• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Zor Durumdayım

kikirikiri

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
69
31
8
Merhaba hanımlar lütfen ama lütfen yardım edin bana. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum vat 10 yıldır bir sitede kendi evimizdeyiz. Görüştüğüm 3 komşum var bunlardan biriyle daha samimiyim adına x diyelimve ailece de görüşürüz. Diğer komşum olan kadın geçen yazdan beri sürekli x e dikkat et demeye başladı. Bu kadın sonradan çok frapanlaştı saçlar açık sarı,dar kotlar,sürekli gezmeler başladı. Bana kocanı şurda gördüm burda gördüm demeye başladı.Ben x için neden dikkat et dediğini anlayamadım bu x kendi halinde bir kadındı çünkü. En sonunda diğer kadın bana yılbaşı günü x ile kocamın asansörde öpüştüklerini elinde kamera kayıtlarının olduğunu söyledi bu kadın aynı zamanda site yöneticisi. O günden beri huzurum kalmadı. Eşim şiddetle karşı çıktı kocasına abi dediğim insanın karısına ben yangözle bakarmıyım benim hiç mi onurum Şeref'im yok dedi. Ben de kondurmadım ne x e ne de kocama. Kocamın ısrarıyla ben x e hiçbirşeyi anlatmadım ailece görüşmeye ben ne kadar istemesem de devam ettik. Ama artık ben çok yoruldum soğudum bu durumdan. En son geçen hafta hepimizin gittiği aynı kuaförde bu olayları duymam beni bitirdi. Yani bu kadın kuaföre yılbaşı gününden sonra gidip kocamla x i anlatmış. Adam bana abla yoktur o kadını da tanıyorum ben x i de. Olur mu hiç dedi. Ama bu düştüğüm durum beni çok yıprattı. Kuaförlerin diline kocam komşumla düşmüştü. X in namusuna laf edilmişti. Kocam hala ailece görüşmeye devam edelim x e bişey anlatma diyor ama ben artık istemiyorum. Böyle bişey olamaz desem de x in bakışlarını kocamın bakışlarını takip ediyorum oradayken. İçtiğim bir çaydan zevk almıyorum gitmek istemediğimi söyleyince kocamın suratı düşüyor. Bana akıl verin lütfen

Diğer kadının size yalan söylemesi için bir sebebi var mı? Ayrıca kadın açık sarı saçlı olup, dar kot giyince ve sürekli gezince her türlü yalanı söyleyebilecek bir insana mı bürünüyor sizin gözünüzde? Siz eşinize niye gidip anlattınız ki hemen insan az biraz gözlem yapar, adam "evet yaptım" mı diyecekti yani

Kamera kayıtlarına bakmadın mı peki anlamadım o kısmı.
Kendisi yönetici bana kayıtları getiricem dedi aylar oldu getirmedi. Kuaförüme de kayıtlar var demiş ama getirmemiş. En son geçen hafta bu kadına beni mahvettin getir göster elinde ne varsa dedim bu sefer de artık x le bitti kocanın ilişkisi diyor. Kocama alt komşum asılıyomuş onu diyor kafayı yicem artık ya

Onun bunun lafına bakma derim biri bin yapan insanlar var
Yada ateş olmayan yerden duman çıkmaz da diyebilirim
Yada siz çok kıskanç ve fesatsinizda diyebilirim
Yada uydurma bir konu olabilir
Ne desem? ne desem?
Hım suçu ispatlanmış kişi suçludur aksi suçsuzdur derim

Diğer kadının size yalan söylemesi için bir sebebi var mı? Ayrıca kadın açık sarı saçlı olup, dar kot giyince ve sürekli gezince her türlü yalanı söyleyebilecek bir insana mı bürünüyor sizin gözünüzde? Siz eşinize niye gidip anlattınız ki hemen insan az biraz gözlem yapar, adam "evet yaptım" mı diyecekti yani
Benim de saçlarım sarı ben de dar kot giyerim mini giyerim kolej mezunuyum ve de üniversite. Ama bu kadın sonradan anlatabildim mi

Bence eşiniz gitmek istemekle daha çok şüphe uyandırıyor.kamera kayıtlarına baksanız ya buraya yazana kadar.ben olsam eşime söylemeden once kayıtlara bakardım

Kendisi yönetici bana kayıtları getiricem dedi aylar oldu getirmedi. Kuaförüme de kayıtlar var demiş ama getirmemiş. En son geçen hafta bu kadına beni mahvettin getir göster elinde ne varsa dedim bu sefer de artık x le bitti kocanın ilişkisi diyor. Kocama alt komşum asılıyomuş onu diyor kafayı yicem artık ya

sen konuştuktan sonra mı bitti ilişkileri

bence x e de söyle
kadının kocası birinden duysa suçsuzsa eğer durduk yere yuvası yıkılır

kamera kaydını getirmezse sen de onu millete rezil edeceğini, millete iftira attığını söyle. kamera kaydından da böyle bir şey çıkarsa zaten o kocayla da daha yaşamazsın herhalde. ha kocanla ne olursa olsun devam edeceksen işin peşini de bırak.

Çok enterasan
Senin peşini bırakmaman gerekirdi, kayıtları izlemeden eşine sormamalıydın.
Ayrıca eşinin hala görüşme ısrarı
Görüşmek istemeyince surat asması çok rahatsız edici.

Alt komşu mu çıktı bir de.
Ne bu kocan kapanın elinde mi kalıyor noluyor anlamadım bişey.

Bu kocanıza da herkes asılıyor maşallah.
Kaydı görmek istediginizi söyleyin.
Ayrıca o x kimse ona da anlatın durumu.

Bence eşiniz gitmek istemekle daha çok şüphe uyandırıyor.kamera kayıtlarına baksanız ya buraya yazana kadar.ben olsam eşime söylemeden once kayıtlara bakardım
Ya kayıtlar asansörün içini göstermezki. Baksam ne görebilirim zaten aynı asansöre binmiş olabilirler e bunda da bişey yok

Kemera kayıtlarını isteyin ve izleyin. Getirmezse siz de onun iftiracı birisi olduğunu yayın. Kısasa kısas! Giyim kuşam konusunu belirtmemiş olsaydınz keske. Zamanında oturduğumuz evin karşısında kiz insaata girer mini eteğini giyer çıkardı gece yine ustunu değişir evine giderdi. Ahlak örtüsü yoksa bir insan da ne yapsanız boş. Ayrıca kocanızın x ile görüşme ısrarı beni isgillendirdi.

Kamera kayıtlarıı bul eger kayıt yoksa görüşmek zorunda degilsin istemiyorum de görüşme belki gerçek degil ama kuruntu insanı yer bitirir en olmadı evden taşın uzaklaş.

Çok enterasan
Senin peşini bırakmaman gerekirdi, kayıtları izlemeden eşine sormamalıydın.
Ayrıca eşinin hala görüşme ısrarı
Görüşmek istemeyince surat asması çok rahatsız edici.

Alt komşu mu çıktı bir de.
Ne bu kocan kapanın elinde mi kalıyor noluyor anlamadım bişey.
Ya bu salak kadın ben kimle görüşürsem onu taktı kafaya. Bi de asansörün içini kamera göstermezki. Kocam da oraya gitmek istemeyince bana milletin namusuyla oynama diye kızıp surat yapıyo.

Kemera kayıtlarını isteyin ve izleyin. Getirmezse siz de onun iftiracı birisi olduğunu yayın. Kısasa kısas! Giyim kuşam konusunu belirtmemiş olsaydınz keske. Zamanında oturduğumuz evin karşısında kiz insaata girer mini eteğini giyer çıkardı gece yine ustunu değişir evine giderdi. Ahlak örtüsü yoksa bir insan da ne yapsanız boş. Ayrıca kocanızın x ile görüşme ısrarı beni isgillendirdi.
Aynen ben diyorum ki el için benim psikolojimi bozdun zayıfladım mutlu olamıyorum en son dudağımda uçuk çıktı dedim hala görüşme taraftarı. X antidepresan kullanıyor bunu duyarsa intihar edermiş kocası şeker hastası duyarsa kriz geçirirmiş. Yuvaları mı yıkılsınmış bana bunları diyor

Back
X