hey ttyche nasılsın seninkinden haber aldın mı hiç napıyor ne ediyor vs. yarın pzt okulda görecek misin onu
yarın dersim yok benim canımsalı günü gittiğimde görücem derse gelicek yer ayirimmmi dediğimde boşver demişti yer ayırmıyorum ama çıkışta yanıma gelirse konuşuruz kafam öyle karışıkki lacivert
dur bakalım salı günü gelir umarım yanına, o zaman ona karşı umursamaz-soğuk davran mutlaka tamam mı, bu hafta böyle davran kesin faydası olur bak
o varken arkadaşlarınla ilgilen, sürekli gülümse, mutlu ve dik görün.. sadece görünme öyle de ol =) kafasında bitirdiyse bitirdi.. sana erkek mi yok ? kadir kıymet bilen ne erkekler var.. bi bilsen.. zaman kaybı bunlar cnm valla..
tabiki laciverttttt :)))) muhakkak uyucam tavsiyelernize :)))) ama o aklında bitirdi bence çoktan, okulda da benimle iyi konuşuyor olması, yüzümü görünce dayanamadıgındanyoksa kaç gündür bi mesaj atardı naber diye, kendini soğutmak istiyor tamamen :'( ama tavsiyelere muhakak uyucam :))))))
hiç yanına gelip konuşmayabilirdi ama dur bakalım, sen kendini geri çek taktik yap iyice :) hem bu sayede onun eski odunluklarını da düzeltmene yarar bukıskandır onu biraz diyeceğim ama ters tepebilir o yüzden boşver
aynen şekerim en en en güzeli umursamaz olman, kıskandırmak hem tehlikeli hem de ona inat yaptığını anlarsa tüm umursamazlık planı suya düşer
oyh benim de bir aşkım olsa da ben de uğraşsam. kötü bile olsa aşk yine de güzel ya
Allah herşeyin hayırlısını verirse onu yaşamak güzel canım, inan ki ömrümün yarısı gitti herhalde ağlamaktan ve biçok hastalıgım çıktı mide vs...hepsi stres sıkıntı inşallah çok çok iyileri çıkar karşına, karşımıza tatlııım hep gülümseriz en azından azıcık ağlarıız :))
o gece çok merak ettim tabiki, arkadaşıyla buluşucagını söylemişti.. başına bişey geldi diye aramadıgım ne polis ne hastahane kaldıo kadar ağladım üzüldüm ki, gece açtı telefonunu 4 5 gibi ben uyanıktım cevap atmadım.. o da ona bozulmuş.. ama sana ne demeyip de anlayışlı davransa idi ben zaten üstüne gitmezdim ki çok seviyorum çnkü ((( ama şuanki tavırları çok garip, düşünücem dediği halde okulda çok yakın davranıp facebookta hala ilişkimiz var ama imalı seyler gönderior hep... of offf ((
canım çok üzüldüm bu kadar yıpratma kendini.. diyeceğim ama biliyorum insanın elinde değil böyle durumlarda üzülmemek. inşallah anlar hatasını düzelir de döner sana, akıllanır umarım, sen yapacakların yap bakalım önce. hem sürekli düşünüp kendini kasma, başka şeylerle ilgilen arada dizi film makyaj şu burahatlarsan daha iyi uygularsın taktikleri
Facede hala iliski durunumuz var, bu durum sadece sana acik, senden haric herkese kapalida olabilir.
Kafani karistirmak istemem gerci ama,aldanma derim.
dediğin gibi önce kendimden emin gözükmeliyim ki, karşımdakini içimin acımadıgına inandırabileyim canım :) yarın inşallah hayırlısı ile geçer benim için, ayaklarım geri geri gidiyor sanki okula gidip onu görmek istemiyorum, bu sessizlik hep sürsün istiyorumyine canımı yakarsa sözleriyle diyorum amaaaa bugün hiç ağlamadım ben çok da mutluyum şuan iyi ki varsınızzz
yarın neler olacak bakalımsen en azından elinden geleni yaptım dersin olmazsa da olmaz, yürüsün gitsin o zaman pehhh ağlama tabi ki
ay ben de makyaj süngeri alacağım 40 liraya ona bakınıyorum iyice kafayı yedimkafanı dağıt!
olmaması hayırlı belki de canım bişeyde çok diretmemek gerekiyor. çünkü gerek ailem ( özellikle annem ) gerek arkadaşlarım dostlarım gerekse siz güzel insanların söylediği sey hep aynı, bu çocuktan hayır gelmez.. ben de diretmicem artık ağlamıyorum da, hem aşk acısı en derin acıdır ama öldürmez demiş şair :) ya da buna benzer bişey demişvay canına makyaj süngeri e 40 lira mı epey ciks ve markalı bişey olmalııı 53:
canım eğer vazgeçebiliyorsan vazgeç zaten ama insan aşıkken olmuyor işte o yüzden yapmak istiyorsan bir şeyler yap yani, akışına bırak bakalım ne olacak. o hala eskisi gibi odun kalırsa zaten hiç uğraşma boşver daha genciz belki de senin hayatının aşkı daha seni bulmamıştır kimbilirbak benim hayatımın aşkı 22 yıldır yook üniv 4 sınıfım ama koca okulda bile yok yani bu hayatımın aşkııı
sünger evet afilli bir şey, Monzalime Kozmetik & Makyaj & Beautyblender & Kişisel Bakım & Giyim yabancı marka filan. millet övmüş hep, ben de içimdeki alışveriş manyağına dur demek istiyorum ama duramıyorum
ne güzel dedin.. ailem dostlarım herkes vazgeç ondan hayır gelmez derken ben sessizce yatagımda ağlıyorum e hala resmi çantamda hiçbir fotografımızı silmedim sanki tatile gitmiş de ondan konuşamıyoruz biz gibi....şimdi biraz da neden rahatım aslında, daha kesin olarak bitmedi ya, orda en azından ilişkisi var yazması bile beni sevindiriyor biliyorum çok saçma ama benim de 4 yıllık üniversite ve ondan önceki yıllarımın tek aşkı en sediğim tek sevdiğim o idi, herşeyi birlikte tadıp sonra çekip gitmek bana da çok koyucak aslında tamamen bitti kelimesi çıkarsa ağızdan ve insanlar sordugunda ayrıldık dediğimde yani artık rol yapmadıgımda...
acayip harika bişeymiş ki bu sünger, ben de yakın markaja alıyorum şuan, bu kadar pahalı olduguna göre kesin çok kullanışlıdır, alsak mı hemen neeeee
şu an hala umudun var çünkü tam net olarak bitmediği için.. aslında bu da kötü, iki arada kalmak.. o'nun böyle yapması da kötü. acaba o ne durumda şimdi, üzülüyor mu umursuyor mu umursamıyor mu napıyor acaba ne düşünüyor hep merak ediyorsun böyle net bir durum olmadığı için.. düşüncelerini okuyabilsek keşke :) net bir şekilde davransaydı sana, (facebookta ilişkisi yazıyor hala vs) net olsaydı sana ona göre karar alırdın daha rahat olabilirdin aslında. dur bakalım akışına bırak..
bu süngeri uzun zamandır biliyordum ama bunun fiyatı daha uygun, tekli sünger. ünlü makyaj uzmanları filan kullanıyormuş valla ben birazdan sipariş vereceğimfondöten fırçası almak istiyorum ama 90 lira filan ben daha öğrenciyim :18: sünger kötü çıkarsa mecbur fırça tabi :18:
en kötü şey zaten bu ikilem lacivertbi şekilde ben de ona göre şekillendiririm kendimi düşünceleimi. şuan facebook.ta ilişkisi var yazmasının dışında herhangi minicik bi belirtisi yok canım hayatımda olduguna dair, yok gibi ölmüş gibi sanal da zaten pek önemli bişey değildir, ordan da kaldırmama amacı şu imiş, insanlara rezil olurmuşuz sürekli ilişki durumunu sil yeniden yap vs die..
ben videolarını izledim canım süngerin dehsete düştüm ben de yarın sipariş verebilirim, ablamın kredi kartı ileeeeben de öğrenciyim daha aslında ama makyaj e makyaj ürünlerine olan ilgim yüzünden en çok parayı bu sektöre harcıyorum ama makyajsız ya da kötü makyajlı olunca da kendimi çok öirkin ve mutsuz hissediyorum amaaan bidaha mı gelicez dünyayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?