• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım ne yapmalıyım ?

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için allah kimseyi bu duruma dusurmesin.rabbime sigindim ondan başka kimsem yok..

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için allah kimseyi bu duruma dusurmesin.rabbime sigindim ondan başka kimsem yok..
Rica ederiz canim ne demek ne yaptikki?elimizden bisey gelmiyoki her taraftan cikmaz sokak gibi derdiniz rabbim sabir versin dik durmaya calisin evlatlariniz icin

Ah canım ya.. hatanın büyüğü ailende birakmamislar ki sana açık bi kapı diğerini çarpıp çıkabilesin. . Ama yinede bu adama dayanmak zorunda değilsin oğlunun yanına git

darp raporu al ve boşan. çalışan eli ekmek tutan bi kadınsın sonuçta. minik bi stüdyo daire tutup huzur içinde yaşarsın

Oğlun polis okulunda olduğuna göre okulu bitene kadar ona göre plan yapamazsın ve onun herhangi bir olaya karışması da okuldan atılmasına sebep olabileceği için daha dikkatli olmak zorundasın. Yani ona bişey yansıtma bence. Ama hiç bir zaman çaresiz değiliz kadın sığınma evleri mantıklı olabilirdi çalışmıyor olsaydın. Ama yine de bence polise başvurup gerekli desteği almanı öneririm. Önce can güvenliğini sağla bence. Bu ülkede kadınlara şiddeti ve ölümü hak gören çok cani var.

Evet bende onu anlayamadım.18 yaşında oğlu varsa 17 yaşında doğum yapmış oluyor.Bu durumda ya resmi nikahı yoktu ya da ailesi imza verdide evlendi,başka türlü olmaz.Ailemin rızası vardı dedi,yani kaçarak evlenmemiş.Bu durumda aile niye böyle davranıyor bende anlayamadım.İnsan kendi çocuğuna böyle şeyler der mi ya.

davranirlar simdi hersey para olmus

Gulem05 çok haklısın düşünmedim değil onu yani oğlum açısından.ben şu an esyalarimi topladım ama nasıl kaçarim diye düşünüyorum ve cok korkuyorum yaşadığım şehri terketmem lazım polislik olduğum an hersey daha karışır

ben şu tabloda ailenin yanına gidip çocugunu dünyaya getirmen abinin kumar borcu yüzünden para vermek istememişsin haklısın ama şimdi bir bebeğin olucak onun giderleri olucak abinle eşit şartlarda olucaksınız anneanne ve dedesi de mutlaka torun için elini cebine atacak ikinci defa hamile olarak baba evine dönüp boşanman kendini ezik hissetmen ailenin çevre baskını önemsemesi çok zor bir durum okudugum dertlerden en fazlaları arasındasın malesef. ama ben olsam çocugum doğana kadar sabrederim kendime ayrı ev tutarım çalışırım çocuga bakıcı ya da babanne veya anne anne ye bırakır bir şekilde geçinmeye çalışırdım kimseyi takmazdım ve ne iş olsa yapar hayatımı yeniden inşa ederdim belki özgüvenin de yerine gelir bir psikiyatriye görünsen daha kolay atlatırsın ve seni motive eder

Gulem05 çok haklısın düşünmedim değil onu yani oğlum açısından.ben şu an esyalarimi topladım ama nasıl kaçarim diye düşünüyorum ve cok korkuyorum yaşadığım şehri terketmem lazım polislik olduğum an hersey daha karışır
Bence kendi başına kaçma planı yapman hele de bu psikolojiyle hiç doğru değil ve hamilesin. İyi bir bakıma ihtiyacın var ve bunu kendine sağlaman ilk etapta çok zor. Kaçtığında ne olacak ve arkandan neler diyecekler bunu da düşündün mü? Dayanamıyorsan devlete sığın.

Buyuk Oğlun la yeni ni hayata baslayabilirsin en mantıklı olan o gibi görünüyor

Back
X