- 16 Eylül 2016
- 69
- 31
- 8
- Konu Sahibi kikirikiri
Merhaba hanımlar lütfen ama lütfen yardım edin bana. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum vat 10 yıldır bir sitede kendi evimizdeyiz. Görüştüğüm 3 komşum var bunlardan biriyle daha samimiyim adına x diyelimve ailece de görüşürüz. Diğer komşum olan kadın geçen yazdan beri sürekli x e dikkat et demeye başladı. Bu kadın sonradan çok frapanlaştı saçlar açık sarı,dar kotlar,sürekli gezmeler başladı. Bana kocanı şurda gördüm burda gördüm demeye başladı.Ben x için neden dikkat et dediğini anlayamadım bu x kendi halinde bir kadındı çünkü. En sonunda diğer kadın bana yılbaşı günü x ile kocamın asansörde öpüştüklerini elinde kamera kayıtlarının olduğunu söyledi bu kadın aynı zamanda site yöneticisi. O günden beri huzurum kalmadı. Eşim şiddetle karşı çıktı kocasına abi dediğim insanın karısına ben yangözle bakarmıyım benim hiç mi onurum Şeref'im yok dedi. Ben de kondurmadım ne x e ne de kocama. Kocamın ısrarıyla ben x e hiçbirşeyi anlatmadım ailece görüşmeye ben ne kadar istemesem de devam ettik. Ama artık ben çok yoruldum soğudum bu durumdan. En son geçen hafta hepimizin gittiği aynı kuaförde bu olayları duymam beni bitirdi. Yani bu kadın kuaföre yılbaşı gününden sonra gidip kocamla x i anlatmış. Adam bana abla yoktur o kadını da tanıyorum ben x i de. Olur mu hiç dedi. Ama bu düştüğüm durum beni çok yıprattı. Kuaförlerin diline kocam komşumla düşmüştü. X in namusuna laf edilmişti. Kocam hala ailece görüşmeye devam edelim x e bişey anlatma diyor ama ben artık istemiyorum. Böyle bişey olamaz desem de x in bakışlarını kocamın bakışlarını takip ediyorum oradayken. İçtiğim bir çaydan zevk almıyorum gitmek istemediğimi söyleyince kocamın suratı düşüyor. Bana akıl verin lütfen