzu baştan bilmiyor muydu dengesiz? beni aldatan şerefsizde böyleydi.ailene ne söyleyeceğine gelince yazdığım ilk 3 cümleyi daha dikkatli oku :)

Ciddi başlamak diye bir şey yok. İnsanlar birbirini tanıdıktan sonra ciddileşip ciddileşmeyeceğine karar verir. Bu yalanı söyleyen erkeklere ve buna hala inanan kızlara şaşırıyorum. Yani birbirini tanımadan zaten dış görünüşe göre mi ciddi oluyor bu işler? Aklınız kesiyor mu? Adamlar egonuza yatırım yapıp, bak beni eğlenecek kız olarak değil evlenecek kız olarak gördü fazla naz yapmayayım bari demenizi sağlıyor, sizde bütün iyi niyetinizle inanıyorsunuz.

Sonuç, senin zaten ciddi başlamayan sevgilin, ilk virajda olamayacağınızı anladı. Sen üzüldüğün ve yanına gittiğin içinde şu an vicdan yaptığından uzatmaları oynuyor. Ara ara gelir, ara ara gider sana da kafayı yedirtir. Canını seviyorsan kaç ve bir dahaki sefere ciddi düşünüyorum diyen erkeğin suratına da tokadı yapıştır. Tez zamanda zaten başka bir gelin adayı olduğunu oradan buradan duyarsın. Sakın üzme kendini.

Ama kendi evlilik amaçlı başladı. Annesi mesaj attı konuştu.. Evet bana da aynı şeyi dedi ama benim günahım ne? ben şimdi napcam
yapacağın şey kendini geri çekmek ona muhtaç olmadığını göstermek

bence kafasını karıştıran fikrini değiştiren biri ya da birşeyler olmuş.
yalvardığın için ayrılmamış ama ilk fırsatta yine ayrılacak,
anneni al karşına güzelce anlat, anlayış gösterir, sana yardımcı olur.

Herseyde bir hayir vardir unutma. Hayirlisi degilse olmasin zaten diyebil. Evlenmedin cocuklu degilsin vs vs kendi hayatina bak bosver. Kendine saygini yitirme. Asıl onu kaybedersen herseyini kaybedersin ne yalvariyorsun sana erkek mi yok keyfi bilir

Bence salla...gururunuda ayaklar altına aldırma o seni değil sen onu bırak ki kuyruk acısı yanına kar kalsın...

Canım Allah yardimcin olsun insan sevince hemen birakamiyor iste bence sen ailene hemen soyleme biraz mesafeli ol mesaj atma arawa tabi bunlari yapabilirsen. Hemen pes etme en kolayı ayriliktır o da bi an bosluga dusmus olabilir. Sbirla 1 2 hafta bekle insallah yoluna gırer.

Cnm her hatunun elde edilme tarzi baskadir...
Bazi erkekler değişik karakterde zayif veya guclu kadinlari bu sekilde kandirir kalbini guvenini kazanirlar...
Ta ki yeni bir senaryo yeni basroller bulana kadar...
Senin gibi bir bayanla ancak bu tatli dillerle boyle duygusal yaklaşımlarla aileyi araya katarak verecegi guvenle buraya kadar yurutebildi...
Bildigin her kadina gore role girebilen bir artist bu...
Senin dizi bitmis...
Hepsi bu...

geri çekilin. değerli olmak isterseniz eğer ayrılık mesajını siz atın. ailenize de anlaşamadık uzakta olduğu için gerekli iletişimi kuramadık dersiniz bu kadar net. ne bu yalvarmalar bilmem ne bilmem ne. aramıyorsada aramasın. hint kumaşımı

Biz de o yüzden yazıyoruz ya zaten size, siz olayın içindesiniz, biz dışarıdan gerçekleri görüyoruz...

giden gitmiştir , gittiği gibi bitmiştir
sen gideni değil , giden seni ksybetmiştir

ayy lise yıllarındaki gibi oldu

hiç zorlama bence arkadaşım bir taraf istemiyorsa diğer taraf yani sen dibine kadar isteme sakın, evlenip ayrılsan ailene daha çok mahcup olmayacakmısın, karşılıklı anlaşamadık filan de, yada ailenin kabul etmiceği bir şart öne sürdüğünü söyle (büyüklerle oturmak, çalıştırmamak.. vs.. yani ailen neyi istemezse onu söyle)

birde ailene mahcub olmamak içinmi , çok sevdiğin içinmi bitsi istemiyorsun, onuda iyi sorgula kendi içinde

Ama kendi evlilik amaçlı başladı. Annesi mesaj attı konuştu.. Evet bana da aynı şeyi dedi ama benim günahım ne? ben şimdi napcam
Nasıl napcam ya ?

Arkadaşım ne sacmaliyorsun sen? Kırılma darılma ama vallahi aptallık bu yaptığın.

Sakat değilsin, hasta değilsin, düşkün değilsin, ailen yaninda, Belliki isin gücün en kötü bi düzenin var, daha 9 aydır tanıdığın biri için mi ne yapacağını sasirdin? Adamın umrunda değilsin, seni sevmiyor, yol ver gitsin. Allah aşkına kendine saygı duy biraz.

Bence ona dunyanin merkezi oymus gibi davranmayin bakin siz caba sarfetmediginiz zaman o ne yapiyo hakediyorsa devam edin haketmiyosada acik acik soleyin hem ona hemde ailenize

Uzaktayken seni aldatmaktan korkuyorum diyen adam "ben bir haltlar yiyorum yada yeme olasiligim cok yuksek benden de bir cacik olmaz" demektir...

Insanlarin fikirleri ve duygulari degisebilir..onun da degismis...sonucta cIkmak tanima asamasidir..insanlar ciktiklariyla evlenmek zorunda degiller...yani sIkIlmis belli bIrak sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…