- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
Yaa sorma, avatarim nickim ve altında yazan profil yazım birbiriyle ne alakali demiGuzel olmus ama kurk mantolu madonnaya Turkan Şoray avatari pek yakismamis sanki
Ben bu kitabi niye okumadim ki ya. Ilk isim bunu okumak olacak.
Ben de okumuştum kitabı, aşkı çok farklı anlatmış. Çok ilginç gelmişti bana :)Yaa sorma, avatarim nickim ve altında yazan profil yazım birbiriyle ne alakali demi
Kitabı herkescikler okusun, çok guzel, aşkı gerçekten hissettiren ve okurken gözlerimin doldugu özel bir kitap. Konu sahibi sen de oku.
Mantığa dayalı bir sebep duyamadığınız için, belki de hızlı ilerlediğiniz için böyle olduğunu düşünmüşsünüz.
Eşimle tanıştıktan 4 ay sonra nişanlandık, o dönem imkanlar el verse, hemen de evlenebilirdik...
Demek istediğim şu ki, duygular yoğunluğunu kaybedince, sebep çok... "seni aldatmaktan korkuyorum" demek, bence zaten aldatıyor demek...
Hayatına başka birisi girmiş ve aklı karışmış bence, o potansiyel onda varsa, zaten uzak olsun. Siz de, yüzünüze karşı sizi aldatacağını söyleyen birisi ile, gururunuzu ayaklar altına alıp devam ediyorsunuz, düşünsenize, bunu bile bile kendisini kabul eden birisinin gözünde ne kadar kıymetli olabilirsiniz? Onu zorla ne kadar yanınızda tutabilirsiniz?
Zor biliyorum hiç kolay değil ama bence bir an evvel kurtulun bu adamdan, eğer bu kararı siz verirseniz her şey daha kolay olur, o bıraktığında çok daha ağırlaşır herşey...
Yuh adam resmen bende aldatma potansiyeli var demiş. İlerde birgün barıssanız evlenseniz ve seni aldatsa ne diceksin? Ben sana söylemiştim sen bunu kabul ettin dese haklı adam. Bu adama nasıl guvenebilirsinki ailene söylemek bundan dahamı zor?
Vur tekmeyi gitsin ..
Neden yalvariyosunki elin adamina , sirf Ailenden korktugun icinmi?
Olmadiyda olmadi ailende seni anlicaktir ..
Ailemle kotu olurum , ama yinede elin adamina yalvarmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?