Çok zor durumdayım. Aileme de anlatamıyorum. Lütfen yardım.. :(

Sanırım evlilik sendromu yaşıyor. İşler ciddiye binince aileyle tanışmalar, nişan planları flan korkmuş.Ayrıl kesin dille bittiğini söyle seviyorsa kaybetmekten korkar gelir çiçeği çikolatayı alıp, gelmezse de boşver yoluna bak senin yalvarmalarınla ne idüğü belirsiz bir ilişkimi yürüteceksin, hem nereye kadar.

Anlattıklarından onun ailesinin istemediğini çıkardım.

Sal iplerini gitsin. Pislik herif ya nasil hayallerinle oynamiss. Ayril pesinden kosucaktir bak gorrr

Yol ver gitsin ne olduğunu anlasın,sonra sosyal medya hesaplarına bak herşey ortaya çıkar zaten

Guzel olmus ama kurk mantolu madonnaya Turkan Şoray avatari pek yakismamis sanki
Ben bu kitabi niye okumadim ki ya. Ilk isim bunu okumak olacak.
Yaa sorma, avatarim nickim ve altında yazan profil yazım birbiriyle ne alakali demi
Kitabı herkescikler okusun, çok guzel, aşkı gerçekten hissettiren ve okurken gözlerimin doldugu özel bir kitap. Konu sahibi sen de oku.

Ayrılmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz?
Sizi sevmeyen, istemeyen biriyle zorla evlenince mutlu mu olacaksınız sanki?
İnsanların duyguları değişebilir gayet normal. Kabullenin ve sizi hak eden insanlarla olun.

Yaa sorma, avatarim nickim ve altında yazan profil yazım birbiriyle ne alakali demi
Kitabı herkescikler okusun, çok guzel, aşkı gerçekten hissettiren ve okurken gözlerimin doldugu özel bir kitap. Konu sahibi sen de oku.
Ben de okumuştum kitabı, aşkı çok farklı anlatmış. Çok ilginç gelmişti bana :)

Bunun gozu baska sahsiyetlere kaymis cnm ama sana olan davranislarindan anlasiliyor ki ben evlenmeyim bunu da elimin alti da bulundurayim diger manitalarla da gezeyim tozayim aklin varsa hic de kendini kucultme ailene de anlasamadiginizi uygun bir dille yavas yavas alistira alistira anlat onlarda senin iyiligini isteyecegi icin illaki evlenceksin sen bu cocukla demezler herhalde ve bu gunlerini de aramadan yol ver gitsin boyle dengesiz insanlarla evlenip hayatlarinizi karartmayin lutfen...

Mantığa dayalı bir sebep duyamadığınız için, belki de hızlı ilerlediğiniz için böyle olduğunu düşünmüşsünüz.
Eşimle tanıştıktan 4 ay sonra nişanlandık, o dönem imkanlar el verse, hemen de evlenebilirdik...
Demek istediğim şu ki, duygular yoğunluğunu kaybedince, sebep çok... "seni aldatmaktan korkuyorum" demek, bence zaten aldatıyor demek...
Hayatına başka birisi girmiş ve aklı karışmış bence, o potansiyel onda varsa, zaten uzak olsun. Siz de, yüzünüze karşı sizi aldatacağını söyleyen birisi ile, gururunuzu ayaklar altına alıp devam ediyorsunuz, düşünsenize, bunu bile bile kendisini kabul eden birisinin gözünde ne kadar kıymetli olabilirsiniz? Onu zorla ne kadar yanınızda tutabilirsiniz?
Zor biliyorum hiç kolay değil ama bence bir an evvel kurtulun bu adamdan, eğer bu kararı siz verirseniz her şey daha kolay olur, o bıraktığında çok daha ağırlaşır herşey...

Yuh adam resmen bende aldatma potansiyeli var demiş. İlerde birgün barıssanız evlenseniz ve seni aldatsa ne diceksin? Ben sana söylemiştim sen bunu kabul ettin dese haklı adam. Bu adama nasıl guvenebilirsinki ailene söylemek bundan dahamı zor?

Bizde

Bizee öyleydik. Şimdi zoruma gidiyor. Yaşananlara anlam veremiyorum. Anlayamıyorum... Okadar zor ki sanki rüya da gerçek değil
Insan bu kadar severken bu yapılmaz ki, hele ki hayaller kurmuşken

[QUOTEi

ediAnnesi, post: 39146377, member: 539631"]Yuh adam resmen bende aldatma potansiyeli var demiş. İlerde birgün barıssanız evlenseniz ve seni aldatsa ne diceksin? Ben sana söylemiştim sen bunu kabul ettin dese haklı adam. Bu adama nasıl guvenebilirsinki ailene söylemek bundan dahamı zor?[/QUOTE]
Kendi içimde daha durumu anlayıp kabullenemedim ki... Ailem sorduğunda vereceğim cevapları daha ben bilmiyorum :'(

Vur tekmeyi gitsin ..

Neden yalvariyosunki elin adamina , sirf Ailenden korktugun icinmi?
Olmadiyda olmadi ailende seni anlicaktir ..

Ailemle kotu olurum , ama yinede elin adamina yalvarmam..

Vur tekmeyi gitsin ..

Neden yalvariyosunki elin adamina , sirf Ailenden korktugun icinmi?
Olmadiyda olmadi ailende seni anlicaktir ..

Ailemle kotu olurum , ama yinede elin adamina yalvarmam..

Belki de ben hâlâ anlamadığım ve benim dışımda bir anda bu kadar çok hızlı gelişen durumlarda hâlâ sevdiğimden.
biliyorum size sevmem saçma geliyor ama bu kadar kısa sürede anlamlandiramayinca böyle oldu...

çok üzüldüm senin adına ama daha yolun başındayken bunu yapıyorsa bilemiyorum... bence ayrılmalısın hem ne demek senden uzaktayken seni aldataktan korkuyorum o kadar mı sabırsız bence sen içindekileri dök ve ayrılalım de yaptığı da erkekliğe sığmaz

Asla inanmamalı ''ben hep varım'' dıyene .. Bunu tek sen yasamıyorsun uzulme gıderse gıtsın neyıne yalvaracaksın boşver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…